Leyla Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam wszystkich. Jestem ze Zgierza i od niedawna posiadam Suzuki GS500F. Wcześniej przez dwa sezony jeździłam Virażką. Było fajnie, ale chciałam czegoś nowego i w efekcie w moim garażu pojawiła się piękna Suzi. Dopiero zaczynam swoją przygodę z tym motorkiem, a już dostarczył mi wielu wrażeń . Pozdrawiam i zachęcam do jazdy, póki jeszcze pogoda ładna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witamy, kolejny osobnik ze Zgierza - miasteczko rośnie w siłę, jak widać Tylko jak nas znalazłaś? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witaj 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leyla Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Kolega Was wyszukał i rekomendował...no cóż, stajecie się popularni w Zgierzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 strzałeczka 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 CzescJak tak dalej pójdzie będzie trzeba zmienić nazwę forum na zgierskich motocyklistów. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siemanko 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam koleżankę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leyla Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 CzescJak tak dalej pójdzie będzie trzeba zmienić nazwę forum na zgierskich motocyklistów.No też ładnie brzmi...,ale nie trzeba. Jak zwał tak zwał, ważne, że łączy wspólna pasja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Powitać 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siemanko 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siemanko slyszalam dzisiaj troche o Tobie ... oby do zobaczenia na trasie... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witaj (; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No cześć Leyla, nareszcie :)Co się stało z Twoim nickiem? 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam coraz więcej 500-tek tu widzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leyla Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siemanko slyszalam dzisiaj troche o Tobie ... oby do zobaczenia na trasie... No hej! Coś czuję, że będziemy musiały koniecznie zweryfikować to, co o mnie słyszałaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikka Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Hej witamy na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leyla Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No cześć Leyla, nareszcie :)Co się stało z Twoim nickiem?Taka mała literówka...powinno być Layla...spróbuję to naprawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siemka :)Mam nadzieje, że jeszcze polatamy w tym sezonie we wspólnym gronie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mam nadzieje, że jeszcze polatamy w tym sezonie we wspólnym gronieNo ja dziś latałem z Czarną. Miało być więcej osób ale nikt poza nią nie przyjechał.... 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi