Skocz do zawartości

Router

Light

Rekomendowane odpowiedzi

No więc tak, jest to mój pierwszy motor oczywiście nie ostatni ^^ tak za rok max 2 lata mam zamiar kupić
sobie CBR 125 co prawda jeszcze się zastanawiam i rozglądam ale w obecnej chwili jestem nastawiony na CBR.
Co do mojego obecnego motoru a dokładniej motoroweru ;d mam go od tak marca 2013 przejechane mam 2100 o ile dobrze pamiętam ;d pali tak z 2,5-3.0L / 100km co prawda ma swoje wady ale bardzo
dobrze mi się nim jeździ jestem z niego zadowolony, siedzenie ma bardzo wygodne dla kierowcy jak i dla pasażera.

Zdjęcie.

Zdjęcie.

Edytowane przez Aidekk (wyświetl historię edycji)

Z pasją .

Na obecną chwilę nie mam nic specjalnego a tak wgl to chyba ze mną nic nie mam ;d

Bezawaryjny jest ale trzeba bardzo pilnować przeglądów chociazby samemu bo śruby się odkręcają ;d

wibruje podczas jazdy routery juz tak maja ;d i miałem sytuacje że ten bolec od cylindra co trzyma wydech pod nim

jeden gdzieś wyleciał oraz lewa tylna stopka się odkręciła i także gdzieś odpadła i w ostateczności wróciłem do domu 20-30km/h

a wydech trzymał się na jednym bolcu i hamulcu tylnim (nóżce od hamulca)

unjn.jpg

Punkt 1 - Stopka która odkręciła się

Punkt 2 - Hamulec na którym leżał cały wydech 

Edytowane przez Light (wyświetl historię edycji)

Z pasją .

No niestety we wszystkich chyba chińskich motorowerach w instrukcji przy każdym przeglądzie jest napisana konieczność kontroli połączeń śrubowych - te typy tak mają