chudysid Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Siema , jestem włascicielem DL kupionego od poważnego gościa z forum v-stroma,był jego 1 włascicielem , lakier w nienagannym stanie, ogólnie moto wyglada jak nówka salonowa,kupiony był w kraju w Poland position Piaseczno , przebieg(35 tys.) i wszystkie serwisówki udokumentowane ,wyposażenie:1. Szyba MRA z deflektorem przyciemniana2.Gniazdo zapalniczki3.Podgrzewane manetki4.Oliwiarka5.Centralna stopka6.Kufer centralny7.Stelaże na kufry boczne8.Filtr powietrza K&N9.Alarm10.Opony michelin Pilot Road roczne11.Układ wydechowy cały Leo Vince12.Tuba na graty po lewej stronie moto13.Siedzenie z wkładkami żelowymi14.Płyta pod silnik15.Gmole HEED16.Halogeny17.Uchwyt GPS18. Zmienione sprężyny w lagach na progresywne 19. Zmienione mapy wtrysku Edytowane 22 Października 2013 przez chudysid (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 fajny, bardzo fajny sprzęcik wygląda na naprawdę zadbany, dopieszczony 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ajjjj Fajny, doinwestowany turysta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Fajnie trafic tak doinwestowany motocykl, od znajomego wlasciciela Gratulacje! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 A jednak da się kupić dobre używane moto wbrew temu co niektórzy piszą... Zajefajny DL, zmienisz oponki na Heidenau K60 i wszystkie szutry są Twoje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Gratuluje, wyglada bardzo ładnie, zadbana maszyna. Wystarczy troszke cierpliwości i chęci a można wyczaić dobrą sztuke. 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SobolQ Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Fajny sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Kolejny DL w okolicy, dobrze słyszeć A kolega to co? 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 chetnie bym zakupil takowy sprzet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 odwiedz forum v-strom, napisz do dobera i powiedz ze ja Cb skierowałem, wybierze Tobie maszyne pewniaka 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 to ja chyba też napiszę, serce nasze sprzey mają to samo ale jednak brakuje mi kilku rzeczy z DLa..fajny sprzęt!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Gratuluję wyboru!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henry1125 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 jestem w trakcie polowania na taki. Gratulację!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) jestem w trakcie polowania na taki. Gratulację!!! Na forum Vstroma znajdziesz na pewno coś dla siebie. chudysid jak się sprzęt sprawuje? Edytowane 1 Grudnia 2013 przez rafput (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 o DL taki jak mój z tym że mój jest czarny matowy, bez oliwiarki i halogenów (oliwiarka leży i czeka na zamontowanie) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 sprzed sprawuje sie świetnie i polecam do każdej V-ki zmienić wydech na jakiś akcesoryjny( nie koniecznie drogiego LeoVince ale tez polecam ) bo wtedy dopiero zaczyna ładnie gadać jedyny minus tego moto to ten ze pomimo swojej zajeb...osci nie potrafi sie uchronić przed śrubami w oponach ... nie rozumie dlaczego... a jeśli komuś za mało kupi to niech kupi lytrowego DL albo Varadero ogólnie polecam taki typ motocykli na nasze drogi , właśnie jestem w trakcie szukania DL dla kolegi bo wsiadł i się zakochał 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No chudy powitać... Krajana Dopieszczona maszynka !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi