Logan Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Amelinium mam, tylko obróbka precyzyjna mnie przerasta 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Uwaga !!! Osoby zainteresowane pomocą w ogarnięciu placu na Pienistej, zapraszam na 16:30. Udało mi się załatwić 3 szczoty więc możemy przygotować plac pod jazdę nie czekając na oficjalne otwarcie sezonu 😄 które i tak nie wiele zmieni jeśli nie będzie wiał halny wiatr z połączeniem z monsnowym deszczem który spłuczę cały plac z piachu, kamieni oraz innego lokalnego dziadostwa. Zapraszam — w głupkowatym nastroju. 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Cześć, Jutro tj. 04.04.2018 możemy otworzyć sezon Gymkhany (nie oficjalnie), proponuję spotkać sie o 16:30, jezeli ktoś może załatwić szczotki to poproszę mogą się przydać. Mam pomysł żeby zorganizować event oficjalnego otwarcia sezonu (jakiś grill etc.) Co wy na to? termin do uzgodnienia (jutro odpada). Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Rastaf (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam Jestem strasznie zainteresowany przystąpieniem do "szkolenia". Gdzie na Pienistej dokładnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 https://www.google.pl/maps/@51.728742,19.3973322,127a,35y,266.99h,45t/data=!3m1!1e3 Pod linkiem dokładna lokalizacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sing Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) To ja się chętnię dołączę jako kompletny żółtodziób. Będę pewnie bliżej 17:30. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Sing (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 mam nadzieję, że uda mi się jutro podjechać. Trzeba by rozruszać moto po zimie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dzięki postaram się podjechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 No, udało mi się wybrać na moto do pracy, więc też podjadę się pokręcić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Też podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tego mi było potrzeba Teraz tylko pogoda musi dopisywać, żeby sezon był bogaty w treningi 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pierwszy trening za nami było super dzięki całej ekipie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pogoda, frekwencja a ja w robocie akurat ... 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Fakt było super!!! Filmy z dzisiejszego dnia. Gymkhana Łódź Gymkhana Łódź 2 Jak by co sorki kiepsko ogarniam wstawianie filmów zarówna tu jak i na youtuba . Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzięki wszystkim za towarzystwo. Parę pachołków się przewróciło , ale tak bywa jak za ciasno się chce pojechać. Pogoda dopisała, oby następnym razem też taka była. Do następnego razu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YNC Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Było super -bardzo dziękuję tez za filmiki - zawsze można ocenić jak bardzo się kaleczy . Pierwszy raz ale mam nadzieję ze nie ostatni ! Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sing Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 To ja też chętnie przygarnę filmiki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Jak temat z tym grillem się zakończył ??? Robimy coś z tym ??? Mam małego, kieszonkowego gdzie z 5-6 kiełbasek na raz się zmieści 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 A wata cukrowa też będzie ?? 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Niestety ale loda będzie można ukręcić jak najdzie ochota 😜😂 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Pewnie na jutro nic nie zorganizujemy z tym grilem ale mam nadzieje ze temat sie rozwinie... Ale tak czy inaczej jutro (tj. 11.04.2018) zapraszam na 16:30, jeżeli tylko pogoda pozwoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Siemano dzisiaj Grinch podjedzie na 17, swietna pogoda się zapowiada więc licze na dobrą frekwencje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Siema, dzisaj koło 17 postaram się być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Dzisian o 17 a Pieniztej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romano Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Czy spotykacie się w każdą środę, i czy jako zupełny świeżak w tym temacie mogę podjechać i spróbować swoich sił? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi