Skocz do zawartości

Men Of Forum Łódzkich Motocyklistów 2013

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie a to tylko sprawi, że każda następna edycja/sesja będzie tylko lepsza..My mieliśmy z górki i trochę więcej czasu..

@Mała wszystkie i każdą z osobna  :hihi:

Sesja za***ista ale nie uważam żeby chłopaki dokopali naszym kobietką wręcz pomysł sesji zdjęciowej wyszedł od nich i wydyaje mi się że obie sesje są fantastyczne

Hehe to teraz sie aż prosi o kolejną sesję zdjeciowa dziewczyny z nazwa w stylu KSW "Zemsta".

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

chodzilo mi o raczej to, ze jak polaczymy sesje pan i panow, w rezultacie wyjdzie sesja "rodzicow z niemowlakami" (po 9m-cach) :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Teraz by wypadało połączyć panie z panami , ciekawe co wyjdzie :biggrin:

NIEEEEEEE :P

Tu trzeba podsycać zdrową rywalizację, która będzie owocowała nowymi sesjami zdjęciowymi. 

W przeciwnym razie temat umrze a jest tak fajnie.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Żałuję, że brak czasu niestety nie pozwolił na dołączenie do sesji. Widzę, że mimo zaproszenia chyba całości męskiej części FŁMu bez żadnych weryfikacji  nie było wielu chętnych a szkoda bo sesja bardzo pomysłowa i niezwykle udana. Subiektywnie stwierdzę, że 1:0 dla męskiej części :smile:  

Teraz by wypadało połączyć panie z panami , ciekawe co wyjdzie  :biggrin:

Aga jest to jakiś pomysł i wydaje mi się że całkiem niezły!!! :smile:

Teraz by wypadało połączyć panie z panami , ciekawe co wyjdzie  :biggrin:

No co może wyjść, albo chłopiec albo dziewczynka, ewentualnie jakieś wieloraczki!!! hahaha :smile:

Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!

następną faktycznie postaramy się o koedukacyjną sesję, jakieś stroje wieczorowe, róża w zębach, wynajęcie basenu wieczorem (żeby Jacek wykorzystał piankę) itp. trzeba pomyśleć.

lanie wosku, ustawianie bucików do drzwi itd :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

taaaak, basen :smile:

kosmaty, jak zalatwisz basen, zalatwie i pianke dla Ciebie :smile: a nawet przebranie.. foki lub rekina :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆