chylon Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Zamiast na motocyklach można ich powozić na sobie 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Do tej pory uzbieraliśmy zaledwie 120 PLN, porównując ubiegłoroczny wynik zebranych ponad 3000 PLN na koniec listopada 2012 wygląda to słabo.Pamiętajcie, że każda złotówka się przyda 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Kaska na prezenty poszła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elfeti Opublikowano 13 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) o tej pory uzbieraliśmy zaledwie 120 PLN, porównując ubiegłoroczny wynik zebranych ponad 3000 PLN na koniec listopada 2012 wygląda to słabo. Pamiętajcie, że każda złotówka się przyda Wiadomo, forum jest od gadania i każdy może napisać: super inicjatywa, ekstra pomysł itp... i chociaż zdaję sobie sprawę, że nie każdego musi być stać by coś przelać - przekazać na dzieciaki, to tak jak piszesz każda złotówka się liczy... można w końcu odmówić sobie jednego piwa, kielona czy paczki fajek o litrze Pb95 już nie wspomnę... Jak dla mnie w takich przypadkach powinna być lista kto wpłacił (bez ile oczywiście) i tyle... Edytowane 13 Listopada 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Jak dla mnie w takich przypadkach powinna być lista kto wpłacić (bez ile oczywiście) i tyle... Będzie lista w każdy weekend tj.17,24 i 30 listopada. Nie ma sensu non-stop jej aktualizować 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 jestem za moneta poszła na dzieciaki zawsze cos znajde. taryfiasz tez człowiek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 popieram, akcja mi sie podoba wiec i kasa poszla tez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 mnie też sie pomysł podoba i też podesłałem troszke od Siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 skromnie ale poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 poleciało.. i oby więcej takich Mikołajów było, zwróćmy uwagę na innych, chociaż raz w roku.. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ja też się dorzuciłem... w 100% popierama akcję! Sprawmy tym dzieciakom trochę radości! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Marti, nie martw się, na innych zwracamy uwagę nie tylko raz w roku... Iwenty czy odwiedziny u dzieciaków są dość często ... Zaryzykuje stwierdzenie że DD2 dla niektórych, to już się zrobiła taka jakby przystań, gdzie sami nabierają sił i spokoju, pomagając innym... 2 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 kaska poszła 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajczu Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jakieś pieniążki ode mnie poszły. Jeśli śniegu nie będzie, postaram się być. Chociaż 50km mam do Łodzi i najzimniej jest w dłonie ale dam radę jakoś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 na akcji w 2008 na yt widzialem Was potem w manufakturze, w tym roku rozumiem ze nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pieniążki poszły. Nie żałować tylko dawać! Jak nie wypalicie 2 paczek fajek czy nie wypijecie czteropaka to się nikomu nic nie stanie. Liczymy, że w tym roku pobijemy zeszłoroczną kwotę i zakupimy na prawdę odjazdowe prezenty! Ja wrzucam tez info na swojego facebooka, może ktoś z poza grona motocyklistów się zainteresuje i dorzuci. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Pierwszy rzut mamy już za sobą, uzbierała się pokaźna sumka, ale miejmy nadzieję, że w ciągu 2 tygodni uzbiera się krotność aktualnego budżetu Lista wpłat na dzień dzisiejszy wygląda tak: 1. Sadowski Krzysztof "KrzysztoFu" 2. Krzysztof Zduńczyk "Zdunek" 3. Kamila Wasielczak "kamakirionna" 4. Kasia Kwaśniak "Kwaśna" 5. Artur Jastrzębski "Jastrząb" 6. Joanna Namyślak "Jorima" 7. Jakub Czerwiński "Scyzer" 8. Adrian Dróżdż "master611" 9. Łukasz Jagucki "Luke" 10. Rafał Ulatowski "Elfeti" 11. Marcin Cieśliński "MarcinGSXR" 12. Krzysztof Sałaciński "Salat" 13. Sławek Michalczyk "Slawek89" 14. Damian Michalak 15. Arkadiusz Jarecki "Żarek" 16. Sebastian Rynkiewicz "Sebol" 17. Łukasz Świerczyński "Swierszczu" 18. Martyna Kowalska "Marti" 19. Jacek Męcfal "Cekal" 20. Bartłomiej Knap "Bart" 21. Piotr Sikorski "Sikorr" 22. Piotr Węgier 23. Maciej Turek "Aidekk" 24. Marcin Wolski "Suchy-wolk" ŁĄCZNIE: 905 PLN ---- Jeśli nie zweryfikowałem czyjegoś nicku, to proszę o PW, a dopiszę do odpowiedniej pozycji Imienia i Nazwiska Edytowane 16 Listopada 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Też się dorzucę odnośnie ruska to mam takiego lecz poruszam się nim koło komina i nawet przeglądu nie robię do łodzi jest ponad 100km w obydwie strony a dla niego to jakby razy 10 po prostu bałbym sie nim wypuścic co by nic nie padło i ,,renifer"" by nie dojechał , dzieci było by szkoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja nie zbiednieję, a inni będą się ciut cieszyć. Choć skromnie, to poszło Inicjatywę popieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 do kiedy dokładnie trwa zbiórka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 8 grudnia jedziemy do dzieciaków, więc parę dni wcześniej trzeba będzie robić zakupy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 do kiedy dokładnie trwa zbiórka? 30 listopada, późniejsze wpłaty będzie trudno rozdysponować, a prezentów z dnia na dzień nie zdążymy kupić 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Macie pomysły, gdzie co i jak? chodzi o prezenty, bo jeżeli maja to być zabawki to lepiej do hurtowni pojechać, wtedy bedzie taniej, a i prezenty będą fajniejsze. . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Pieniążki poszły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi