Light Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) No więc tak, jest to mój pierwszy motor oczywiście nie ostatni ^^ tak za rok max 2 lata mam zamiar kupićsobie CBR 125 co prawda jeszcze się zastanawiam i rozglądam ale w obecnej chwili jestem nastawiony na CBR.Co do mojego obecnego motoru a dokładniej motoroweru ;d mam go od tak marca 2013 przejechane mam 2100 o ile dobrze pamiętam ;d pali tak z 2,5-3.0L / 100km co prawda ma swoje wady ale bardzodobrze mi się nim jeździ jestem z niego zadowolony, siedzenie ma bardzo wygodne dla kierowcy jak i dla pasażera.Zdjęcie.Zdjęcie. Edytowane 31 Października 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Z pasją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Fajny początek, a cbr 125 to bardzo fajny motorek także życzę co by się jak najszybciej udało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jak na pierwszy motorek to super wybór Moto tanie, potrafi jeszcze mniej spalić, raczej bezawaryjne i łatwo w nim poprawić osiągi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SobolQ Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 ładnie się prezentuje, a co do CBR to polecam, ja mam i jestem zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dodaj jakieś swoje foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Na obecną chwilę nie mam nic specjalnego a tak wgl to chyba ze mną nic nie mam ;d Bezawaryjny jest ale trzeba bardzo pilnować przeglądów chociazby samemu bo śruby się odkręcają ;d wibruje podczas jazdy routery juz tak maja ;d i miałem sytuacje że ten bolec od cylindra co trzyma wydech pod nim jeden gdzieś wyleciał oraz lewa tylna stopka się odkręciła i także gdzieś odpadła i w ostateczności wróciłem do domu 20-30km/h a wydech trzymał się na jednym bolcu i hamulcu tylnim (nóżce od hamulca) Punkt 1 - Stopka która odkręciła się Punkt 2 - Hamulec na którym leżał cały wydech Edytowane 31 Października 2013 przez Light (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Z pasją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No niestety we wszystkich chyba chińskich motorowerach w instrukcji przy każdym przeglądzie jest napisana konieczność kontroli połączeń śrubowych - te typy tak mają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 W Junaku też się odkręcają. CBR 125 to już fajny sprzęt. i wizualnie ładny 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi