Mała Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 kurcze, rozchorowałam się ale mam zamiar wyzdrowieć do niedzieli i liczę że do tego czasu pogoda też się opamięta, jeśli ani moje zdrowie ani pogoda się nie zmieni przyjadę na plac autobusem a potem może ktoś przygarnie mnie do auta, jednak mam nadzieję, że motocyklem uda się przyjechać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mała zabiorę Cię puszka jakby co, bądź spokojna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Xsaveremu trzeba wpierdziel spuścić bo się tępa dzida rozchulał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Nie zapowiada się źle póki co - jutro Ksawery osuszy asfalt, a w niedzielę już słoneczko przyświeci. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Na razie po ulicach to bardziej na panczenach niż motongiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja jak na razie to stoję na drodze nr.15 przed Strzelnem od wczoraj wieczór i nadal droga jest nieprzejezdna 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Chylon bierz to taranem bo dzieciaki bedą nie pocieszone że wuja Chylona nie ma Jak widzicie na zdjęciach prezentów jest cały stół i nawet trochę wystaje wczoraj dostaliśmy od koleżanki Iwony spory transport napojów, lizaków i batoników. Natomiast najbardziej mnie zaskoczyło że sklep jubilerski mieszczący sie na ulicy Zachodniej (byłe kino Capitol) po usłyszeniu historii o tym jak dzielni motocykliści i dzielne motocyklistki z Łodzi realizują życzenia dzieci z DD2, podarował nam dwa wisiorki z łańcuszkami. Znaczy Suchy nie płacimy za to Teraz mam jeszcze pytanie do szanownych forumowiczów. Czy ktoś ma znajomości i może załatwić wstęp do figloraju w Manu lub w silwerze bo mamy wejściówki na bilard i kręgle ale to raczej dla starszych, co to sięgają bodą ponad stół (bilardowy) ewentualnie udźwigną kulę do kręgli, a maluchom też się coś należy. Będziemy chcieli między świętami zorganizować dzieciakom imprezę i wypadałoby mieć coś dla każdego P.S. Oczywiście fajnie by było jak by wstęp był bezpłatny ale zniżką też się zadowolimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jeśli chodzi o stroje Mikołaja, to już żadnych nie mam! Wszystko wyprzedane, także jeśli ktoś jeszcze nie ma zestawu w posiadaniu, to ja mam na odsprzedaż trzy czapki mikołajowe tylko 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 jak nastawienie na jutrzejszy dzien? wybiera sie ktos wgl motocyklem? xd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Salat skontaktujcie się z Michałem od JazdaPark! jak ktoś ma załatwić zniżkę to On pewnie to ogranie… poza tym są tam automaty z grami dla dzicie, symulatory i inne takie to w najgorszym przypadku worek pełen 2 złotówek i na pewno dzieciaki nie będą się nudziły… Może by razem z dzieciakami choinkę ubrać? mogłoby być wesoło… 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja będę na moto. Jeśli tylko nie zrobi się znacząco gorzej... Nie ogarnałem niestety jeszcze tematu kapoty i czapki Mikołajowej. Widzieliście w jakimś dużym markecie? pzdr, braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 na pewno kupisz w realu etc;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 suchy ma jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Suchy pisał że już nie ma wiec we własnym zakresie trzeba, ale biorąc pod uwagę że sezon akurat w pełni to w każdym większym markecie sie kupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 hej, dla dzieciaków plecaczek oddaje swoje maskoty - w idealnym stanie, tulone raz, może dwa postaram się być jutro na placu, jeśli się nie uda, podrzucę komuś, z prośbą o przekazanie dzieciakom. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jacek i jak ty teraz zaśniesz?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Super Jaquzie bo narazie mieliśmy tylko jednego ponadplanowego przytulaka a teraz będzie prawie po jednym dla każdego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 pafcio, a Kawę sobie do łóżka wezmę 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja pierniczę, przyjechałem dzisiaj do Łodzi po sprzęta, pojeździłem 30 minut dla rozjeżdżenia i stwierdziłem, że mam to w nosie. Nie zabieram dziora do Wawy. Pizga nieprzeciętnie. Takim sposobem może uda mi się jutro z Wami pojechać. No chyba, że namówię kumpla z busem na przejażdżkę... Marsel, jedziesz jutro? 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 a oto i link do zdjęcia breloczków, które dla dzieciaków przygotowało moje Pudełko z Wizytówkami :-)https://www.facebook.com/photo.php?fbid=667851486568562&set=a.630073673679677.1073741828.628319197188458&type=1&theater 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 No dobra miałem jechać dziś po moto ale nie mam transportu kumple nie maja czasu albo im się nie chce mnie puszkom podrzucić te dwadzieścia pare km to jutro rano wkakuje w busa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 mój sprzęt niestety jeszcze się składa zatem rano stawiam się samochodem - mam cztery wolne miejsca mogę chętnie kogoś zabrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 To ilu nas będzie na moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 a ja dzis zabralem sie za odpalenie moto i duuuupa ;/ ale po kilku intensywnych godzinach powrocil do zywych,wiec jak pogoda pozwoli to jestem jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jeśli mi się uda pojawić, to na 90% na moto. Oby tylko Honorata fochów żadnych nie robiła... 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi