Light Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) No więc tak, jest to mój pierwszy motor oczywiście nie ostatni ^^ tak za rok max 2 lata mam zamiar kupićsobie CBR 125 co prawda jeszcze się zastanawiam i rozglądam ale w obecnej chwili jestem nastawiony na CBR.Co do mojego obecnego motoru a dokładniej motoroweru ;d mam go od tak marca 2013 przejechane mam 2100 o ile dobrze pamiętam ;d pali tak z 2,5-3.0L / 100km co prawda ma swoje wady ale bardzodobrze mi się nim jeździ jestem z niego zadowolony, siedzenie ma bardzo wygodne dla kierowcy jak i dla pasażera.Zdjęcie.Zdjęcie. Edytowane 31 Października 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Z pasją .
salat Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Fajny początek, a cbr 125 to bardzo fajny motorek także życzę co by się jak najszybciej udało 0 Cytuj
Olo Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Jak na pierwszy motorek to super wybór Moto tanie, potrafi jeszcze mniej spalić, raczej bezawaryjne i łatwo w nim poprawić osiągi 0 Cytuj
Gość SobolQ Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 ładnie się prezentuje, a co do CBR to polecam, ja mam i jestem zadowolony 0 Cytuj
Dominikf6 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Dodaj jakieś swoje foty 0 Cytuj
Light Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Na obecną chwilę nie mam nic specjalnego a tak wgl to chyba ze mną nic nie mam ;d Bezawaryjny jest ale trzeba bardzo pilnować przeglądów chociazby samemu bo śruby się odkręcają ;d wibruje podczas jazdy routery juz tak maja ;d i miałem sytuacje że ten bolec od cylindra co trzyma wydech pod nim jeden gdzieś wyleciał oraz lewa tylna stopka się odkręciła i także gdzieś odpadła i w ostateczności wróciłem do domu 20-30km/h a wydech trzymał się na jednym bolcu i hamulcu tylnim (nóżce od hamulca) Punkt 1 - Stopka która odkręciła się Punkt 2 - Hamulec na którym leżał cały wydech Edytowane 31 Października 2013 przez Light (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Z pasją .
salat Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 No niestety we wszystkich chyba chińskich motorowerach w instrukcji przy każdym przeglądzie jest napisana konieczność kontroli połączeń śrubowych - te typy tak mają 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 W Junaku też się odkręcają. CBR 125 to już fajny sprzęt. i wizualnie ładny 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Rekomendowane odpowiedzi