stanio Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Tak jak w temacie. Przyjme kazda nie potrzebna butelke po winie lub po wodce (min. 0.7l). jezeli ktos ma takie cacka to niech pisze na PW na pewno sie dogadamy . nowe hobby wlasna winnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Bartek a kiedy degustacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Mysle ze te wyroby własne z kosztujemy wszyscy z FŁM tylko faktycznie musisz tych butelek nazbierać pokazną ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ile potrzebujesz? -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 kazda ilosc przygarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Przyjmujesz każdą ilość butelek pustych ale później oddajesz pełnych ciekawe jakie to wino Ci wyjdzie i mam nadzieje, że poczęstujesz swoim wynalazkiem (wszystkich użytkowników forum oczywiście ) 1 Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Weź no trochę przegotuj tego wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 owoce beda przegotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jakbym to wczoraj przeczytał to bym nie wyrzucił... cóż. Od dziś odkładam i chętnie oddam za darmową degustację Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 luzik narazie mam malo gotowego do rozlania ok. 20l ale pracuje swieze wino 100 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Polecam też prywatną browarnie - znajomi się w to bawią i naprawdę niektóre twory wychodzą konkretne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 a takie do korka tez chcesz czy tylko zakręcane? Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 moga byc zakrecane to sobie zakorkuje bo mam korki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jak sie odezwiesz dzis do 21 to mam 10 kartonow po 12 w jednym x 0.5l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Macio jeśli Stanio nie weźmie to ja mogę. Temat do zamknięcia! Edytowane 21 Lutego 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi