SeMir Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam wszystkich pisze z ciezkim tematem dla mnie :/ mianowicie kupilem zestaw BT multi-interphone dla dwóch osób i mam maly problem. A dokladniej wszystkie funkcje dzialaja (podlaczenie telefonu navi iphona) ale nie wiem jak polaczyc ze soba razem te dwa intercomy. Moze ktos z was takze ma ten sam zestaw i wie jak mi pomoc poniewaz robie wszystko zgodnie z instrukcja ale nie dziala pozdrawiam wszystkich i dzieki z gory 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) a tak robiłes? Edytowane 25 Października 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Podjedź lub zadzwoń do Mateusza z MotorWings , na pewno Ci pomoże, ponieważ są dystrybutorem tej firmy - telefon znajdziesz na stronie. Napisz jeszcze proszę, który model Interphonu kupiłeś. Edytowane 24 Października 2013 przez tlfabianka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeMir Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Super dziala powiem wam ze myslalem ze juz wszystkie filmiki obejrzalem i zaden mi nie pomogl , a tego widze pierwszy raz i dziala dzieki wielkie jestescie niezastapieni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi