Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Rastaf napisał:

Julek a jak twoje moto?

Moje moto tak, że w jutro się nie pojawię. Jak Allah pozwoli to może na sobotę będę miał.

Opublikowano

Ja dziś odpadam :sad2:

SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie

Opublikowano

no ładnie się jeździło widzę, i ludu naszło... szkoda ze w sumie pod koniec sezonu .... Ale grunt że tym razem frekwencja dopisała 

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Witam 

Spróbowałem i się spodobało, jednak brakuje mi podstaw. Nie chciał bym powielać błędów i z chęcią Was odwiedzę. Potrzebuje podstawowych porad, jednak nie chcę być zawalidrogą dla Was. Czy znajdziecie chwilę aby zobaczyć co kaleczę i podpowiedzieć jak robić to dobrze? Dla orientacji na takim etapie jestem :smile: 

Do zobaczenia w środę 

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

U nas jeżdżą sami początkujący, więc zapraszamyi nie masz co się obawiać że będziesz zawalidrogą, często jednak nas odwiedzają osoby któe biorą udział w różenego rodzaju szkoleniach i zawodach i służą dobrą radą.

Opublikowano

Trafiłeś na Kazika- to zawsze tak wygląda :biggrin:

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano
2 godziny temu, Logan napisał:

A Kazik chociaż się rozgrzał przed przejazdem - poznajemy gdy jest rozgrzany po tarciu podnóżków o drogę. :-)

Opublikowano

Pytanie techniczne 😉 godzina jest jakaś stała, czy tak na bieżąco ustalacie? Zdążyłem wyczytać miejsce, czyli parking na pienistej. Czy chodzi o ten parking? 

Pinezka
w pobliżu Pienista 85, 94-109 Łódź-Polesie

https://goo.gl/maps/MiccPB2PVdM2

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano
Dnia 25.08.2017 o 12:40, Logan napisał:

To jest wycięty fragment przejazdu, ten lepszy😋. Zacząłem, puszczając Kazika przed sobą licząc na to, że mnie nie dogoni. Jednak jak widać na załączonym obrazku, tylko myślałem😁

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

w końcu się wybiorę :biggrin:

Opublikowano

MOje skromne wideo-relation z minionej Środy :-)

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Ekipa dopisała, sporo osób :smile:

Fajnie takie dni motywują do działania, aby targać razem z @Rastaf i @Grinch te pachołki na plac co środę :smile: 

Opublikowano

No i stało się. Spodobało się na dobre. Będę Was nękał swoją osobą :biggrin:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Dzisiaj pogoda nienastraja pozytywnie, więc raczej nie podjedziemy z pachołkami.

Opublikowano

Jak tylko nie bedzie lało a ktos bedzie chetny ja moge podjechac, kwestia tylko pochołków bo niestety ja nie posiadam jeszcze :/

Opublikowano

Jeżeli się przejaśni i nie będzie padało to podjedziemy z pachołkami... ale prognoza nie jest najlepsza.

Opublikowano

Gymkhana o godz 18 sie odbedzie. Potwierdzone info. Do zobaczenia. 

Opublikowano

Wymiękłem, pogoda mnie przestraszyła. Do następnego :moto:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Jutro 17:30 - 20 :00

Zacznijmy chwilkę wcześniej bo teraz wcześnie zaczyna się zmierzchać.  

Opublikowano

Krótki filmik z dzisiaj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj specjalne wydanie gymkhany. Serdecznie wszystkich zapraszam, jest prawdopodobne że to osatatnie spotkanie w tym roku. Zapraszam już od godź. 17.

Opublikowano

jak specjalne to będę :biggrin:

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68