lolek112 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam, chce kupić motocykl i myślę nad tym sklepem internetowym www.motoglanc.pl. Miał może ktoś do-czynienia z tą firmą Myślę nad tym motocyklem: BMW R1200 RT Wie ktoś coś na temat tej firmy ? Warto tutaj zrobić zakupy ? 0 Cytuj Posiadam tanie używane motocykle, które można przeglądać na stronie: http://uzywane-motory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Sama nazwa nie daje zludzen, znajdziesz moto zrobione na glanc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 mój sąsiad z Konstantynowa chce RT sprzedać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Daleko nie jest, bo do Wrześni. Poproś odpowiednie osoby z formu, żeby z Tobą pojechały na oględziny i masz sprzęt tra la la Mnie się podoba, sam bym taki chciał ! 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ewentualnie podpytaj ludzi tutaj: http://www.bmwmotoklub.pl/ wiele możesz się dowiedzieć. Powodzenia w poszukiwaniach 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ładniusi i zarazem drogusi Z sezon sam bym polatał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zawsze mnie zastanawiają pogięte tablice w motocyklach "igłach"... Śliczniusi, ładniusi, a tablica wygląda, jakby ktoś z niej blachę falistą próbował zrobić. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 wejdę na BMW i podpytam ;-)No ładniutki dlatego przyciąga moją uwagę ale liczę, że uda mi się coś utargować bo po sezonie ;p a no tablica delikatnie pogięła się - piernik wie dlaczego :-) 0 Cytuj Posiadam tanie używane motocykle, które można przeglądać na stronie: http://uzywane-motory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral74 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 mój sąsiad z Konstantynowa chce RT sprzedać daj namiary jestem zainteresowany ,zastanawiam sie nad zmianą na rt lub fjr jestem z kanzas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Sama nazwa nie daje zludzen, znajdziesz moto zrobione na glanc Nazwa wydaje się być pochodną od nazwiska właściciela, nie ma co demonizować. Taka RT raczej do stuntu nie była używana Edytowane 29 Października 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 hehe zdziwilbys sie jakie sprzety uzywaja do stuntu lolek112 jak szukasz RTka to zapraszam do kolegi z Konstantynowa o ktorym pisal Soltys;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 …..Myślę nad tym motocyklem: BMW R1200 RT Kupiłeś, czy ktoś Cię wyprzedził, bo na stronce już go nie ma ? 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ty fajna bryka ty jesteś pytacz czy debil ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ty jesteś pytacz czy debil a co tu biega?? rozwińcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 nie, nie kupiłem jednak.. jeszcze chwilkę poczekam Może na początku marca coś zakupie - odłożę trochę więcej $$ 0 Cytuj Posiadam tanie używane motocykle, które można przeglądać na stronie: http://uzywane-motory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 nie, nie kupiłem jednak.. jeszcze chwilkę poczekam Może na początku marca coś zakupie - odłożę trochę więcej $$ Żebyś tylko na hopach za bardzo nie brykał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi