Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Przemku, ja się dołączam do życzeń. OC mi się kończy jakoś 21 czerwca i chciałbym wiedzieć ile będzie mnie kosztować kontynuacja. W końcu +1 rok +10% zniżki... tylko czy w tym czasie zwyżek się nie narobiło więcej niż ta zniżka. Daj znać! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 nie zawsze 1 rok bezszkodowej jazdy to jest 10% znizki zalezy od TU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 nie zawsze 1 rok bezszkodowej jazdy to jest 10% znizki zalezy od TU Wiem doskonale bo pracowałem w Allianz i tam akurat nie co roku spada 10%... 30% i 40% zniżki masz przez 2 lata Zobaczymy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Bardzo polecam Przemka - był tak uprzejmy i podrzucił mi nową polisę do pracy bo ja nie mogłem się wyrwać! Wielkie dzięki! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Miło było poznać. Tak jak mówiłem, często jest tak, że można jakoś poustawiać sprawy. Akurat wszystko nam się zgrało no i ciach. LWG 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Serdecznie podziękowania dla Moniki i Przemka za ogarnięcie chaosu ubezpieczeniowego I przepraszam za wprowadzanie zamętu telefonicznego Gorąco polecam 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Z całą swą "okropnością " polecam Przemka i Monikę !!!! Są nieziemsko uprzejmi ( polisa robiona w weekend , choć mogli wówczas wypoczywać ) , tolerancyjni ( na moje gapistwo ) , wyrozumiali ( na moją upierdliwość ) i profesjonalni pod każdym względem . Bardzo Wam dziękuję , kolejne ubezpieczenia mych pojazdów też u Was . Macie stałą klientkę . Pozdrawiam i raz jeszcze serdecznie dziękuję !!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz102 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Kolejne wyrazy uznania dla Firmy Monika&Przemek Najlepsze Ubezpieczenia Dla Twojego Motocykla S.A. z mojej strony Taniej i w milszej atmosferze nigdzie nie znajdziecie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Hmm.... tyle pochwał, akurat kończy mi się ubezpieczenie na dwa pojazdy, więc na pewno się zgłoszę. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Aż nie wiem co napisać . Dziękujemy bardzo za dobre słowo i chcemy żebyście wiedzieli, że inaczej się pracuje kiedy jest przed Tobą 'swój'. I z tego co widzę to chyba działa to w dwie strony bo przecież nie pisalibyście tego wszystkiego co jest dla nas bardzo budujące. Wszyscy jesteście przemili i wytrwali nie zawsze przecież wszystko idzie z górki a najbardziej się cieszymy jeżeli możemy Wam pomóc. Czasami wychodzą różne kwiatki z tymi ubezpieczeniami ale przeważnie wszystko udaje się zrobić tak jak trzeba. Nawet w niedzielę jak Bóg da haha bo latać trzeba prawda?. Pozdrawiamy wszystkich i LWG!!!!! Tak na marginesie. Jutro i w sobotę 24, 25 bm będziemy tylko pod telefonem. Szkolenie w warszawie i biuro będzie zamknięte także dzwońcie jak coś. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Orientujecie się może jakie by były koszta ubezpieczenia hondy cbr f3 1998.r , nie mam żadnego prawa jazdy , ani zniżek żadnych , chodzi mi o to czy ktoś orientuje się jakie by były koszty w Pzu np lub jakiejś innej firmie ? bo byłem dziś u ubezpieczyciela i powiedział mi że najtańsze oc to 927zł , i trochę mnie to przeraziło ;/ a i czy muszę spłacić zaległe składki za poprzedniego właściciela czy nie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz102 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Orientujecie się może jakie by były koszta ubezpieczenia hondy cbr f3 1998.r , nie mam żadnego prawa jazdy , ani zniżek żadnych , chodzi mi o to czy ktoś orientuje się jakie by były koszty w Pzu np lub jakiejś innej firmie ? bo byłem dziś u ubezpieczyciela i powiedział mi że najtańsze oc to 927zł , i trochę mnie to przeraziło ;/ a i czy muszę spłacić zaległe składki za poprzedniego właściciela czy nie ? Iiiile? Skocz do Przemka z forum, na pewno znajdzie dla Ciebie najkorzystniejszą ofertę (znajdziesz jego dane 2 posty wyżej). Na pewno nie chodziło o 297zł? Specjalistą nie jestem, ale z doświadczenia wydaje mi się, że interesuje Cię ubezpieczenie pojazdu tylko od dnia, kiedy stałeś się jego właścicielem w oczach urzędu, czyli od momentu rejestracji na Ciebie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 No dziś się z nim skontaktuje , bo ubezpieczyciel u którego byłem powiedział mi że musiał bym zapłacić 927zł ze względu na brak uprawnień , brak zniżek i młody wiek ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Przemek jest patronem od spraw beznadziejnych Miałam analogiczną sytuację, tylko moto mniejsze i zapłaciłam niecałe 300zł. Ale najlepiej zadzwoń, wtedy się wszystkiego konkretnie dowiesz od specjalisty 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w PZU za swoje moto zapłaciłem 90zł, mogę polecić Kobitkę - nawet do domu przywiezie polisę:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Cześć. Czy ktoś ostatnio śledził oferty na OC? Czy pojawiły się ma rynku jakieś ciekawe oferty? Co proponujecie? Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Zależnie czego szukasz. Ja polecam zadzwonić do jakiegoś brokera/multiagenta, który ma przynajmniej 5 różnych firm i porówna Ci konkretnie ceny. Jakby co mam namiar do 3 takich, chcesz to pisz na priv. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Generalnie ceny OC nie pójdą już w dół i jak na razie utrzymują się na podobnym poziomie 75 - 100 zł przy maksymalnych zniżkach. Ponadto OC na moto proponuje tylko kilka TU nie wspominając o AC więc nie ma czego śledzić LWG 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Po raz kolejny, kiedy w ostatniej chwili przypomniało mi się, że moje OC jest ważne jeszcze tylko chwilę sprawę uratował Przemski, a do tego w tym roku zapłaciłam jeszcze mniej, więc polecam po raz kolejny serdecznie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dołączam do zadowolonych klientów i polecam Przemka i Monię też mi od ręki wyczarowali bardzo korzystne warunki OC 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja za cbf 1000 zapłaciłem 91 zela 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Generalnie ceny OC nie pójdą już w dół i jak na razie utrzymują się na podobnym poziomie 75 - 100 zł przy maksymalnych zniżkach. Ponadto OC na moto proponuje tylko kilka TU nie wspominając o AC więc nie ma czego śledzić LWG A ktoś ubezpiecza moto w zakresie AC? Znasz jakąś firmę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 PZU 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A ktoś ubezpiecza moto w zakresie AC? Znasz jakąś firmę? Masz na forum od ubezpieczeń Przemskiego. Zadzwoń to się wszystkiego dowiesz. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Przy Oc nie trzeba jezdzic-agent ma obowiazek dostarczyc polise. Tak było przynajmniej ostatnio. Pzu 90 zł. przy 60 % 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi