Grinch Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 dokładnie, muszę pamiętać o jakiejś szczotce co by trochę oczyścić kostkę Liczymy na Ciebie. Wiem że się sprawdzisz. Jesteś najlepszym szczotkowym jakiego znam 1 Cytuj
Kazik96 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 no i zapomniałem następnym razem się uda 0 Cytuj
Grinch Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Dziś na próbach zręcznościowych były konkurencje " w parach". Dziękuje Mileno za wspólne jeżdżenie Było bardzo fajnie. Trochę miałem stracha, ale tyko na początku. Nie chciałem Cię zgubić, bo Radek by mnie pewnie gonił. Dziwię się natomiast, że Ty się nie bałaś. Takie zaufanie, do nowo poznanego furiata, hmmm. Dzięki. Reszta zdjęć z Łódzkich jazd Gymkhana (link). Acha, pytanie, kto z Wam do mnie dzwonił z numeru 72x xxx 202? Kierowca Suzuki GS500 Poproszę jakiś namiar typu min. Imię i Nazwisko. 0 Cytuj
Robcio Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Jak ja nienawidzę netu pliz proszę jeszcze raz o namiar co gdzie i kiedy można do was sie przyłączyć już 2 razy byłem i szukałem Ok poczytalem coś dotarło ,rozumiem ze trzeba sie przedostać za te betonowe zapory chodnikiem (stoi na nich niebieski pacholek) i ze z ulicy tego placyku nie widać ? 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Było fajnie, w przyszłym tyg. wpadnę na dłużej Jak ja nienawidzę netu pliz proszę jeszcze raz o namiar co gdzie i kiedy można do was sie przyłączyć już 2 razy byłem i szukałem Ok poczytalem coś dotarło ,rozumiem ze trzeba sie przedostać za te betonowe zapory chodnikiem (stoi na nich niebieski pacholek) i ze z ulicy tego placyku nie widać ? Rob, rozrysowałem Ci to: Na googlach drogi nie widać, wiec dodałem ją od siebie (kolor żółty). Czerwony, to betonowe zasieki, które objeżdżasz bokiem. Wjeżdżasz w tę drogę i ciśniesz do samego końca. Tam jest parking. Jak kogoś nie będzie o 17, to poczekaj. Edytowane 17 Września 2015 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Robcio Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Było fajnie, w przyszłym tyg. wpadnę na dłużej Rob, rozrysowałem Ci to: Na googlach drogi nie widać, wiec dodałem ją od siebie (kolor żółty). Czerwony, to betonowe zasieki, które objeżdżasz bokiem. Wjeżdżasz w tę drogę i ciśniesz do samego końca. Tam jest parking. Jak kogoś nie będzie o 17, to poczekaj. dzięki byłem tam wczoraj o 17.30 jakoś zabrakło mi determinacji by się przez te bloki betonowe przedrzeć w przyszłą środę bedę pierwszy hehe 0 Cytuj
Kazik96 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 i nagle się okaże że same GS będę ćwiczyły patrząc po zdjęciach 1 Cytuj
Grinch Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Hi, Jeśli w najbliższą środę chcecie jeździć, to proszę aby ktoś do mnie podjechał po pachołki. Istnieje pewne niebezpieczeństwo, że w pracy będzie kocioł i się nie wyrobię. Kazik? Kiedy przyjedziesz? 0 Cytuj
Grinch Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Hej drużyna, Kto zamierza się dziś pojawić? Dementuje tym samym pogłoskę o moim domniemanym spóźnieniu. Będę jak zwykle Być może na kolejny spotkania ustalimy nieco wcześniejszą godzinę, bo teraz szybciej robi się ciemno. Edytowane 23 Września 2015 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Obecny 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
micollio Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Bedziecie dzis na Stokowskiej? 0 Cytuj
Grinch Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Bedziecie dzis na Stokowskiej? Tak Dzięki za chłopaki za super popołudnie. Fajnie się jeździło. Drużyna się klaruje, a także robi genialne postępy. Boodgee - aż miło popatrzeć Będzie dobry GS-team. Kolega na Suki GS500, postęp co jedno okrążenie. Gratuluje. Miłe patrzeć jak ktoś korzysta z przekazywanych rad. PS: wywrotka na trawie, była zbędna ... VFR - odważnie Kazik - zero postępów, żal patrzeć. Krzysztof na CS'ie - kładzie się kładzie ... opona trochę się chociaż wytrze Czajnik - wejście smoka Makak - brak i słów, jak duch. 0 Cytuj
StefanPL Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Wczoraj jeździło się super i dzięki wielkie za wszelkie rady Wczoraj zakręt mnie zaskoczył a dokładniej żwir na nim, najzwyczajniej coś chciało abym przypomniał sobie ze nie można się nie czuć zbyt pewnie. Btw. Grinch co ty masz z tym gs500 jak na na Hondzie jeżdżę 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Tak Dzięki za chłopaki za super popołudnie. Fajnie się jeździło. Drużyna się klaruje, a także robi genialne postępy. Boodgee - aż miło popatrzeć Będzie dobry GS-team. Kolega na Suki GS500, postęp co jedno okrążenie. Gratuluje. Miłe patrzeć jak ktoś korzysta z przekazywanych rad. PS: wywrotka na trawie, była zbędna ... VFR - odważnie Kazik - zero postępów, żal patrzeć. Krzysztof na CS'ie - kładzie się kładzie ... opona trochę się chociaż wytrze Czajnik - wejście smoka Makak - brak i słów, jak duch. Jest dobrze, jeszcze centymetr do zamknięcia na tylnej gumie Kazik zrobił postęp: złapał katar 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
pajak17 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Btw. Grinch co ty masz z tym gs500 jak na na Hondzie jeżdżę Grinch widocznie mnie gdzieś tam szukał wzrokiem... albo mojego plecaczka. ^^ Ale spoko, nogę w kolanie mogę już o 45 stopni zginać, tak że jeszcze ze 2-3 tygodnie i będę w stanie jakoś dotrzeć (o ile się będzie dało jeszcze na 2oo poruczać) Edytowane 1 Października 2015 przez pajak17 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Grinch Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Wczoraj jeździło się super i dzięki wielkie za wszelkie rady Wczoraj zakręt mnie zaskoczył a dokładniej żwir na nim, najzwyczajniej coś chciało abym przypomniał sobie ze nie można się nie czuć zbyt pewnie. Btw. Grinch co ty masz z tym gs500 jak na na Hondzie jeżdżę Stefan, Honda, Susuki, Hamaha, eeee każdy taki sam. Takie Cebule. Boodgee, widziałem Cię dziś o 7:50 na Maratońskiej koło Obywatelskiej. Radek, no no, racja. Cieszę się, że noga zdrowsza. Bo tęsknię A może Milena by chciała pojeździć? Zapytaj w moim imieniu No i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Wczoraj jeździło się super i dzięki wielkie za wszelkie rady Wczoraj zakręt mnie zaskoczył a dokładniej żwir na nim, najzwyczajniej coś chciało abym przypomniał sobie ze nie można się nie czuć zbyt pewnie. Btw. Grinch co ty masz z tym gs500 jak na na Hondzie jeżdżę Stefan, czyli to twój numer: 725 x9x 202? 0 Cytuj
pajak17 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 A może Milena by chciała pojeździć? Zapytaj w moim imieniu Gdyby tylko na co dzień nie mieszkała we Wrocławiu... Ale mówi, że w weekendy jest na tak. 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Boodgee, widziałem Cię dziś o 7:50 na Maratońskiej koło Obywatelskiej. Zgadza się, codziennie tam jeżdzę. A ty gdzie się czaiłeś? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
yoshi Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Powitać, trenujecie w tym tygodniu? 0 Cytuj
Grinch Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Zgadza się, codziennie tam jeżdzę. A ty gdzie się czaiłeś? z radarem w krzakach stałem Autem jechałem. Powitać, trenujecie w tym tygodniu? Tak 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 z radarem w krzakach stałem Autem jechałem. Tak I wszystko jasne 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Kazik96 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Może tym razem nie zapomnę szczoty 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Mnie dzisiaj nie ma 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
yoshi Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Było miło, następnym razem proponuję dodać element rywalizacji 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Było miło, następnym razem proponuję dodać element rywalizacji w kategorii GS byłbym ostatni 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Rekomendowane odpowiedzi