Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 04:07:29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie spotkania były cykliczne w poprzednich sezonach, zawsze jest paru zapaleńców którzy się chętnie pokręcą na pachołkach nawet jak jest niewiele osób. i tak większość to "stojaki" i "obserwatorzy" ;)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Nie gadaj każdy parę kółek zrobił

Opublikowano

Czy środa 3 czerwca jesteście?

17 ta start ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obecnie gymkhana została przeniesiona pod stadion żużlowy Orzeł i odbywa się w środy po 18:00.

Opublikowano
  W dniu 2.06.2020 o 10:09, markir napisał(a):

Czy środa 3 czerwca jesteście?

17 ta start ?

Rozwiń  

Czemu ja nie widziałem, że koło mnie jest taki piękny czarny byk (Indian chief) :D Gdzie można podjechać obejrzeć :D ?

Opublikowano

Chcesz zobaczyć Indiana zapraszam do Dobronia :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj też śmigacie po 18:00 przy stadionie żużlowym Orzeł?

Opublikowano
  W dniu 5.08.2020 o 14:13, joto25 napisał(a):

Dzisiaj też śmigacie po 18:00 przy stadionie żużlowym Orzeł?

Rozwiń  

tak

Opublikowano

Cześć, jeszcze nigdy tego nie próbowałem. Czy nadal można tak po prostu przyjechać w środę po 18:00? Którędy wjazd? Jakie opłaty?

Opublikowano

hey Gary. jak najbardziej można. opłat brak. wjazd moto od Włókniarzy (skręcasz w prawo za Kawasaki Tłokiński, przjezdzasz wzdłuż salonu i dalej jak droga prowadzi w prawo. jest nieco zapiaszczona ;) )

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy dzisiaj ktoś coś? Jest szansa, że uda mi się wyjść z pracy i zdążyć na trening.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Jakby ktoś był zainteresowany to w tym sezonie jeździmy pod Tesco na Widzewie. Startujemy około 17:00 w każdą środę z dobrą pogodą. Zapraszamy

Edytowane przez Mundek (wyświetl historię edycji)
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

W tym roku miejscówka nadal ta sama (parking po Tesco na Widzewie). Przed wjazdem na parking jest znak zakazu ale nie przejmujcie się nim bo dostaliśmy zgodę od obecnego właściciela obiektu organizacje spotkań. Zapraszamy w środy po 17:00 na trening. Każdy jest mile widziany niezależnie od posiadanych umiejętności. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za info. Właśnie się zastanawiałem gdzie w tym roku  :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Plac na Tesco się skończył, a my szukamy nowego miejsca do jazdy. Jak macie jakiś pomysł gdzie w środę można rozstawić pachołki, dajcie znać

Opublikowano

Może parking na Orzeł Łódź 🦅 ?

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Kiedyś już tam jeździliśmy, ale nas stamtąd wygonili i obecnie nie ma zgody na organizację spotkań

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Placu w Łodzi nie udało nam się znaleźć i obecnie zaczęliśmy jeździć w Niesułkowie. Jak ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszamy w środy od 17:00.

Pinezka: https://goo.gl/maps/JMLyQMFocs88rVE79

Opublikowano

Dla mnie rewelacja, mam rzut beretem 🙂

Opublikowano

Czy jesteście w stanie podesłać mi na priv trochę zdjęć podczas Waszych treningów? Z możliwością udostępnienia ich tutaj na forum, na naszych profilach facebook i instagram. Chodzi o propagowanie gymkhany na naszym łódzkim terenie, a dodatkowo skoro cały czas jest problem z miejscem, może po prostu zasponsorujemy jakąś reklamę poszukiwawczą na prywatny sektor, aby ktoś się wyłonił z propozycją jeśli od miasta ciężko o porozumienie.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej,

Jest jakaś miejscówka na rok 2024?

Termin nadal środy po 17 tej?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

miejscówki są 2. Podstawowa to Niesułków:

https://maps.app.goo.gl/ijFWEfzWXWFNQ1pt6

W razie gdyby parking był zajęty, przenosimy się do Strykowa

W tym roku pachołki przyjeżdżają w czwartki o 17:30 (w pierwszej kolejności do Niesułkowa). Zapraszam.

@Suchy-wolkwielkie dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy. Jeśli jeszcze aktualne to porobię jakieś fotki i jeśli uczestnicy wyrażą zgodę to prześlę.
Postaram się częściej tu zaglądać żeby na forum było aktualne info. Wszyscy chętni są mile widziani na naszych treningach.
Opublikowano

@Mundek czy wjazd za free czy jest jakaś zrzutka? 

Opublikowano

Super sprawa, właśnie takiej informacji szukałem :) Pozdro