Suchy-wolk Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Piesek BEN 10 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 aaaaaaaaaa....tyle zamieszania i rozkminy o takiego dziabąga : http://allegro.pl/ben10-pies-szczeka-jak-ktos-sie-zblizy-duzy-17cm-i3724551019.html ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Rozumiem, że każda ilośc słodyczy sie przyda? Ponieważ "trochę" nazbierałem LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Oczywiście słodycze w każdej ilości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 ma ktoś "krówki " tak tylko pytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 proszę szanownej koleżanki przypominam tylko że słodycze są dla DZIECI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wszyscy jesteśmy dziećmi gwiazd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 No ciekawe jak z tą pogodą będzie jak wczoraj wyjechałem odśnieżać w nocy to dziś do domu wróciłem o 11.00 a jak będzie znowu w sobotę padało znowu będę miał wyjazd w nocy. A podobno ma według pogody padać i to mocno:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wystarczy by było tak jak dzisiaj i będzie git ale fakt prognozy nie są optymistyczne..Ale Damy Radę! Trochę Nadziei i jakoś to będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Według zawsze się sprawdzającej prognozy na onecie ma być do 0ºC i 0,2mm śniegu w ciągu dnia. W końcu Mikołaje lepiej wyglądają w płatkach śniegu byle by tylko nie zdmuchnął nas orkan Ksawery 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dobra cofam co powiedziałem post wyżej Byle NIE było tak jak Dzisiaj/Teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam nadzieję że się nie rozpada...Powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak wiatr utrzyma swoją prędkość do jutra to możemy śmiało dolecieć do dzieciaków na saniach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 masakra... współczuję pogody.... jestem z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Odczuwalna -7... ja pierd*lę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 nie bądź guma i nie pękaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 nie bądź guma i nie pękaj Nie zrozum mnie źle, ja jeździłem w zimnie i jeździłem jeszcze kilka dni temu bezproblemowo i ciepło mi było (z podpinkami) ale jak będzie tak jak dziś (mróz, śnieżyca, zlodowaciały asfalt) to jazda jest nie tyle niekomfortowa co niebezpieczna... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Czyli widzimy się w nd. na pl. Wolności o 10:45 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Czyli widzimy się w nd. na pl. Wolności o 10:45 ? Niech @salat jeszcze potwierdzi jako wodzirej tej imprezy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Zgadza się, 10.30-10.45 zbieramy się, zaś ok.11.00 wyruszamy do Domu Dziecka Wydarzenie na Facebooku Ostatecznie lista darczyńców wygląda następująco: 1. Sadowski Krzysztof "KrzysztoFu" 2. Krzysztof Zduńczyk "Zdunek" 3. Kamila Wasielczak "kamakirionna" 4. Kasia Kwaśniak "Kwaśna" 5. Artur Jastrzębski "Jastrząb" 6. Joanna Namyślak "Jorima" 7. Jakub Czerwiński "Scyzer" 8. Adrian Dróżdż "master611" 9. Łukasz Jagucki "Luke" 10. Rafał Ulatowski "Elfeti" 11. Marcin Cieśliński "MarcinGSXR" 12. Krzysztof Sałaciński "Salat" 13. Sławek Michalczyk "Slawek89" 14. Damian Michalak 15. Arkadiusz Jarecki "Żarek" 16. Sebastian Rynkiewicz "Sebol" 17. Łukasz Świerczyński "Swierszczu" 18. Martyna Kowalska "Marti" 19. Jacek Męcfal "Cekal" 20. Bartłomiej Knap "Bart" 21. Piotr Sikorski "Sikorr" 22. Piotr Węgier "Pan Pikus" 23. Maciej Turek "Aidekk" 24. Marcin Wolski "Suchy-wolk" 25. Wiesław Gładys "Gładki" 26. Krzysztof Łopuch 27. Patyrk Dajcz "Dajczu" 28. Sebastian Żyszkiewicz "Zyszk" 29. Tomasz Janyst "Tomahouk" 30. Daria Misztal "Darka" 31. Robert Ireneusz Bliźniewski "Bliźniak" 32. Rafał Borowiecki "pistolero85" 33. Lila Małgorzata Kowalczyk "Karolka" 34. Sławomir Chyliński "Chylon" 35. Małgorzata Chylińska "Gonia" 36. Paweł Ciesek "Ciesu" 37. Piotr Borowski "Boroś" 38. Paweł Reinert 39. Adam Jasiński "Żółwik" 40. Tomasz Pij "Piyok" 41. Agnieszka Muszyńska "AgaJaga" 42. Michał Kubiak "_Michał_" 43. Mariusz Radka "Maniekr" 44. Iwona Kraś "Iwona.Kraś" 45. Marek Kominiak 46. Anna Artymiuk 47. Jolanta Płonowska 48. Fabian Tybuszewski 49. Robert Błęcki "Bobas70" 50. Krzysztof Romanowski "Kwinto" 51. Maciej Jaraszek "Macix" 52. Robert Siennicki "Lew13" 53. Jacek Gaj "BlackJack" 54. Tomek "MotoTomasz" 55. Piotr Nowicki "Faza" 56. Łukasz Ziółkowski "Ziotal24" 57. Sebastian Matysiak "JaRoD" 58. Krzysztof Pietracho 59. Krzysztof Bartłomiejczyk "zx10remus" 60. Przemysław Zawada 61. Piotr Borek 62. Tomasz Lewandowski 63. Dariusz Kajak "Renpa1971" 64. Jacek Jaworski "Jaquzie" 65. Grzegorz Buchalski "Gregor STG" 66. Marta Panak "TheBestOf78" 67. Waldemar Szymański 68. Aneta Wieniakowska "Lazy An (anetaisuzi)" 69. Artur Atłas "Carusek" 70. Krzysztof Dąbrowski "Krzysztof1962" 71. Justyna Kaźmierczak 72. Krzysztof Obersztyn "Krzychoslav" 73. Karolina Pomorska "Piguła" 74. Marcin Badowski 75. Robert Kopera "Koper" 76. Anna Markiewicz "Mała" 77. Robert Zabłocki "Bercikoski" 78. Andrzej Chałat (And-Mar) 79. Daniel Siejkowski "Dann" 80. Małgorzata Spychała "Guka" 81. Jerzy Witkowski 82. Wojciech Filipczak "wojtekf313" 83. Jakub Nowakowski "Silver" 84. Joanna Kłosińska "Kłosa" 85. Marta Kolasa 86. Marcin Markowski 87. Piotr Junczyk 88. Patryk Kaftan 89. Piotr Trawiński "Trawa" 90. Tomasz Włodarczyk "TomaszVV" 91. Kamila Łukasiewicz 92. Mariusz "Mariusz1989" 93. Łukasz Michalski 94. Lemann Natalia 95. Sebastian Deląg "Sobek" 96. Krzysztof Zrazek 97. Paweł Kowalczyk 98. Maksymilian "Kapsel" ŁĄCZNIE: 4285 PLN ---- Jeśli nie zweryfikowałem czyjegoś nicku, to proszę o PW, a dopiszę do odpowiedniej pozycji Imienia i Nazwiska Edit: Mikołaj zrealizował całą listę życzeń! Edytowane 7 Grudnia 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) coz,motocykl sobie jutro naszykuje tak czy inaczej a czy przyjade to sie zobaczy w niedziele niech matka natura bedzie w niedziele laskawa Edytowane 6 Grudnia 2013 przez master611 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A co byście powiedzieli na eskorte solarek z placu wolności do DD 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dann jedziesz przed nami tylko lepiej pługiem bo potem to doczyścić nie idzie z białego hi hih i,dziś odpalona suzinka pięknie gadała:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zobaczymy co się da zrobić... pogoda jest nieprzewidywalna.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi