Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Bmw R1200 Rt - Warto Kupić Ten Motocykl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 
chce kupić motocykl i myślę nad tym sklepem internetowym www.motoglanc.pl

Miał może ktoś do-czynienia z tą firmą 624.gif 

Myślę nad tym motocyklem: BMW R1200 RT 

Wie ktoś coś na temat tej firmy ? Warto tutaj zrobić zakupy ?

Posiadam tanie używane motocykle, które można przeglądać na stronie: http://uzywane-motory.pl

Opublikowano

mój sąsiad z Konstantynowa chce RT sprzedać

Opublikowano

Daleko nie jest, bo do Wrześni. Poproś odpowiednie osoby z formu, żeby z Tobą pojechały na oględziny i masz sprzęt tra la la :smile:

Mnie się podoba, sam bym taki chciał !

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Opublikowano

Ładniusi i zarazem drogusi

Z sezon sam bym polatał

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawiają pogięte tablice w motocyklach "igłach"... Śliczniusi, ładniusi, a tablica wygląda, jakby ktoś z niej blachę falistą próbował zrobić. ;)

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano

wejdę na BMW i podpytam ;-)

No ładniutki dlatego przyciąga moją uwagę ale liczę, że uda mi się coś utargować bo po sezonie ;p

a no tablica delikatnie pogięła się - piernik wie dlaczego :-)

Posiadam tanie używane motocykle, które można przeglądać na stronie: http://uzywane-motory.pl

Opublikowano

mój sąsiad z Konstantynowa chce RT sprzedać

daj namiary jestem zainteresowany ,zastanawiam sie nad zmianą na rt lub fjr jestem z kanzas

Opublikowano (edytowane)

Sama nazwa nie daje zludzen, znajdziesz moto zrobione na glanc :biggrin:

Nazwa wydaje się być pochodną od nazwiska właściciela, nie ma co demonizować. Taka RT raczej do stuntu nie była używana  ;)

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

hehe zdziwilbys sie jakie sprzety uzywaja do stuntu :biggrin:

lolek112 jak szukasz  RTka to zapraszam do kolegi z Konstantynowa o ktorym pisal Soltys;)

Opublikowano

…..Myślę nad tym motocyklem: BMW R1200 RT 

Kupiłeś, czy ktoś Cię wyprzedził, bo na stronce już go nie ma ?

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Opublikowano

Ty fajna bryka

ty jesteś pytacz czy debil

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

ty jesteś pytacz czy debil

a co tu biega??  rozwińcie :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie, nie kupiłem jednak.. jeszcze chwilkę poczekam :smile: Może na początku marca coś zakupie - odłożę trochę więcej $$ :biggrin:

Żebyś tylko na hopach za bardzo nie brykał :decayed:

9dd583533508e59fmed.jpg