Suchy-wolk Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 http://youtu.be/GtN5mztaE7Y + Zacytuję mojego kolegę "Urzędnicy trwonią pieniądze podatników? Eee tam..." 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Scyzer Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Machnąłbym im takie w promocji za 40tyśków 0 Cytuj
Dann Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 za 10tys takie amerykańskie ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Emil89 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Ktoś zarobił szybką kasę take rzeczy to tylko w Polsce... 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
MaRRcin Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Znajomek zrobił i dodatkowo się nie narobił hehe 0 Cytuj
TomaszVV Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 http://youtu.be/GtN5mztaE7Y + Zacytuję mojego kolegę "Urzędnicy trwonią pieniądze podatników? Eee tam..." Fajne logo z bardzo dużym potencjałem do wykorzystania. 50k zł nagrody w normalnym, legalnym konkursie. No grabież naszych pieniędzy w biały dzień. Nierozliczona do tej pory kradzież publicznych pieniędzy przez ludzi związanych z post-fucken-służbami- SB i WSI: za wikipedią- warto podkreślić- tylko wg aktu oskarżenia- czyli tyle udało się ustalić: Według aktu oskarżenia Skarb Państwa stracił z powodu afery FOZZ: 119,5 mln USD, 9,6 mln DEM, 16,8 mln FRF, 125 mln BEF oraz 35,9 mld starych zł polskich (3,59 mln PLN) Jakoś cicho o tym. A ci, którzy próbowali się z tym zmierzyć- są trupami. google- Michał Falzmann. Machnąłbym im takie w promocji za 40tyśków To czemu nie machnąłeś? 0 Cytuj
xanton Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 To czemu nie machnąłeś? Pewnie grono dopuszczonych do możliwości zarobienia było bardzo ograniczone. 2 Cytuj
BlackJack Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Uważam że logo jest super a co do kasy to nie jest jakoś przesadnie duża ale myślę że za 20tys. też by chetnych nie brakowało . Bardziej mnie martwi że to,czy inne logo i tak nie zmienią podejścia do konsumentów... 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213
invidia Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Jak dla mnie rewelacyjne. Duża kasa za dobry, niepowtarzalny pomysł. Sam jestem grafikiem więc rozumiem to inaczej. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi