master611 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 odnosnie cukierkow, bierzecie z osobna dla dzieciakow? ; p aaa i czy ktos wybiera sie z aleksandrowa?;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 master611 pisałam o tym ja wezmę jakąś "garść" i radzę żeby inni też trochę wzięli ... Salat proszę - wypowiedz się w tej kwestii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Podpowiedzcie co tam jeszcze ze sobą zabrać bo będziemy jechać pierwszy raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 W kwestii cukierków: Myślę że poprostu wedle uznania każdy garść wziąć może, jeśli chodzi o preferowane gatunki to tzw. Misiaczki czyli żelki, każdą ilość szarańcza jest w stanie wchłonąć, oczywiście każdy inny cukierek znajdzie amatora ale ostatnio dostałem burę od dzieciaków że misiaczki dałem na końcu Natomiast tzw markowe słodycze czyli marsy mini itp zazwyczaj idą do kieszeni i na handelek do szkoły, tak że też bez szaleństw. Reasumując cukierki każdy wedle własnego uznania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Oooooo cenne uwagi ... przydadzą się PS: Kaska skromna bo skromna ale poszła .... Edytowane 25 Listopada 2013 przez ziotal24 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie uda mi się byc osobiście, ale przynajmniej fundusz poszedł... 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Też coś tam puściłem. Nie wiem jeszcze jak będzie z moją obecnością 8.12. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 słuchajcie - nie ważne ile wpłacamy na DD - ważne, że w ogóle ! Liczy się każda złotówka !! PRAWDA SALAT? PRAWDA? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Mam nadzieje ze na motongach pojawi sie kilka osób (nie będe sam). No chyba ze naprawde śniegu dowali co niemiara wtedy normalka że pozostanie tylko puszka. Edytowane 25 Listopada 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tak Kwaśna ważne żeby jak najwięcej osób dorzuciło się chociaż symboliczną kwotą. Czasu mamy coraz mniej a jak widzieliście zadanie jest ambitne tak że PLIIIIIIIISSSSSSS POMÓŻCIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Cześć. Kaska poszła, tyle że motocykla brak. Będę autem (kombi) więc jak coś lub kogoś trzeba zapakować to dajcie znać. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Zapamiętam bo jakby za dużo śniegu nie leżało to może ja bym sie przejechał w końcu na dwóch kołach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mam nadzieję, że kasy starczy na wszystkie prezenty. Suchy... ile mamy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Niestety też będę autem jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie ma co ukrywać, na motocyklach będą tylko twardziele (mam nadzieję że liczni twardziele) ale najważniejsze żeby przyjechać i posiedzieć z dzieciakami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Suchy... ile mamy ? Patrz na stronach wcześniej. Lista aktualizowana weekendami 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 skromnie, ale poleciało. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 byle tylko sniegu i slizgawki na drodze nie bylo, kto wgl wybiera sie motocyklem jak pogoda pozwoli na to? ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Myślę, że każdy kogo pogoda tego dnia nie zniechęci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Z tą jazdą motocyklem nie było jakoś strasznie w zeszłym roku, dawaliśmy radę pomalutku. Kilka niegroźnych ślizgów jedynie. Kto się zimna nie boi niech wsiada, choć umiejętności i rozsądek się przydadzą. A na chopkach i cruzach to już wogóle powinien być luzik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Fazery się śniegu nie boją... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no ja z racji ze mam jakies 40km do lodzi motocyklem sie raczej nie puszcze w sniezyce i zawieje xd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 bedzie +20 Ja postaram sie przyjechac na moto. Daleko nie ma, ale jak nawali sniegu no to wiadomo. Kase puszcze 29tego jak bedzie wyplata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja z Koluszek mam 30 km, ale moto został w Łodzi ... więc niedaleko będzie... No chyba śniegiem sypnie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jeśli chodzi o pogodę to jak na razie zapowiadają nieźle http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz/16dniowa ale wszyscy wiemy jak to jest z długoterminowymi zapowiedziami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi