Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mikołaje Na Motocyklach 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Macie pomysły, gdzie co i jak? chodzi o prezenty, bo jeżeli maja to być zabawki to lepiej do hurtowni pojechać, wtedy bedzie taniej, a i prezenty będą fajniejsze. .

Spokojnie, też wiemy, że im taniej tym lepiej = więcej prezentów, ale mamy wszystko zaplanowane i najpierw czekamy do najbliższego wtorku na listę "wyczekiwanych" prezentów przez dzieci, potem będzie można oszacować wydatki i rozdysponować budżet po 30 listopada ;) Także mamy pomysły i wiemy gdzie, co i jak, ale każde wskazanie dobrej hurtowni będzie przydatną informacją.

Z racji tego, że otrzymałem kilka wiadomości w związku z problemem o nabywaniu strojów mikołaja informuję, iż 8 grudnia podczas spotkania na Placu Wolności, będzie można nabyć u mnie strój mikołajowy w dwóch wersjach:

16 PLN (czapka, broda, bluza, spodnie, pasek)

thumb_flm_1384680335__dsc09964.jpg

32 PLN - grubszy materiał, lepsza jakość wykonania (czapka, broda, bluza, spodnie, pasek)

thumb_flm_1384680617__dsc09969.jpg

Rozmiary kostiumów są uniwersalne, jeśli ktoś sobie życzy rezerwacji to proszę o PW.

Stroje będą odsprzedawane po cenie zakupu u naszego partnera karty członkowskiej - Hurtownia AGD "Sągary" s.c.

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Suchy, przydałoby się trochę wcześniej. Te stroje są jak podejrzewam w jednym rozmiarze i żeby je założyć na ciuchy motocyklowe trza trochę wysiłku (chyba że komuś nie przeszkadza na przykład otwór wentylacyjny w kroku ;) Czasem wymaga on jakiś przeróbek (np. w zeszłym roku widziałem jak ktoś sprytnie rozciął mikołajską czapę i przykleił do kasku).

Bo taki hardcore jak przemiły kolega na armaturze który przyjechał w zeszłym roku w czapce ZAMIAST kasku jest nieakceptowalny.

pzdr,

braFF

Opublikowano

Suchy, przydałoby się trochę wcześniej.

Żaden problem ;) 

Można pojdechać (od poniedziałku do piątku) i odebrać samemu na miejscu strój - Łódź, ul.Skrzywana 5/7

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Przelew zrobiony na tak szczytny cel bezdyskusyjnie  :smile: postaramy się również być :biggrin:

Opublikowano

ode mnie też właśnie poszło ;)

Opublikowano

Także dorzucam się do akcji, szacun dla organizatorów!!!

Burek 400 K3:
icon3.png

Opublikowano

ciesu - Każdy kto się dorzuca  jest organizatorem ! dzięki za wpłaty

Opublikowano

Dorzucam się i Ja  :smile: poszło

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

każde wskazanie dobrej hurtowni będzie przydatną informacją.

Ja robiłem zakupy w Interkobo, przy Brukowej. Są tam też 2 (Artyk, Dromader) inne, bardzo dobrze prosperujące w obrębie ulic Zbąszyńska-Brukowa-Pojezierska

CGLasNM.jpg

Opublikowano

skromnie ale poszło

Opublikowano

ciesu - Każdy kto się dorzuca  jest organizatorem ! dzięki za wpłaty

Kwaśna - miło to słyszeć/czytać, najchętniej sam bym wtedy z Wami się przejechał (to wtedy byłbym organizatorem pełną gębą hehe), ale na chwilę obecną to mało prawdopodobne, więc nie deklaruję się aż tak daleko :-)

Pozdrawiam!!!

Burek 400 K3:
icon3.png

Opublikowano

Wczoraj czytałem ten tekst, a dopiero po publikacji znalazłem malutkie błędy  :unsure:

Z okazji rozpoczęcia sezonu motocyklowego 2012 - zorganizowali dla dzieci grilla

powinno być 2013, poprawimy ;) 

Opublikowano

powinno być 2013, poprawimy ;)

chyba już poprawione... ;) jak ktoś ma FB to zawsze można udostępnić, może przypadkiem ktoś nie związany z FŁM coś wpłaci ;)

motorcycle.gif
Opublikowano (edytowane)

ja udostępniam regularnie wydarzenie na fb i wiem że kilku moich znajomych dołączyło do akcji, a w przyszłym tygodniu będzie też na portalu łodzianin.pl :-)

Edytowane przez kamakirionna (wyświetl historię edycji)

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Opublikowano

hm na forum jest 2561 Wszystkich użytkowników więc patrząc na tą liczbę i na listę osób które wpłaciły to mimo wszystko licho to wygląda... 

udostępniłam informację na paru stronach na facebooku więc jeśli choć jedna osoba wpłaci po przeczytaniu tej informacji to będzie dobrze (; 

Opublikowano

Chęci są ale wypłaty nie ma więc nie przeskoczy się.

Opublikowano

Udostępniłem już na początku tygodnia na FB, przesłałem także info internal mailem w mojej firmie. Jak na razie był tylko jeden zainteresowany, ale zobaczymy jak to z czasem...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Myślę, że tak na prawdę ciężko będzie o jakiś zewnętrznych udziałowców z prostej przyczyny - ktoś kto nas nie zna uzna to albo za przekręt albo, że szkoda kasy etc..Możliwe jest również (w co jednak bardzo wątpię), że ktoś się obudzi i sam z siebie wpłaci coś na konto jakiejś fundacji ale myślę, że takich to by ze świecą szukali..

Opublikowano

troszke odbije od tematu, macie jakies pomysly jak przymocowac czapke mikolaja do kasku? ;d

Opublikowano (edytowane)

Ja robie na taśmę dwustronna powinno trzymać opcja nr 2 rzepy też na taśmę do kasku i czapki

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

tylko czy pozniej da rade usunac ta tasme ;x