AgaJaga Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Parking przy stadionie widzewa też jest dobrym miejscem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Proponuje kaloryfer TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr2sher Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pod hala sportowa w czwartki spotykają się osoby z wielu klubów samochodowych i czasami jest tam tłoczno, a co za tym idzie części odbija i szkoda żeby któryś wywalił w jakieś moto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Parking przy stadionie widzewa też jest dobrym miejscem I później na RTK będę bez moto wracać Edytowane 27 Października 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskółka Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 a jak zapatrujecie się na ten plac wolności?? albo stary rynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ostatnia miejscówka zdała egzamin i przy niej bym został, to raptem skrzyżowanie bliżej Widzewa, parking Infosys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A czy budowa nie ma dochodzić do kilińskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Piotrek ale pamiętaj że lada chwila Piłsudskiego bedzie zamkniete, albo bedziesz stał 30 min w korku zeby przejechac 100m na parking https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Pamiętam, ale ja pracuje w centrum i z tego co wiem dramatu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M's Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A parking na Kościuszki przy Radwańskiej. Co prawda budek niema ale jest sporo miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie odnoszę się tutaj do nikogo propozycji konkretnie, ale zastanówcie się pięć razy, zanim podacie bezmyślnie jakąś propozycję na miejsce spotkania motocyklistów. W środku sezonu pod Centralem często nie było, gdzie wcisnąć palca, a motocykli cały czas dojeżdżało. Niektórzy wyjeżdżali specjalnie wcześniej z domów, aby zająć bezpieczne miejsce na maszynę. Ma to być miejsce zarówno komfortowe dla nas jak i dla innych uczestników ruchu. Poniżej przykładowe fotki zaczerpnięte z Dziennika Łódzkiego: 2 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 parking Infosys dziś rozmawiałem z policjantem o tej miejscówce, mówiłem że mamy tam moto zloty w czwartki, niestety nie można już wjeżdżać na ten parking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tak czytając to myślę że dobrą miejscówką będzie parking od Pomorskiej przy szpitalu gdzie na grywane były ostatnie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 aga ale to szmat drogi a hala na politechniki to praktycznie centrum i z kazdego zakadka jest taka sama odleglosc, prawie. https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tomuś zależy jak na to patrzeć bo tu ja mam rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) A "fontanna" na placu Dąbrowskiego (choć tu nie wiem czy by się tyle moto zmieściło)? Czy tam nas wygonią od razu? @Aga też nie mam nic przeciwko szpitalowi na Pomorskiej Edytowane 4 Listopada 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 hehe no tak właśnie myslalem, dla mnie np to już koniec świata https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tomuś wszystkim nie dogodzimy musimy znaleźć kompromis SZPITAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 cos bardziej w centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Scyzer Opublikowano 4 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Przepraszam, że tak spytam ale my jeździmy na motocyklach czy hulajnogach? Odległość jest problemem? Od kiedy? Przecież jazda to sama przyjemność i fun. Zastanówmy się najpierw nad miejscami, które nas przyjmie i pomieści a dopiero potem wybierzmy takie, by każdy miał w miarę blisko! BTW ja pod Central mam 10km Aga pewnie koło 15km/20 i nikt tu nie narzekał, że daleko Edytowane 4 Listopada 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Trzeba będzie zrobić ankietę przed sezonem jak wspominał Suchy dac propozycje z tego postu i sprawa się wyjaśni I tak każdemu się nie dogodzi Pamiętać należy że na moto z każdego miejsca czas dojazdu to 10 minut hihi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 A ja proponuję Zielony Romanów :-P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubon Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 przeciez na porcie jest dużo miejsca albo z tyłu od Chocianowickiej jest droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 jak ulica politechniki będzie wyglądać tak jak wczoraj przez następne 2 lata to trzeba przemyśleć sens tej miejscówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 profi wlokniarzy bedzie dostepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi