Suchy-wolk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgadza się, jazda eLką była ekstra prezentem, gratki @chylon i @gonia za pomysł a sam przejazd byl nagrywany? ;d Jak nie jak tak 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 siemka Tak przejazd nagrywałem z telefonu cały od placu wolności do DD jak tylko będę miał chwilę to zmontuję i podeślę linka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Było super! Serce rośnie na widok uśmiechniętych dzieciaków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 W tajemnicy powiem Wam, że dostałem prezent Lizaczek był zarąbisty. No i nie musiałem siadać na kolanach Mikołajowi ani Śnieżynce A oklaski po tekście o śnieżynce mnie rozwaliły totalnie Dzięki za przyjęcie. A pismakowi coś nie bardzo liczenie poszło bo skuter był jeden Ale za to jak szedł bokiem 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 ^^ Słodyczami to dzieciaki będą do Wielkanocy żyły. A ja sobie zmienię lusterka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Cała impreza była świetna dzieci zadowolone a to podstawa. Mikołaj prawie jak oryginał z Laponii. Warunki pogodowe dopisały w 1000 %. Powrót do domku gitarowy standardowa prędkość przelotowa turystyczna była 150 km/h w górę. Fajne że było nas tak dużo. Jazda L dzieciaków za kółkiem zaskoczyła kilka osób. Teraz już czas przygotowywać sanie a moto pod kołderkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak zawsze na motocyklistów można liczyć , dzięki za tak liczne przybycie , uśmiech dzieciaków bezcenny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Na prawdę super frekwencja! Nie wiem co się stało, że nas tyle przyjechało. Może to ten Xaver wywiał wszystkim motongi z garaży i jak już słońce wyszło to zdecydowaliście, że jedziecie. Chciałbym, żeby wszystkie imprezy jakie robimy dla dzieciaków z DD nr II miały taką frekwencję jak dzisiejsze Moto-mikołaje 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Moje gratulacje dla wszystkich uczestników i organizatorów! Fajnie, że pogoda dopisała i obyło się bez opadów, jak w ubiegłych edycjach. Mam nadzieję, że dzieciakom się podobało A właśnie, dzieciaki Wam pokazywały, jak się rozgrzewa silniki na mrozie? (Liczę, że wszystkie osoby, które ze swoimi wizjami organizacji imprezy ujawniały się dopiero na jej przededniu w przyszłym roku odpowiednio wcześnie włączą się w jej przygotowania i akcję uda się przeprowadzić na jeszcze większą skalę ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A właśnie, dzieciaki Wam pokazywały, jak się rozgrzewa silniki na mrozie? do momentu kiedy byłam nie było zabawy rollgazem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Super ,troszku się tych Mikołajków najechało i dobrze bo pogoda rewelacyjna,radość dzieci bezcenna i fakt Mikołaj rozdający prezenty oryginał jakiego w życiu nie widziałem,śnieżynka też spoko hi hi,pozdrawiam wszystkich przybyłych:)aha i jeszcze jadąc do domu gość na mnie patrzy i puka się w czoło ,gdy otworzył szybę chciałem mu zaserwować piękną Świąteczną wiązankę ale odezwał się pierwszy i chodziło mu o to że czapeczka mi się lekko odkleiła ,i uśmiech u nas obu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dziękuję wszystki za udział, dzieciaki baaardzo zadowolone. Specjalne podziėkowania dla Goni i Chylona za L-kę, atrakcja taka że długo będą o tym opowiadać. Podziękowania również dla Małej za prezent dla Ani, było zaskoczenie i duża radość. Zaskoczeniem dla dzieciaków była frekfencja bo tylu motocykli na terenie DD2 jeszcze nigdy nie było. Do zobaczenia na następnych imprezach dla dzieciaków 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Hmm nie dało się na moto więc L była jakimś rozwiązaniem dzieciaczki naprawdę dawały radę nie które nawet z doświadczeniem ha ha cieszę się że pomysł był trafiony dla tych uśmiechniętych buzi warto było choć teraz mi trochę smutno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Facebook także zaktualizowany, ale niestety "ichniejszy" skrypt niszczy jakość zdjęć.. WIDZIMY SIĘ ZA ROK! 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mi sie nie udało sprawdziłem w internecie o której mam busa na janówke net pokazał mi na 9.00 ide 8 50 na przystanku tam pisze ze jest autobus ale w niedziele nie jezdzi nastepny 10.40 zasuwam na pociąg na łodź widzew tam pociag o 11.00 zanim bym dojechał do justynowa potem na Janówkę na piesz była by 12 w domu sie przebrać za mikolaja była by 13 wiec nie miałem szans. Jest mi głupio Sorry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Super. Jak tak dalej pójdzie, będzie trzeba świetlicę rozbudować. Pozdrawiam Wszystkich Motomikołajów. LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Było zajefajnie. Łódzcy motocykliści są the best !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Akcja mega fajna, dzieciaki mega za***iste, pogoda jak się okazało fajna (mogłem przyjechać bajkiem)... Oby częściej takie cuś niż tylko raz w roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pierwszy raz byłam aktywnym uczestnikiem tej akcji, nie jest to ostatni raz, chce więcej! Jak wjeżdżaliśmy do DD i dzieciaki machały i krzyczały cześć to musiałam się ogarnąć żeby się nie pobeczeć nosz cholerka jasna! Bravo i trzymam kciuki za kolejne akcje, jak tylko ogarnę chwilkę napiszę o przebiegu na portalu który ogarniam będzie kilka zdjęć i filmik. Jak wychodziliśmy z Gregiem to jeden z chłopców wybiegł za nami i nie chciał nas puścić (zdaje się że to ten mój przyszły mąż) obiecałam że niebawem wpadnę, więc jeśli potrzebujecie rąk do ogarnięcia najbliższych wypadów okołoświątecznych z dzieciakami to się zgłaszam bo akurat mam w tym czasie urlop. 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Akcja super i oby takich więcej A dziecieki pierwsza klasa, widać było zadowolenie na ich buźkach Mam nadzieję że za rok i ja się pojawie na 2oo A no i nasz śnieżynek dał czadu "snowee" hehe, a do takiego mikołaja to sama bym po prezenciki poszła Edytowane 8 Grudnia 2013 przez PIGUŁA (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 kamakirionna - możemy sobie rękę podać... Też rozdygotałem się po minięciu bramy. Ale suma sumarum - było elegancko Pomijając fakt, że zostałem niemalże upolowany jak dzik - tyle razy do mnie "strzelano" podczas rozdawania prezentów 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Takie akcje nie są raz w roku, w 2013 to był 6 wypad do dzieciaków, tak że wszystkich chętnych zachęcam do obserwowania forum i wypatrywania tematów z DD2 w treści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) jak dla mnie bomba, mimo ze zmarzlem jak cholera bo do lodzi mam 40km ,ale warto bylo!! Edytowane 9 Grudnia 2013 przez master611 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 do lodzi mam 40km pełen podziw dla kolegi oby w przyszłym roku było jeszcze więcej osób na moto Pozdrawiam wszystkich obecnych !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 pełen podziw dla kolegi oby w przyszłym roku było jeszcze więcej osób na moto Pozdrawiam wszystkich obecnych !!! po prostu stwierdzilem ze jako żółtodziób warto jednak powoli sie angażować w takie akcje i uczestniczyć w zlotach bo zawsze jezdzilem wlasnymi sciezkami i nie bralem udzialu w zadnych tego typu akcjach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi