Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Macie pomysły, gdzie co i jak? chodzi o prezenty, bo jeżeli maja to być zabawki to lepiej do hurtowni pojechać, wtedy bedzie taniej, a i prezenty będą fajniejsze. . Spokojnie, też wiemy, że im taniej tym lepiej = więcej prezentów, ale mamy wszystko zaplanowane i najpierw czekamy do najbliższego wtorku na listę "wyczekiwanych" prezentów przez dzieci, potem będzie można oszacować wydatki i rozdysponować budżet po 30 listopada Także mamy pomysły i wiemy gdzie, co i jak, ale każde wskazanie dobrej hurtowni będzie przydatną informacją. Z racji tego, że otrzymałem kilka wiadomości w związku z problemem o nabywaniu strojów mikołaja informuję, iż 8 grudnia podczas spotkania na Placu Wolności, będzie można nabyć u mnie strój mikołajowy w dwóch wersjach: 16 PLN (czapka, broda, bluza, spodnie, pasek) 32 PLN - grubszy materiał, lepsza jakość wykonania (czapka, broda, bluza, spodnie, pasek) Rozmiary kostiumów są uniwersalne, jeśli ktoś sobie życzy rezerwacji to proszę o PW. Stroje będą odsprzedawane po cenie zakupu u naszego partnera karty członkowskiej - Hurtownia AGD "Sągary" s.c. Edytowane 17 Listopada 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
braFF Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Suchy, przydałoby się trochę wcześniej. Te stroje są jak podejrzewam w jednym rozmiarze i żeby je założyć na ciuchy motocyklowe trza trochę wysiłku (chyba że komuś nie przeszkadza na przykład otwór wentylacyjny w kroku Czasem wymaga on jakiś przeróbek (np. w zeszłym roku widziałem jak ktoś sprytnie rozciął mikołajską czapę i przykleił do kasku). Bo taki hardcore jak przemiły kolega na armaturze który przyjechał w zeszłym roku w czapce ZAMIAST kasku jest nieakceptowalny. pzdr, braFF 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Suchy, przydałoby się trochę wcześniej. Żaden problem Można pojdechać (od poniedziałku do piątku) i odebrać samemu na miejscu strój - Łódź, ul.Skrzywana 5/7 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
gonia Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Przelew zrobiony na tak szczytny cel bezdyskusyjnie postaramy się również być 0 Cytuj
Darka Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 ode mnie też właśnie poszło 0 Cytuj
ciesu Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Także dorzucam się do akcji, szacun dla organizatorów!!! 0 Cytuj Burek 400 K3:
Kwaśna Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 ciesu - Każdy kto się dorzuca jest organizatorem ! dzięki za wpłaty 0 Cytuj
boroś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Dorzucam się i Ja poszło 0 Cytuj boroś LwG!
pistolero85 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 każde wskazanie dobrej hurtowni będzie przydatną informacją. Ja robiłem zakupy w Interkobo, przy Brukowej. Są tam też 2 (Artyk, Dromader) inne, bardzo dobrze prosperujące w obrębie ulic Zbąszyńska-Brukowa-Pojezierska 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 skromnie ale poszło 0 Cytuj
ciesu Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 ciesu - Każdy kto się dorzuca jest organizatorem ! dzięki za wpłaty Kwaśna - miło to słyszeć/czytać, najchętniej sam bym wtedy z Wami się przejechał (to wtedy byłbym organizatorem pełną gębą hehe), ale na chwilę obecną to mało prawdopodobne, więc nie deklaruję się aż tak daleko :-) Pozdrawiam!!! 0 Cytuj Burek 400 K3:
Iwona.Kraś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Pieniążki poszły. Pozdrowienia dla wszystkich Darczyńców 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 http://www.motogen.pl/Wkrotce-lodzcy-MotoMikolaje-wyrusza-w-droge,19180.html 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Wczoraj czytałem ten tekst, a dopiero po publikacji znalazłem malutkie błędy Z okazji rozpoczęcia sezonu motocyklowego 2012 - zorganizowali dla dzieci grilla powinno być 2013, poprawimy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
elfeti Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 powinno być 2013, poprawimy chyba już poprawione... jak ktoś ma FB to zawsze można udostępnić, może przypadkiem ktoś nie związany z FŁM coś wpłaci 1 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) ja udostępniam regularnie wydarzenie na fb i wiem że kilku moich znajomych dołączyło do akcji, a w przyszłym tygodniu będzie też na portalu łodzianin.pl :-) Edytowane 21 Listopada 2013 przez kamakirionna (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Mała Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 hm na forum jest 2561 Wszystkich użytkowników więc patrząc na tą liczbę i na listę osób które wpłaciły to mimo wszystko licho to wygląda... udostępniłam informację na paru stronach na facebooku więc jeśli choć jedna osoba wpłaci po przeczytaniu tej informacji to będzie dobrze (; 2 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Chęci są ale wypłaty nie ma więc nie przeskoczy się. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępniłem już na początku tygodnia na FB, przesłałem także info internal mailem w mojej firmie. Jak na razie był tylko jeden zainteresowany, ale zobaczymy jak to z czasem... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Scyzer Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Myślę, że tak na prawdę ciężko będzie o jakiś zewnętrznych udziałowców z prostej przyczyny - ktoś kto nas nie zna uzna to albo za przekręt albo, że szkoda kasy etc..Możliwe jest również (w co jednak bardzo wątpię), że ktoś się obudzi i sam z siebie wpłaci coś na konto jakiejś fundacji ale myślę, że takich to by ze świecą szukali.. 0 Cytuj
master611 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 troszke odbije od tematu, macie jakies pomysly jak przymocowac czapke mikolaja do kasku? ;d 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Ja robie na taśmę dwustronna powinno trzymać opcja nr 2 rzepy też na taśmę do kasku i czapki Edytowane 21 Listopada 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
master611 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 tylko czy pozniej da rade usunac ta tasme ;x 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi