yoshi Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To kiedy zaczynamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja dopiero za 2,3 tygodnie. Praca :-(. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) ja już zacząłem niedaleko mnie jest fajna miejscówka - parking przed salą gimnastyczną podstawówki - notorycznie pusty i chętny Zapraszam. https://www.google.pl/maps/place/51%C2%B051'49.0%22N+19%C2%B022'42.1%22E/@51.8636093,19.3608515,4526m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0 Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez yoshi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak17 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No pomysł Kazika na miejscówkę w sumie nie jest zły. Może by rzeczywiście raz zobaczyć jak by to wyglądało jeśli chodzi o nawierzchnię i przetestować reakcje ochroniarzy? Aczkolwiek stare miejsce w sumie niewiele odbiega. Spora powierzchnia, cisza, spokój, kostka z niezłą przyczepnością. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cieszy mnie zaangażowanie kolegów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 tylko trochę piasku i kamieni się trafia miejscami, miałem nieszczęście się przekonać w poprzednim sezonie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ja już zacząłem niedaleko mnie jest fajna miejscówka - parking przed salą gimnastyczną podstawówki - notorycznie pusty i chętny Zapraszam. https://www.google.pl/maps/place/51°51'49.0%22N+19%C2%B022'42.1%22E/@51.8636093,19.3608515,4526m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0 Mam tak samo daleko na obydwa miejsca. Wygląda obiecująco. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 fakt, tak samo daleko o.O coś mi się chyba z mapami popitoliło 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mam tak samo daleko na obydwa miejsca. Wygląda obiecująco.A czy do Kazachstanu nie potrzeba jakiś dodatkowych dokumentów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Przemek, po co? Godzinka w trasie i jesteśmy na miejscu. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A czy do Kazachstanu nie potrzeba jakiś dodatkowych dokumentów? Raz ląduje się w Kazachstanie raz na osiedlu 600 (chyba tak się to nazywa) chyba ul. Staffa. Zależy czy dobrze poda po przecinku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Moje pytanie brzmi, czy w tym tyg. kręcimy się wokół pachołka? Kiedy i o jakiej godzinie? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Moje pytanie brzmi, czy w tym tyg. kręcimy się wokół pachołka? Kiedy i o jakiej godzinie? Pogodynka pokazuje, że jutro będzie jeszcze przyjemniej niż dziś, a od środy przejdzie w deszcz :/ Więc... może jutro? Ja mogę się stawić ~17:30 - 18:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dobra, ale gdzie się ustawiamy? W zgierzu tam gdzie yoshi jezdzi czy M1? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja muszę w tym tyg. zrezygnować 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Dziś nie mogę. Mam casting z córką ... Ale jutro chętnie. Kurcze fakt - jutro meteo pokazuje deszczyk ... oj niedobrze. Ja dziś będę wolny dopiero po 18:00, .... gdzie się chcecie spotkać? ta ulica Staffa to rozumiem że Zgierz. Ustalcie coś chłopaki i dajcie znać. Postaram się dołączyć, o ile czas mi pozwoli. Raczej nie bierzcie mnie pod uwagę. Dojadę jeśli będę mógł. Kuba ma zabrać dziś ode mnie pachołki. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 jak ustalicie co i jak to piszcie, podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zostało ustalone że jedziemy na PORT ŁÓDŹ parking przy zjedzie pod ikea. Godzina 18.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Podjadę popatrzeć 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Było super. Była nawet interwencja policji To znaczy, że rozpoczęliśmy "jak zwykle". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Quiz. Przyjechali: A) zaspokoić ciekawość? umówić się na kurs podnoszący umiejętności? C) czy jak zwykle podziwiać krągłość opon, zajrzeć w tłumik podczas pracy i w papiery podejrzanych (przez ochronę oczywiście)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Przyjechali powiedzieć że nie możemy w żaden sposób podnosić swoich kwalifakcji w jeździe ponieważ stwarzamy zagrożenie na prywatnym terenie na którym nic się ne dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Może ochrona uznała, że jak się rozruszmy to zaczniemy ćwiczyć òsemki między rondami? Na czas oczywiście . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ochroniarz na 100% luknął w monitor akurat w momencie, kiedy Kazik testował przyczepność kostki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ochroniarz na 100% luknął w monitor akurat w momencie, kiedy Kazik testował przyczepność kostki I iskry szły z pod centralki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi