Thebestof78 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Kutno, 03.11.2013 godz.14.00 MotoMamusie.pl i cała reszta moto-fanek! Pożegnanie odbędzie się w przytulnym lokum MOTO PUB Garage (Grunwaldzka 37, 99-300 Kutno), gdzie z wielką przyjemnością zapraszają nas przesympatyczni właściciele! Możemy liczyć pyszne jedzonko, miły klimat i ciepłe miejsce przy kominku na pogawędkę i rabaty. Żeby przyjezdnym nie komplikować drogi. Spotkanie na Placu Wolności o 13.30 na parkingu przy Kościele. ZAPRASZAM wszystkie chętne Panie z Kutna i okolic, które kochają motocykle...tak jak swoje dzieci. W razie braku warunków do jazdy na dwóch kołach, przyjeżdżamy na dwóch kołach, ale jak kto może! Najważniejsze to się poznać!!!!!Kontakt telefoniczny-Anita 603-270-575 link do wydarzenia na fb https://www.facebook.com/events/171760576354745/?source=1 Edytowane 28 Października 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Panowie robimy kontrofensywę ??? hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 W czym lepsze są motoMamusie niż np. motoPaniusie? Bo do końca nie rozumiem idei tego przedsięwzięcia. Chyba nie gadacie na spotkaniach o dzieciach więcej niż na zwykłym spotkaniu moto-kobiet? W razie braku warunków do jazdy na dwóch kołach, przyjeżdżamy na dwóch kołach Przypadek? - Nie sądzę 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Weźmie się mamę na plecak i w drogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Chyba nie gadacie na spotkaniach o dzieciach więcej niż na zwykłym spotkaniu moto-kobiet? Suchy, czuję tu męski szowinizm... 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Suchy, czuję tu męski szowinizm... No dobra, dobra przesadziłem To tak samo, jakby zrobić motoTatusiów. Trochę bez sensu, ale rozumiem, że taka grupa ma większą motywację, gdy w grupie są doświadczone kobiety, bo innego sensownego rozwiązania nie widzę selekcji kobiet na motocyklach, których jest i tak dużo mniej niż mężczyzn. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Gratuluje reportażu w Dzień Dobry TVN w dniu dzisiejszym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Reportaż - Motomamusie i motorodzina 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi