Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 2 13:51:24

Mikołaje Na Motocyklach 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza się, jazda eLką była ekstra prezentem, gratki @chylon i @gonia za pomysł  :cheers:

W dniu 8.12.2013 o 13:04, master611 napisał(a):
a sam przejazd byl nagrywany? ;d

Jak nie jak tak :biggrin:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

siemka

Tak przejazd nagrywałem z telefonu cały od placu wolności do DD jak tylko będę miał chwilę to zmontuję i podeślę linka

Opublikowano

Było super!  :smile: Serce rośnie na widok uśmiechniętych dzieciaków  :smile:

Opublikowano

W tajemnicy powiem Wam, że dostałem prezent ;) Lizaczek był zarąbisty. No i nie musiałem siadać na kolanach Mikołajowi ani Śnieżynce ;)

A oklaski po tekście o śnieżynce mnie rozwaliły totalnie ;)

Dzięki za przyjęcie. A pismakowi coś nie bardzo liczenie poszło bo skuter był jeden ;) Ale za to jak szedł bokiem ;)

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl
  Tomek Kulik - instruktor motocyklowy, napisał(a):

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

^^ Słodyczami to dzieciaki będą do Wielkanocy żyły. A ja sobie zmienię lusterka  :decayed:

Opublikowano

Cała impreza była świetna dzieci zadowolone a to podstawa. Mikołaj prawie jak oryginał z Laponii. Warunki pogodowe dopisały w 1000 %. Powrót do domku gitarowy standardowa prędkość przelotowa turystyczna była 150 km/h w górę. Fajne że było nas tak dużo. Jazda L dzieciaków za kółkiem zaskoczyła kilka osób. Teraz już czas przygotowywać sanie a moto pod kołderkę

Opublikowano

Jak zawsze na motocyklistów można liczyć , dzięki za tak liczne przybycie , uśmiech dzieciaków bezcenny

Opublikowano

Na prawdę super frekwencja! Nie wiem co się stało, że nas tyle przyjechało. Może to ten Xaver wywiał wszystkim motongi z garaży i jak już słońce wyszło to zdecydowaliście, że jedziecie. Chciałbym, żeby wszystkie imprezy jakie robimy dla dzieciaków z DD nr II miały taką frekwencję jak dzisiejsze Moto-mikołaje  :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Moje gratulacje dla wszystkich uczestników i organizatorów!

Fajnie, że pogoda dopisała i obyło się bez opadów, jak w ubiegłych edycjach. Mam nadzieję, że dzieciakom się podobało :biggrin:
A właśnie, dzieciaki Wam pokazywały, jak się rozgrzewa silniki na mrozie? :biggrin:

(Liczę, że wszystkie osoby, które ze swoimi wizjami organizacji imprezy ujawniały się dopiero na jej przededniu w przyszłym roku odpowiednio wcześnie włączą się w jej przygotowania i akcję uda się przeprowadzić na jeszcze większą skalę  :biggrin:)

Opublikowano

W dniu 8.12.2013 o 13:45, Koper napisał(a):
A właśnie, dzieciaki Wam pokazywały, jak się rozgrzewa silniki na mrozie?

do momentu kiedy byłam nie było zabawy rollgazem :smile:

Opublikowano

Hmm nie dało się na moto więc L była jakimś rozwiązaniem dzieciaczki naprawdę dawały radę nie które nawet z doświadczeniem ha ha cieszę się że pomysł był trafiony dla tych uśmiechniętych buzi warto było choć teraz mi trochę smutno :blush:

Opublikowano

Facebook także zaktualizowany, ale niestety "ichniejszy" skrypt niszczy jakość zdjęć..

WIDZIMY SIĘ ZA ROK!  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Mi sie nie udało sprawdziłem w internecie o której mam busa na janówke net pokazał mi na 9.00 ide 8 50 na przystanku tam pisze ze jest autobus ale w niedziele nie jezdzi nastepny 10.40 zasuwam na pociąg na łodź widzew tam pociag o 11.00 zanim bym dojechał do justynowa potem na Janówkę na piesz była by 12 w domu sie przebrać za mikolaja była by 13 wiec nie miałem szans. Jest mi głupio Sorry

Opublikowano

Super. Jak tak dalej pójdzie, będzie trzeba świetlicę rozbudować. Pozdrawiam Wszystkich Motomikołajów. LwG

Opublikowano

Było zajefajnie. Łódzcy motocykliści są the best !!!

Opublikowano

Akcja mega fajna, dzieciaki mega za***iste, pogoda jak się okazało fajna (mogłem przyjechać bajkiem)... Oby częściej takie cuś niż tylko raz w roku :smile: 

Chemiczna Malina
Opublikowano

Pierwszy raz byłam aktywnym uczestnikiem tej akcji, nie jest to ostatni raz, chce więcej! Jak wjeżdżaliśmy do DD i dzieciaki machały i krzyczały cześć to musiałam się ogarnąć żeby się nie pobeczeć nosz cholerka jasna! Bravo i trzymam kciuki za kolejne akcje, jak tylko ogarnę chwilkę napiszę o przebiegu na portalu który ogarniam będzie kilka zdjęć i filmik. Jak wychodziliśmy z Gregiem to jeden z chłopców wybiegł za nami i nie chciał nas puścić (zdaje się że to ten mój przyszły mąż) obiecałam że niebawem wpadnę, więc jeśli potrzebujecie rąk do ogarnięcia najbliższych wypadów okołoświątecznych z dzieciakami to się zgłaszam bo akurat mam w tym czasie urlop.

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Opublikowano (edytowane)

Akcja super i oby takich więcej :smile: A dziecieki pierwsza klasa, widać było zadowolenie na ich buźkach :smile: Mam nadzieję że za rok i ja się pojawie na 2oo :P A no i nasz śnieżynek dał czadu "snowee" hehe, a do takiego mikołaja to sama bym po prezenciki poszła :smile:

Edytowane przez PIGUŁA (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

kamakirionna - możemy sobie rękę podać... Też rozdygotałem się po minięciu bramy. Ale suma sumarum - było elegancko ;)

Pomijając fakt, że zostałem niemalże upolowany jak dzik - tyle razy do mnie "strzelano" podczas rozdawania prezentów :smile:

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl
  Tomek Kulik - instruktor motocyklowy, napisał(a):

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Takie akcje nie są raz w roku, w 2013 to był 6 wypad do dzieciaków, tak że wszystkich chętnych zachęcam do obserwowania forum i wypatrywania tematów z DD2 w treści

Opublikowano (edytowane)

jak dla mnie bomba, mimo ze zmarzlem jak cholera bo do lodzi mam 40km ,ale warto bylo!! :smile:

Edytowane przez master611 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

W dniu 8.12.2013 o 18:37, master611 napisał(a):
do lodzi mam 40km
pełen podziw dla kolegi :smile: oby w przyszłym roku było jeszcze więcej osób na moto ;) Pozdrawiam wszystkich obecnych !!!
Opublikowano
  W dniu 8.12.2013 o 18:42, Zdunek22 napisał(a):

pełen podziw dla kolegi :smile: oby w przyszłym roku było jeszcze więcej osób na moto ;) Pozdrawiam wszystkich obecnych !!!

po prostu stwierdzilem ze jako żółtodziób warto jednak powoli sie angażować w takie akcje i uczestniczyć w zlotach bo zawsze jezdzilem wlasnymi sciezkami i nie bralem udzialu w zadnych tego typu akcjach  :biggrin: