Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mikołaje Na Motocyklach 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to dziwne bo pan w banku spisywal dane z dowodu (sic!). Nawet się dziwił, że z Wawy przyjechałem do Łodzi zrobić przelew. W ogóle jakiś dziwny ten WBK...

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Rozumiem, że zbiórka trwa do końca dzisiejszego dnia.

Wpłata poleciała.

Opublikowano

Przelew poszedł.

Może w przyszłym roku jak opanuję motorek

Życzę dobrej pogody.

POZDRAWIAM.

Opublikowano

spóźnione ale poszło

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Chemiczna Malina
Opublikowano

ktoś tam pisał w sprawie plakatów płyt i gadżetów dla dzieciaków - jeżeli podalibyście polskie zespoły ewentualnie gatunki muzyczne jakimi się konkretne dzieciaki intresują mogłabym popróbować przez nasze kontakty dotrzeć do tych osób i poprosić o konkretną dedykację tyle że na święta to się raczej już nie wyrobimy! ale na następną okazję ...

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Opublikowano (edytowane)

na pewno będę pamiętał i postaram się dzieciaki wypytać

Jesteście niesamowici, możemy prawie jak Owsiak powiedzieć "zeszłoroczny rekord został pobity" :biggrin:

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Osoby, które dokonały wpłat po 30 listopada:

90. Tomasz Włodarczyk "TomaszVV"
91. Kamila Łukasiewicz
92. Mariusz "Mariusz1989"
93. Łukasz Michalski
94. Lemann Natalia
95. Sebastian Deląg "Sobek"
96. Krzysztof Zrazek

Łącznie zebraliśmy: 4155 PLN. Lista zostanie zaktualizowana w środę  4 grudnia.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Jesteśmy razem z PIGUŁKĄ :smile: niestety puszką :sad2:

Opublikowano

a ja już prezent dla Ani mam przygotowany :smile: mam nadzieję, że nie będzie śniegu/wielkiego mrozu w niedzielę... bo moto specjalnie jeszcze czeka na ostatnią jazdę w tym roku  :riding:

Opublikowano

Y lista do 4 grudnia ? Czyli mogę jeszcze złożyć jakiś datek dziś bądzi jutro bo dopiero miałem ,,matki boskiej pieniężnej ,, ;-)

Opublikowano

Y lista do 4 grudnia ? Czyli mogę jeszcze złożyć jakiś datek dziś bądzi jutro bo dopiero miałem ,,matki boskiej pieniężnej ,, ;-)

Datki można składać cały czas, nawet jak nie dojdzie na czas to na przyszłe moto-mikołaje będzie. Ale z innej beczki, jeszcze w sobotę 7 grudnia mamy jechać po jakieś cukierki więc każda kasa mile widziana ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Ja niestety wyplate mam po 10 Grudnia i tak mi komornik na pensje wlazl ze dopiero po 10 będe miał kaskę Trochę mi glupio ale niestety tak mi jakos wychodzi

Opublikowano

Spokojnie jeżeli dasz radę to i tak zapraszamy w niedzielę, a akcji dla dzieciaków nie kończymy więc na pewno jeszcze nie raz będziesz miał okazję coś dla nich zrobić

Opublikowano

Spokojnie jeżeli dasz radę to i tak zapraszamy w niedzielę, a akcji dla dzieciaków nie kończymy więc na pewno jeszcze nie raz będziesz miał okazję coś dla nich zrobić

Dzieki

Opublikowano

cholera nieciekawa pogode zapowiadaja na weekend  a tak bardzo chce przyjechac ;/ 

Opublikowano

90% prezentów zakupione i spakowane dzięki członkom Stowarzyszenia Łódzkich Motocyklistów ;)

flm_1386109133__mms_img-282651605.jpg

flm_1386109147__mms_img-1738624027.jpg

+ Firma Jazda Park ufundowała wejściówki na kręgle i bilard dla dzieci z Domu Dziecka

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

+ Firma Jazda Park ufundowała wejściówki na kręgle i bilard dla dzieci z Domu Dziecka

Ekstra sprawa :smile:

Opublikowano

widzę, że nie warunki spartańskie...

ale daliście radę

:-)

CGLasNM.jpg

Opublikowano

Trzeba było dać cynka z pakowaniem, za kawałek sernika na pewno bym się pojawił :P Cieszę się, że udało się też dogadać z Jazda Park i zakupy udane....

motorcycle.gif
Opublikowano

Jorima masz "lajka" za -"przepyszne ciasta" :smile:

Opublikowano

Ciasta + Dyzajnerski projektant :biggrin:

Opublikowano

Datki można składać cały czas, nawet jak nie dojdzie na czas to na przyszłe moto-mikołaje będzie. Ale z innej beczki, jeszcze w sobotę 7 grudnia mamy jechać po jakieś cukierki więc każda kasa mile widziana ;)

co do cukierków to troszkę słodkości udało mi się zorganizować :smile: w chwili obecnej jest ok 1 kg mini landrynek, ok 2 kg mieszanki wedlowskiej i ok 100 lizaków serduszek :smile:

Opublikowano (edytowane)

Miło było spędzić czas w takich klimatach :-) i Towarzystwie rzecz jasna :-)

... przez moment znów poczułam się jak dziecko ( cholera, czemu za naszych czasów nie było takich zabawek? ;p  ..

ciasta mega!!! i jeszcze na wynos ;p  objadłam się nieziemsko ;p 

Scyzer...kurcze, ukłon! ;-D... 

ps. od wczoraj nurtuje mnie .. ....coż to był za pies? ;D ?;p

Edytowane przez Dadza84 (wyświetl historię edycji)