boroś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Aż żal że moto już spakowane i czeka na wiosne Za rok poczekam z odstawianiem moto na sen zimowy 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jest mi głupio Sorry Masz 7 postów, dopiero dołączyłeś do forum więc dużo przed Tobą. Nie dałeś rady w tym roku, już się szykuj na kolejny. Za karę dasz większy datek na prezenty Jutro łezka w oku bo moto zimuje... do wiosny 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Aidekk z datkiem to nie przesadzaj. Kolega po prostu dostanie jeden kawałek ciasta mniej niż wszyscy 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wszystko super fajnie!! Co tu dużo mówić... oby więcej takich akcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Piękny gest od nas motocyklistów dla dzieci Propsy dla organizatorów za zrobienie takiej akcji P.S Polatać na moto w mróz w stadzie mikołajów i śnieżynek też super uczucie było, oraz ten nieogar przechodniów Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dla mnie również bomba, specjalnie dzisiaj wstałem o 8 i montowałem przetwornicę dla lampek a tu aku i tak zdechło. No i jeszcze jechałem do Łodzi 20km z działki - 30-40% drogi czyściutki, piękny LÓD, ale warto było a i nowe umiejętności po takiej jeździe. Chociaż mi się od razu przykro robi, że ja mam tyle i czasem nie docenię a inni docenią wszystko co od losu pozytywnego dostaną, więc na pewno pojawię się i następnej takiej akcji. No i popisowy wjazd Olka Dobra już mam kontakt do elki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 No i popisowy wjazd Olka ale macie z tego atrakcje Sobek, dzięki że twardo stałeś przy tym moim "drifcie" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Trochę zdjęć https://www.facebook.com/ziotal/media_set?set=a.652872441400137.1073741831.100000321627212&type=3&uploaded=60 PS: Jeśli ktoś nie wyraża zgody na publikowanie swego wizerunku proszę o kontakt ze wskazaniem zdjęcia - wskazanego osobnika zamienię na renifera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 To jest dobre jak Zosia siedzi 8 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Taaaak minę ma pierwsza klasa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ziotal - super fotki. Dzięki wszystkim za przybycie. Również podkreślę - fajnie gdyby udało się podtrzymać taką frekwencje na kolejnych wizytach forum w DD! Uśmiech dzieciaków sprawia że serducho bije mocniej i wraca krążenie w przymarzniętych kończynach zdroofka, braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Akcja super cieszę się że mogłem w niej uczestniczyć w tym roku niestety na 4oo, za rok obiecuję poprawę UŚMIECHY DZIECIAKÓW BEZCENNE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Trochę zdjęć https://www.facebook.com/ziotal/media_set?set=a.652872441400137.1073741831.100000321627212&type=3&uploaded=60 PS: Jeśli ktoś nie wyraża zgody na publikowanie swego wizerunku proszę o kontakt ze wskazaniem zdjęcia - wskazanego osobnika zamienię na renifera no to teraz czekamy jeszcze z niecierpliwoscia na film ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 no to teraz czekamy jeszcze z niecierpliwoscia na film ;d Forumowy filmik powinien dzisiaj być ew.jutro 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam, przede wszystkim wielki szacun dla organizatorów i uczestników mikołajek dla dzieciaków z DD. Teraz może trochę za wcześnie ale co tam. W przyszłym roku a dokładnie 8 maja wyjeżdżam z kumplami na rybki do norwegi, będziemy przejeżdżać przez finlandie - rovaniemi - WIOSKA ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA . Myślałem może o wysłaniu jakiejś kartki pamiątkowej do DD, a może dzieciaki napisały by jakiś list do Mikołaja. Jakieś inne propozycje, czasu jest jeszcze dużo. Mogę się też spotkać i coś uzgodnimy. http://www.santaclausvillage.info/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Super pomysł tzn to żeby dzieciaki dostały kartkę od mikołaja bo to co mogą napisać w liście do prawdziwego mikołaja może być, hmm niespełnialne Tak że jakbyś pamiętał to byłoby genialnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Są i moje wypociny... Kilka godzin wyjętych z życia przy montowaniu filmiku miałem, ale mam nadzieję, że dobrze wyszło! 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Suchy, szacun. Zarąbista pamiątka zarąbistego dnia Szkoda, że motyw z łapaniem i przejęciem czapki się nie załapał 2 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wyszło super ,dzięki Suchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Świetny filmik super pamiątka no i moja spadajaca czapa w czasie jazdy bezcenne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 może mi ktoś to wytłumaczy, dlaczego w poprzednich latach np 2009 na placu zbierało się tylu motocyklistów a teraz w porównaniu z tamtymi Motomikołajkami wygląda to licho? kto to wtedy organizował? i czy inne jakieś fora, kluby w Łodzi też organizują oddzielne Motomikołajki teraz? tak się zaczęłam zastanawiać, bo była masa motocyklistów kiedyś a teraz zdecydowanie mniej nas przyjeżdża. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Mała - nie liczy się ilość a jakość Suchy - a może udałoby się zrobić jakiś filmik z rozdawania prezentów? YT pozwala automatycznie zamazywać twarze. Tekst o Śnieżynce na bank się załapał na film i niniejszym autor wygrał Internety Edytowane 9 Grudnia 2013 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 ja wiem, ale chodzi mi o to, dlaczego tak się stało? lubię szukać przyczyn pewnych zjawisk. czyżby pozostali motocykliści nie chcieli wspólnej akcji którą dowodzi FŁM? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Suchy - a może udałoby się zrobić jakiś filmik z rozdawania prezentów? Ja nie mam takiego materiału, wyłączyłem kamerkę co by dzieci nie stresować Natomiast kolega kręcił wszystko, więc mam nadzieję, że uda mi się z nim niedługo spotkać i wziąć materiał, to może się coś skleci jeszcze. Odnośnie frekwencji, być może niektórzy nie chcą brać w tym udziału z FŁM, gdyż zarówno w ubiegłym roku jak i teraz są pewne grupki, które same się udzielają w temacie moto-mikołajek. Obiło mi się wczoraj o uszy, że jakaś moto-ekipa spoza Łodzi objeździła łódzkie Domy Dziecka wczoraj. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8cylindrów Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) motyw czapki byłby super najważniejsze ze się udało:D dzięki wszystkim za miło spędzony czas serce rośnie niebywale :D mam nadzieje ze to nie moje ostatnie z FŁM :D do zobaczenia Edytowane 9 Grudnia 2013 przez 8cylindrów (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi