Skocz do zawartości

Gymkhana - Próby Zręcznościowe

Luk@

Rekomendowane odpowiedzi

ja już zacząłem :smile:  niedaleko mnie jest fajna miejscówka - parking przed salą gimnastyczną podstawówki - notorycznie pusty i chętny :smile: Zapraszam.

https://www.google.pl/maps/place/51%C2%B051'49.0%22N+19%C2%B022'42.1%22E/@51.8636093,19.3608515,4526m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Edytowane przez yoshi (wyświetl historię edycji)

No pomysł Kazika na miejscówkę w sumie nie jest zły. Może by rzeczywiście raz zobaczyć jak by to wyglądało jeśli chodzi o nawierzchnię i przetestować reakcje ochroniarzy? Aczkolwiek stare miejsce w sumie niewiele odbiega. Spora powierzchnia, cisza, spokój, kostka z niezłą przyczepnością.

tylko trochę piasku i kamieni się trafia miejscami, miałem nieszczęście się przekonać w poprzednim sezonie :P

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

ja już zacząłem :smile:  niedaleko mnie jest fajna miejscówka - parking przed salą gimnastyczną podstawówki - notorycznie pusty i chętny :smile: Zapraszam.

https://www.google.pl/maps/place/51°51'49.0%22N+19%C2%B022'42.1%22E/@51.8636093,19.3608515,4526m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Mam tak samo daleko na obydwa miejsca. Wygląda obiecująco.

fakt, tak samo daleko o.O

2af064d48b.jpg

coś mi się chyba z mapami popitoliło :P

SV1000S

icon3.png

Przemek, po co? Godzinka w trasie i jesteśmy na miejscu. 

SV1000S

icon3.png

A czy do Kazachstanu nie potrzeba jakiś dodatkowych dokumentów?

Raz ląduje się w Kazachstanie raz na osiedlu 600 (chyba tak się to nazywa) chyba ul. Staffa. Zależy czy dobrze poda po przecinku.

Moje pytanie brzmi, czy w tym tyg. kręcimy się wokół pachołka? Kiedy i o jakiej godzinie?

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Moje pytanie brzmi, czy w tym tyg. kręcimy się wokół pachołka? Kiedy i o jakiej godzinie?

Pogodynka pokazuje, że jutro będzie jeszcze przyjemniej niż dziś, a od środy przejdzie w deszcz :/

Więc... może jutro? Ja mogę się stawić ~17:30 - 18:00

Dziś nie mogę. Mam casting z córką ... :biggrin:

Ale jutro chętnie. Kurcze fakt - jutro meteo pokazuje deszczyk ... oj niedobrze.

Ja dziś będę wolny dopiero po 18:00, .... gdzie się chcecie spotkać? ta ulica Staffa to rozumiem że Zgierz. 

Ustalcie coś chłopaki i dajcie znać. Postaram się dołączyć, o ile czas mi pozwoli.

Raczej nie bierzcie mnie pod uwagę. Dojadę jeśli będę mógł.

Kuba ma zabrać dziś ode mnie pachołki.

Edytowane przez Grinch (wyświetl historię edycji)

Quiz.

Przyjechali:

A) zaspokoić ciekawość?

B) umówić się na kurs podnoszący umiejętności?

C) czy jak zwykle podziwiać krągłość opon, zajrzeć w tłumik podczas pracy i w papiery podejrzanych (przez ochronę oczywiście)?

Przyjechali powiedzieć że nie możemy w żaden sposób podnosić swoich kwalifakcji w jeździe ponieważ stwarzamy zagrożenie na prywatnym terenie na którym nic się ne dzieje :biggrin: