salat Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No to ta wygląda ładnie bo jak patrzyłem dzisiaj na AccuWeather to brrr fuj opady śniegu z deszczem. Mam nadzieje że te amerykańskie naukowce się nie znają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Z AccuWeather'em planowałem motocyklowe wypady i w większości się sprawdzał do dwóch dni. Na długoterminowe nie ma co patrzeć one nigdy się nie sprawdzały ;-) Edytowane 26 Listopada 2013 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nieśmiało przypominam że jeszcze tylko do 30 czyli 3 dni zbierami kasę na prezenty dla dzieciaków, a jak widzieliście plan jest ambitny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A Pinyndzy nigdy za mało także Panie Panowie wyskakiwać z grosiwa ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jako że na dniach bierzemy się za kupowanie prezentów (choć wciąż zbieramy pieniądze ) będę potrzebował pomocy jakiejś osoby z doświadczeniem "ciuchowym" dla dziewczynek. Mamy zamówienia na leginsy, rurki i kozaki, ja się na tym kompletnie nie znam więc liczę na pomoc jakiejś motocyklistki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 niestety sam rodzaj męski posiadam w domu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 niech dzieciaki, podrzucą wycinki z gazet przykładowych kozaków czy spodni, będzie łatwiej, z legginsami nie powinno być problemu bo tutaj nie ma wielkiego wyboru, legginsy to legginsy kwestia czy długie czy 3/4 :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) legginsy to legginsy kwestia czy długie czy 3/4 :-) no nie do końca 1 http://allegro.pl/leginsy-getry-legginsy-bawelna-dzieciece-roz-122-i3695684326.html 2 http://allegro.pl/legginsy-leginsy-getry-jeans-98-104-promocja-i3714319431.html 3 http://allegro.pl/getry-legginsy-ocieplane-98-110-kolory-wzory-i3677695679.html 4 http://allegro.pl/infatti-legginsy-leginsy-getry-ocieplane-122-128-i3725207296.html 5 http://allegro.pl/legginsy-getry-jak-jeans-ocieplane-polarem-164-i3700959545.html i jeszcze innych jest full tu : http://allegro.pl/listing/listing.php?id=11764&order=d&p=4&string=legginsy Edytowane 28 Listopada 2013 przez Black (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Chce wspomóc niewielką kwotą, a nie posiadam dostępu do konta bankowego :/ Jest możliość jakoś inaczej przekazać $$ ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jasne możesz przekazać kasę osobiście mnie albo @Suchemu szczegóły na Pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ce wspomóc niewielką kwotą, a nie posiadam dostępu do konta bankowego :/ Jest możliość jakoś inaczej przekazać $$ ? Przekaż komukolwiek z forum kto ma konto a na pewno wpłaci - możemy w razie czego potwierdzić że nie ukradł 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 W kwestii cukierków: Myślę że poprostu wedle uznania każdy garść wziąć może, jeśli chodzi o preferowane gatunki to tzw. Misiaczki czyli żelki, każdą ilość szarańcza jest w stanie wchłonąć, oczywiście każdy inny cukierek znajdzie amatora ale ostatnio dostałem burę od dzieciaków że misiaczki dałem na końcu Natomiast tzw markowe słodycze czyli marsy mini itp zazwyczaj idą do kieszeni i na handelek do szkoły, tak że też bez szaleństw. Reasumując cukierki każdy wedle własnego uznania odnosnie cukierkow to mysle ze jak by kazdy miał paczke tych mini cukierkow to napewno starczy dla wszystkich dzieciakow dostepne w selgros i makro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JUNEK Opublikowano 28 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Siemanko Już się przywitałem na forum, kaskę przelałem, pozostaje tylko stawić się 8-go na Placu Wolności. Ktoś wcześniej napisał, ze nikt nowy nie zdecyduje się na taką akcję, bo ludzie nie ufają innym. Może większość naszych obywateli węszy spisek we wszystkim, nawet w tak fajnych akcjach, ale ja w zeszłym roku Was widziałem w akcji, dziś w googlach wyszukałem, i jestem z Wami. Więc może jest cień szansy, ze coś się w ludziach zmieni i będą bardziej otwarci na innych. Pozdro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 w końcu to okres świąt, miłości i braterstwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 W tym roku niestety nie będę mógł wspierać osobiście, dlatego z miłą chęcią dorzucę się na prezenty dla dzieciaków Być może za rok stawię się osobiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Siemanko Już się przywitałem na forum, kaskę przelałem, pozostaje tylko stawić się 8-go na Placu Wolności. Ktoś wcześniej napisał, ze nikt nowy nie zdecyduje się na taką akcję, bo ludzie nie ufają innym. Może większość naszych obywateli węszy spisek we wszystkim, nawet w tak fajnych akcjach, ale ja w zeszłym roku Was widziałem w akcji, dziś w googlach wyszukałem, i jestem z Wami. Więc może jest cień szansy, ze coś się w ludziach zmieni i będą bardziej otwarci na innych. Pozdro Proszę bardzo jaki miły akcent - aby więcej takich osób 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Lista na dzień 29.11.2013 - w weekend robimy zakupy, a ewentualny nadmiar pieniędzy przeznaczony zostanie prawdopodobnie na słodycze. Za wpłaty serdecznie dziękujemy, efekty będzie można zobaczyć 8 grudnia 2013 1. Sadowski Krzysztof "KrzysztoFu" 2. Krzysztof Zduńczyk "Zdunek" 3. Kamila Wasielczak "kamakirionna" 4. Kasia Kwaśniak "Kwaśna" 5. Artur Jastrzębski "Jastrząb" 6. Joanna Namyślak "Jorima" 7. Jakub Czerwiński "Scyzer" 8. Adrian Dróżdż "master611" 9. Łukasz Jagucki "Luke" 10. Rafał Ulatowski "Elfeti" 11. Marcin Cieśliński "MarcinGSXR" 12. Krzysztof Sałaciński "Salat" 13. Sławek Michalczyk "Slawek89" 14. Damian Michalak 15. Arkadiusz Jarecki "Żarek" 16. Sebastian Rynkiewicz "Sebol" 17. Łukasz Świerczyński "Swierszczu" 18. Martyna Kowalska "Marti" 19. Jacek Męcfal "Cekal" 20. Bartłomiej Knap "Bart" 21. Piotr Sikorski "Sikorr" 22. Piotr Węgier "Pan Pikus" 23. Maciej Turek "Aidekk" 24. Marcin Wolski "Suchy-wolk" 25. Wiesław Gładys "Gładki" 26. Krzysztof Łopuch 27. Patyrk Dajcz "Dajczu" 28. Sebastian Żyszkiewicz "Zyszk" 29. Tomasz Janyst "Tomahouk" 30. Daria Misztal "Darka" 31. Robert Ireneusz Bliźniewski "Bliźniak" 32. Rafał Borowiecki "pistolero85" 33. Lila Małgorzata Kowalczyk "Karolka" 34. Sławomir Chyliński "Chylon" 35. Małgorzata Chylińska "Gonia" 36. Paweł Ciesek "Ciesu" 37. Piotr Borowski "Boroś" 38. Paweł Reinert 39. Adam Jasiński "Żółwik" 40. Tomasz Pij "Piyok" 41. Agnieszka Muszyńska "AgaJaga" 42. Michał Kubiak "_Michał_" 43. Mariusz Radka "Maniekr" 44. Iwona Kraś "Iwona.Kraś" 45. Marek Kominiak 46. Anna Artymiuk 47. Jolanta Płonowska 48. Fabian Tybuszewski 49. Robert Błęcki "Bobas70" 50. Krzysztof Romanowski "Kwinto" 51. Maciej Jaraszek "Macix" 52. Robert Siennicki "Lew13" 53. Jacek Gaj "BlackJack" 54. Tomek "MotoTomasz" 55. Piotr Nowicki "Faza" 56. Łukasz Ziółkowski "Ziotal24" 57. Sebastian Matysiak "JaRoD" 58. Krzysztof Pietracho 59. Krzysztof Bartłomiejczyk "zx10remus" 60. Przemysław Zawada 61. Piotr Borek 62. Tomasz Lewandowski 63. Dariusz Kajak "Renpa1971" 64. Jacek Jaworski "Jaquzie" 65. Grzegorz Buchalski "Gregor STG" 66. Marta Panak "TheBestOf78" 67. Waldemar Szymański 68. Aneta Wieniakowska 69. Artur Atłas "Carusek" 70. Krzysztof Dąbrowski "Krzysztof1962" 71. Justyna Kaźmierczak 72. Krzysztof Obersztyn "Krzychoslav" 73. Karolina Pomorska "Piguła" 74. Marcin Badowski 75. Robert Kopera "Koper" 76. Anna Markiewicz "Mała" 77. Robert Zabłocki "Bercikoski" 78. Andrzej Chałat (And-Mar) 79. Daniel Siejkowski "Dann" 80. Małgorzata Spychała "Guka" 81. Jerzy Witkowski 82. Wojciech Filipczak "wojtekf313" 83. Jakub Nowakowski "Silver" 84. Joanna Kłosińska "Kłosa" 85. Marta Kolasa 86. Marcin Markowski 87. Piotr Junczyk 88. Patryk Kaftan 89. Piotr Trawiński "Trawa" ŁĄCZNIE: 3680 PLN ---- Jeśli nie zweryfikowałem czyjegoś nicku, to proszę o PW, a dopiszę do odpowiedniej pozycji Imienia i Nazwiska Edited by Aidekk 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jesteście niesamowici dziękuję wszystkim, powiem wam w tajemnicy że jeszcze co najmniej jeden przelew dotrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 jak coś zbieram jeszcze słodkości dla dzieciaków to może się przydadzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam. Moto posiadam dopiero od września tego roku i szkoda że wcześnie nie przeczytałem o waszej akcji bo bym się dołaćzyl fizycznie a tak tylko wesprę zł bo moto w rozkładzie ! Pozdrawiam wszystkich i życzę żeby pogoda dopisała! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Jeśli tylko uda mi się moto naprawić na pewno się zjawiam .. jeśli ktoś chętny ze Zgierza możemy polecieć razem PS: To ja mam taką propozycję że zamiast kupować dzieciakom słodycze z pozostałej kasy - zafundować Im jakąś atrakcję ???? Edytowane 29 Listopada 2013 przez ziotal24 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Gładki, ciekawe masz imię Wiesłąw Za to ja nie mam nazwiska hehe. Najważniejsze, że ludziska się szarpnęli dzieciaki będą miały radochę, a My - razem z nimi Swego czasu współpracowałem z Dromaderem i może udałoby się ogarnąć jakiś rabat. Próbowałem dogadać się z pewnym znanym (zaprzyjaźnionym...) zespołem w sprawie gadżetów (płyty, plakaty itp.) ale olali kwestię 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Gładki, ciekawe masz imię Wiesłąw Za to ja nie mam nazwiska hehe. Wiesław poprawiony. Zaś Ty Tomku nie masz imienia i nazwiska podanego w transakcji bankowej, podaj na PW, a dopiszę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja też się panal nie nazywam Aidekk: Poprawione 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja się stawię na Pl Wolności tylko bedę musiał po swoją maszynkę pojechać bo odstawiłem ją wczoraj i wczoraj zauważyłem waszą akcję, To postanowiłem że po nią pojadę i spotkamy się na miejscu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi