Grinch Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 W takim razie, czekamy na obrót wydarzeń i na prognozę pogody. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 No patrząc na meteo.pl pogoda się poprawia. Myślę że chyba pierwszego listopada to sobie odpuścić Nedzielną gymkhanę ale następna jak najbardziej, mysle że chyba godzina 11 byłaby dla każdego idealna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Może i ja podjadę, zobaczymy jak się ułoży;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Pierwszego to slalom między zniczami, a nie pachołkami. Tydzień później może być na minusie, ale bez opadów (przynajmniej tak podaje yr.no). Na ósmego z chęcią przybędę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 To co? Gymkhamujemy dziś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja mam inne plany. Niestety. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 To co? Gymkhamujemy dziś? O której i gdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Przecież ustaliliśmy że ciemno się robi i popołudniowych spotkań już nie będzie. Czy może ja o czymś nie wiem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dobra, zapomniałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Normalnie level 1000 jeszcze 999 i staniemy z nim w szranki Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) a na 600rr? over 1000 ? Edytowane 6 Stycznia 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolek Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No pięknie. To ja z forum muszę się dowiadywać, że końcówkę sezonu część zgierskich gymkhanerów trenowało w Łodzi nikomu nic nie mówiąc?! Ehh, i to sami znajomi ze spotkań w Zgierzu - Yoshi, Radek, Kazik, Krzychu i last but not least Kasia:). Oj nie ładnie moi Państwo . Po wylaniu wszelkich żali całość spuentuję tym, że w nowym sezonie chętnie dołączę LwG 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To Kazik jest ze Zgierza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To Kazik jest ze Zgierza? Ze Zgierza nie, ale na niedzielne treningi do Zgierza przyjeżdżał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ze Zgierza nie, ale na niedzielne treningi do Zgierza przyjeżdżał Wiem wiem, śmieje się z Kazika. Taka wrodzona szydera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 W tym roku też będziemy ostro trenować, a potem na zawody :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Po roku treningów z Wami planuje zmieścić się na ósemce w 30 sekundach .... powyżej minuty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Pachołki kupione, trasy treningowe obcykane i podrukowane, czekam tylko na sygnał od pogodynki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Po roku treningów z Wami planuje zmieścić się na ósemce w 30 sekundach .... powyżej minuty .Dasz radę nawet w 40s 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak17 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To wracamy do środowych treningów? Czy każdemu odpowiada wciąż ten termin i godzina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wiecie co, ostatnio latałem sobie z nudów na Ikei na parkingu zawijając sobie ósemki na prawie cały plac jaki tam miałem, może spróbujemy się tam przenieść, dojazd może i daleki ale z łatwością będzie można nas znaleźć a kostka ma bardzo dobrą przyczepność na tamtym parkingu i o wiele mniej brudu na niej jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A może napisać do nich pisemko, żeby nas ochrona nie wywaliła... 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 zawsze można spróbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Może być problem natury prawnej. Oni są zarządcą terenu i odpowiadają za wszystko co się wydarzy na parkingu. Dopóki nie dali nikomu odpowiedzi na piśmie, to w razie "W" oni mogą powiedzieć, że o niczym nie wiedzieli, a poza tym to był nasz pierwszy raz na ich terenie. Jeśli dadzą odpowiedź, nie będą mogli udawać, że o niczym nie wiedzieli. Sprawa jest do załatwienia wyłącznie na "gembe". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A parking za M1 z zeszłego sezonu już niedostępny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi