Przemski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Niestety nie przebiję PZU W Warcie mogę zrobić za stówkę Jeżeli miałeś 86 to do przeżycia ale 68 to 3 dyszki piechotą nie chodzi.Ale żeby nie było tak źle to z autkiem mogę powalczyć o najniższe OC!!! Np Focus 08 1,6 w Łodzi 470zł oc nnw i assTak przy okazji Jakubko miałeś zerknąć na felgi r13 do mojego N15 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Niestety nie przebiję PZU W Warcie mogę zrobić za stówkęJeżeli miałeś 86 to do przeżycia ale 68 to 3 dyszki piechotą nie chodzi.Ale żeby nie było tak źle to z autkiem mogę powalczyć o najniższe OC!!! Np Focus 08 1,6 w Łodzi 470zł oc nnw i assTak przy okazji Jakubko miałeś zerknąć na felgi r13 do mojego N15A za Mesia w211 .2004 rok 3.2 to ile? plus najwyższe zniżki w pzu ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 A za Mesia w211 .2004 rok 3.2 to ile? plus najwyższe zniżki w pzu ma 749 zł OC NNW ASS lub 654 bez ASS no ale przy takim aucie..... Casco mogę policzyć jutro 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No to jak byś mógł I takie pytanko, jak kupiłem cebre w listopadzie, nie przerejestrowałem i mam to ubezpieczenie poprzedniego, lecz on juz tam zlozyl to cos ze jest motor sprzedany to moge jezdzic na tym oc? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Sory za zwłokę. Policzyłem Mesia i najtaniej przy pełnych zniżkach 2838zł za komplet (przy założeniu że masz 35 lat)a odnośnie OC poprzedniego właściciela to możesz z niego korzystać do końca jego ważności. Poprzedni właściciel zgłasza do TU że sprzedał pojazd i zamyka sprawę na wypadek ewentualnych szkód nowego nabywcy a Ty miałeś 30 dni na wypowiedzenie polisy. Jeżeli tego nie zrobiłeś to ciągniesz ją do końca i najpóźniej jeden dzień przed jej końcem musisz ją wypowiedzieć jeżeli chcesz zmienić TU. Niektóre firmy przysyłają rekalkulację jeżeli nowy właściciel mieszka w innym mieście ale i z reguły i tak opłaca się je kontynuować.Teraz zmieniają się przepisy i nowy nabywca będzie mógł w dowolnym momencie wypowiedzieć polisę, która na koniec jej ważności wygasa i nie wznowi się automatycznie także należy pamiętać o nowej polisie bo UFG (Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny) podniósł stawki za brak OC a są wysokie liczone w tysiącach.Polecam zawsze skontaktować się z Agentem i sprawdzić czy polisa poprzedniego właściciela nie była np. na 4 raty a zapłacona tylko jedna 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Przemski: Zglosze sie do Ciebie za dwa miesiace po mala kalkulacje/symulacje 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja aktualnie zajmuję się ubezpieczeniami i z tym zładziejstwem nie do końca mogę się zgodzić. Raz, że TU bronią się przed oszustami bo Nasze prawo jest dość nieudolne to kolega zapomniał jak to często my, użytkownicy na tych ubezpieczeniach zarabiamy. Np. mała szkoda, lekka wgniotka albo zderzak za 80 zł do wymiany a wypłacają 1500 zł. Wtedy jesteśmy zadowolemi Niestety nie raz są przypadki, że sprawy trafjają na droge sądową i tam użytkownicy dochodzą swoich praw bo TU łatwo skóry nie oddają.Nie wiem kiedy ostatni raz miałeś szkodę ale niestety firmy ubezpieczeniowe już dawno zrezygnowały z opcji obowiązującej kiedyś (że mogłeś decydować kasa czy zakład polecony przez nich). Obecnie ubezpieczyciel posyła cię tam gdzie ma umowy i nie dostaniesz kasy do ręki, żeby kolega czy rodzina Ci naprawiła. Takie praktyki to 4-5 lat temu się skończyły w większości firm. Co do drogi sądowej drogi kolego, to zastanów się skąd ogromny boom na firmy które za 20-30% prowizję pomagają Ci wyciągnąć od ubezpieczyciela należne Ci OC? Mianowicie stąd, że przez ostatnie 5 lat strasznie spadła wypłacalność i nawet w oczywistych sytuacjach TU wymigują się od płacenia ciągając ludzi po sądach i woląc płacić dobremu prawnikowi niż zrobić sobie renomę po prostu wypłacając. Sam pracowałem więc wiem. absurdy takie że strach przytaczać. Najlepszy był przypadek, gdzie kolega (pracownik Allianz) miał czołówkę z gościem, który jechał nie swoim pasem (za ostro wszedł w zakręt i go wyrzuciło). Clio do kasacji się nadawało, jak widziałem zdjęcia to można było z niego zrobić co najwyżej toster. Niestety kolega nie miał OC we własnej firmie (pracował pierwszy rok u nas po przyjściu z AXA) i zaczęły się schody... jakiś rzeczozjebawca uznał, że to szkoda 40 % i auto można remontować... bo ponoć rama cała i coś tam jeszcze. Szkoda słów, auto był taki dzwon że nie wiem co tam mogło być całe, może tylni zderzak. Niestety ale TU tylko podnoszą i nie chcą wypłacać. Zresztą nie tylko TU. Polecam lekturę o bankach i internetowych kontach - piracka winda czy brak firewalla i nie otrzymasz kasy jak Ci okradną konto. To jest Polska - tutaj każdy patrzy tylko jak Cie oszukać (wiem z własnego doświadczenia i nie tylko) więc uważajcie i zawsze czytajcie warunki umowy! Ja czytam!No to jak byś mógł ;)I takie pytanko, jak kupiłem cebre w listopadzie, nie przerejestrowałem i mam to ubezpieczenie poprzedniego, lecz on juz tam zlozyl to cos ze jest motor sprzedany to moge jezdzic na tym oc?Na OC zbywcy możesz jeździć zawsze do końca jego ważności. Zbywca nie ma prawa odebrać pozostałych pieniędzy z OC jeśli nie wyraziłeś na to zgody. OC jest przypisane do pojazdu. Co innego AC, tam o ile mi wiadomo sprzedający może zabrać resztkę składki a nawet TU odmówić utrzymania polisy z nowym właścicielem (najczęściej są dopłaty wynikające z różnic zniżek między starym a nowym właścicielem - oczywiście pieniędzy za różnicę na twoją korzyść nikt jeszcze nie widział). 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 120 zeta w MTU ale przy 60 % zniżki - w axa jak mi wyliczyli za FZ6 600 to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać bo chyba oni tę swoją firmę z cyrku przerobili. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 ja dzisiaj ubezpieczałem swojego Vulcana i zapłaciłem 83 zł. Facet mi powiedział że ubezpieczenie na motocykl jest jedno i powyżej 50cm wynosi ono 83 zł. Jest to ubezpieczenie w PZU a dokładniej Zgierz ul. Powstańców Sląskich 21 t.j. na Kuraku tuż za stają Bliska. Polecam bo taniej nigdzie nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Facet mi powiedział że ubezpieczenie na motocykl jest jedno i powyżej 50cm wynosi ono 83 zł. Jest to ubezpieczenie w PZUW PZU dokładnie tak jest, ale już niedługo. Coraz więcej firm ubezpieczeniowych próbując obniżyć ceny OC zaczyna rozróżniać pojemności motocykla. O ile dobrze się orientuję 4 firmy już rozróżniają. Na PZU i inne też przyjdzie pora... niestety.Dla ciekawości, mnie za Zippa powiedzieli 460zł w Warcie to nie mogłem się przestać śmiać . Za 2l auto płaciłem 650zł 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A ja w warcie za GSF 600 z NNW zapłaciłem 122zł, niestety dużo więcej niż w 2010r, za VIRAGO 1100cm też w warcie. Wtedy oc kosztowało 43zł a NNW 56. czasy się zmieniają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 .... Warta i pzu reszty nie znam. Pzu placilem za transalpa 86zl nie dzwoncie do liberty direct bo mi policzyli 1200zl az powiedzialem zeby przekazali szefom tej instytucji co by baranem w sciane zajechali i zabieram auta od nich. PROAMA w tej chwili jeszcze nie ma oc na motocykle ale do konca roku beda mieli. Za auto moje marea weekend 1.8 powiedzieli 550zl wiec w czerwcu zawijam do nich. A jezeli ktos bedzie chcial ubezpieczenie to mam goscia ktory przyjedzie do Was,jest przedstawicielem pzu spoko gosc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Sprawdź jeszcze w Allianz. Akurat nie mam z nimi umowy ale z tego co widzę niektóre moto dobrze tam wychodzą a co do innych firm to sam się zastanawiam czy Proama będzie konkurencyjna bo oprócz tego, że mają mieć możliwość ubezpieczenia motocykli to nic więcej nie chcą powiedzieć. Tylko kilka konkretnych firm oferuje Casco o Assistance już nie wspomnę.Kaizen nie rób mi tu konkurencji ;)Jak trzeba to też podjeżdżam 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 w roznych ubezpieczalniach NNW ubezpiecza na rozna kwote. w jednej na 3 tyś w innej na 10 tyś. gdzie co i jak na temat NNW. warto wybrac drozszą ubezpieczalnie bo ubezpieczenie jest na wieksza kwote? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Orajt chlopaku! Tu! Jestes bezkonkurencyjny:) to nie byla reklama. Poprostu mam znajomego ktory sie tym zajmuje. No to sie oburzyl:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Im większa konkurencja tym lepiej dla nas Sam szukam dla swojej ubezpieczenia oc na cebule a że ona prawko na moto ma od zeszłego roku to straszne kwoty rzucają ubezpieczalnie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Orajt chlopaku! Tu! Jestes bezkonkurencyjny:) to nie byla reklama. Poprostu mam znajomego ktory sie tym zajmuje. No to sie oburzyl:)hahahahahahah oburzenie nie nie bezkonkurencyjny też nie chociaż Yamaszkę Roberta wczoraj zrobiliśmy. Jak ktoś też działa to śmiało i tak jak Rid pisze im więcej porównasz tym lepiej. Nawiasem pisząc Ridrick daj na priva dane to postaram się czegoś poszukać dla Twojej cebulki 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja do ciebie podejdę mam całe 8 numerów ulicy do przejścia ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak będziesz szedł to daj znać bo czasami zamieniamy się z moim plecaczkiem w biurze to ją uprzedzę, że będzie "swój" to powalczy o jakieś zniżki 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam wszystkich, ponieważ się nie znam więc proszę o poradę. W marcu 2012 kupiłem auto z ubezpieczeniem OC opłaconym przes poprzedniego właściciela do 01.12.2012 i ku mojemu zaskoczeniu dostałem list od ubezpieczalni z nową polisą i terminem opłacenia składki. Nie rozumiem o co chodzi. Skoro polisa jest ważna to po jakiego mam płacić poraz drugi? Co robić? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/mad.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Zrezygnowal z polisy i odebral czesc kasy ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie rezygnowałe bo chciałen ją wykorzystać do końca -01.12.2012, polisa jest wystawiona na poprzedniego właściciela więc nie mogę odebrać kasy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Czy ja jakos niewyraznie pisze ?Napisalem, ze poprzedni wlasciciel mogl zrezygnowac z polisyTo on jest jej wlascicielem a nie Ty 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam wszystkich, ponieważ się nie znam więc proszę o poradę. W marcu 2012 kupiłem auto z ubezpieczeniem OC opłaconym przes poprzedniego właściciela do 01.12.2012 i ku mojemu zaskoczeniu dostałem list od ubezpieczalni z nową polisą i terminem opłacenia składki. Nie rozumiem o co chodzi. Skoro polisa jest ważna to po jakiego mam płacić poraz drugi?Pracowałem w ubezpieczeniach i wiem, że polisa OC jest przypisana do auta. Poprzedni właściciel może wybrać pozostałą część składki tylko w przypadku, jeśli po kupnie decydujesz się ubezpieczyć na siebie. W każdym innym przypadku masz prawo do jego polisy OC i przechodzi ona na Ciebie (w niektórych firmach bez rekalkulacji składki).To co mogło Ci przyjść to 1 z 2 rzeczy:1) druga rata - jeśli poprzedni właściciel płacił ratalnie2) Rekalkulacja - np on miał 60 % zniżek a teraz polisa przechodzi na Ciebie i musisz dopłacić różnicę bo np masz 20% zniżek, więc w takim przypadku składka jest rekalkulowana przez TU i bywa, że jest nadpłata. Na pewno nie ma rekalkulacji w Warcie - cały rok można jeździć na OC zbywcy co też osobiście robiłem (i miałem w tym czasie kontrole policyjne - przechodzi). 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Kurna... jak czytam ceny za Wasze ubezpieczenia to aż mi się płakać chce... kupiłem Shadowa 600 w 2010, ubezpieczenie było do końca października to korzystałem, sezon się skończył, przestałem jeździć i summa summarum nie zmieniłem ubezpieczyciela. Poszedłem do nich załatwić przepisanie umowy. I teraz uwaga, poprzednik płacił ok 180zł, ja, wówczas jeszcze poniżej 26 roku życia, bez prawka, Pani powiedziała mi, że za wiek mam +60% a za brak prawka +10% (hahahahha wiek jest dla nich ważniejszy niż prawko... ahhahahaha po dziś dzień mi się chce z tego śmiać... co za dyskriminacja i to w państwie UE...) i do zapłacenia miałem grubo ponad 300zł... Jakoś to przeżyłem. Rok później, jako obywatel naszego pięknego kraju nad Wisłą dumnie stąpającym po naszej ziemi obiecanej już ponad 26 wiosen i z plastkiem w kieszeni upoważniającym do prowadznia jednośladów mocniejszych niż skutery poszedłem do tego samego ubezpieczyciela licząc na "niższe wzwyżki". I popełniłem błąd bo sprawdziłem konkurencję bardzo wybiórczo i np w Allianz wyszło mi ponad 700zł... a w Warcie przy przedłużaniu umowy Pani mi powiedziała 403zł... I tak liczyłem na zniżkę, że aż z wrażenia kolejną wzwyżkę dostałem.W tym roku już nie planuję popełnić tego samgo błędu i zgłoszę się do kolegi Przemskiego po radę i kalkulację bo na moją studencką kieszeń to oni mnie z torbami puszczą... A ja tylko chcę na motorze jeździć przeca... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi