Suchy-wolk Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 http://youtu.be/GtN5mztaE7Y + Zacytuję mojego kolegę "Urzędnicy trwonią pieniądze podatników? Eee tam..." 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Machnąłbym im takie w promocji za 40tyśków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 za 10tys takie amerykańskie ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ktoś zarobił szybką kasę take rzeczy to tylko w Polsce... 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Znajomek zrobił i dodatkowo się nie narobił hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 http://youtu.be/GtN5mztaE7Y + Zacytuję mojego kolegę "Urzędnicy trwonią pieniądze podatników? Eee tam..." Fajne logo z bardzo dużym potencjałem do wykorzystania. 50k zł nagrody w normalnym, legalnym konkursie. No grabież naszych pieniędzy w biały dzień. Nierozliczona do tej pory kradzież publicznych pieniędzy przez ludzi związanych z post-fucken-służbami- SB i WSI: za wikipedią- warto podkreślić- tylko wg aktu oskarżenia- czyli tyle udało się ustalić: Według aktu oskarżenia Skarb Państwa stracił z powodu afery FOZZ: 119,5 mln USD, 9,6 mln DEM, 16,8 mln FRF, 125 mln BEF oraz 35,9 mld starych zł polskich (3,59 mln PLN) Jakoś cicho o tym. A ci, którzy próbowali się z tym zmierzyć- są trupami. google- Michał Falzmann. Machnąłbym im takie w promocji za 40tyśków To czemu nie machnąłeś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To czemu nie machnąłeś? Pewnie grono dopuszczonych do możliwości zarobienia było bardzo ograniczone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Uważam że logo jest super a co do kasy to nie jest jakoś przesadnie duża ale myślę że za 20tys. też by chetnych nie brakowało . Bardziej mnie martwi że to,czy inne logo i tak nie zmienią podejścia do konsumentów... 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invidia Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Jak dla mnie rewelacyjne. Duża kasa za dobry, niepowtarzalny pomysł. Sam jestem grafikiem więc rozumiem to inaczej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi