Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może by tak jutro spontaniczne spotkanie z pachołkami  np. 16:00?   :smile:

Opublikowano

Jak widać Robercie, niestety nikt rękawicy nie podjął. Ustalmy więc, że wygrałeś :smile:

A tak poważnie, to w najbliższą środę czyli 14 X, mnie na 100% nie ma w Łodzi (szkolenie za miastem). Jeśli drużyna wyraża chęć spotkania, zapraszam do mnie po pachołki.

Dajcie znać, czekam.

Opublikowano

Jak widać Robercie, niestety nikt rękawicy nie podjął. Ustalmy więc, że wygrałeś :smile:

A tak poważnie, to w najbliższą środę czyli 14 X, mnie na 100% nie ma w Łodzi (szkolenie za miastem). Jeśli drużyna wyraża chęć spotkania, zapraszam do mnie po pachołki.

Dajcie znać, czekam.

Ja już moto pod kołderkę schowałem, więc mogę autem jeździć między pachołkami :smile:

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano

No w takim razie, bo zimno, ciemno i wieje - nie ma dziś jeżdżenia :P

Opublikowano

To kiedy są spotkania z pachołkami? W środy czy czwartki? Byłem wczoraj przejazdem na Stokowskiej ok. 18:30 i troszkę tam ciemno o tej porze roku. Dołączę do Grupy jeśli będą to środy. Dopóki nie ma śniegu czy lodu, a palce nie zesztywnieją do końca jestem chętny.

Opublikowano

Jeśli jesteśmy, to jest to środa. Ale np dziś nas nie było wcale. Bo zimno.

Opublikowano

..... a poza tym dziś od samego rana jest czwartek :-)

To do następnej środy.  

Opublikowano

To kto jutro będzie? Bo ja muszę się nieśmiało przyznać, że już wstałem na koła ;)

Opublikowano

No ja chętnie wpadne ;)

Opublikowano

No ja chętnie wpadne ;)

Ty się zainteresuj czy Zgierz jeździ.

Ja też się dziś postaram wpaść.

Opublikowano

Pytałem. Niestety ale dopiero przyszły sezon :/

Opublikowano

Niby sprzęt pojechał na zimowisko, ale co tam - zawsze mogę wydłubać z garażu, zatankować i przyjechać :smile:

O 17:00 czy wcześniej?

Opublikowano

Przyjadę ~1730 1800 - w pracy do 1700 :/

Pytałem. Niestety ale dopiero przyszły sezon :/

Ja i Radek jeszcze na chodzie :smile: Wyczailiśmy w EZG na tyłach osiedla 650 fajny parking z kostki, oświetlony, można całą noc kręcić piruety. Zapraszamy.

Opublikowano

w taka pogode też jeździcie ? :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Sorry chłopaki, ale deszcz skutecznie mnie odstraszył przy tej temperaturze. Może za tydzień się uda ;)

Opublikowano

Kuba coś kombinuje aby za tydzień w niedzielę się spotkać. Chodź m.in. o to aby było jasno, czyli będziemy spotykać się wcześniej. A może nawet od rana.