Rastaf Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Julek a jak twoje moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 7 godzin temu, Rastaf napisał: Julek a jak twoje moto? Moje moto tak, że w jutro się nie pojawię. Jak Allah pozwoli to może na sobotę będę miał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ja dziś odpadam 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Gymkhana 23.08.2017 part 1 przejazd u Grinch'a na plecach Gymkhana 23.08.2017 part 2 Gymkhana 23.08.2017 part 3 Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Rastaf (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 no ładnie się jeździło widzę, i ludu naszło... szkoda ze w sumie pod koniec sezonu .... Ale grunt że tym razem frekwencja dopisała 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Witam Spróbowałem i się spodobało, jednak brakuje mi podstaw. Nie chciał bym powielać błędów i z chęcią Was odwiedzę. Potrzebuje podstawowych porad, jednak nie chcę być zawalidrogą dla Was. Czy znajdziecie chwilę aby zobaczyć co kaleczę i podpowiedzieć jak robić to dobrze? Dla orientacji na takim etapie jestem Do zobaczenia w środę 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 U nas jeżdżą sami początkujący, więc zapraszamyi nie masz co się obawiać że będziesz zawalidrogą, często jednak nas odwiedzają osoby któe biorą udział w różenego rodzaju szkoleniach i zawodach i służą dobrą radą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Trafiłeś na Kazika- to zawsze tak wygląda 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Logan napisał: Trafiłeś na Kazika- to zawsze tak wygląda A Kazik chociaż się rozgrzał przed przejazdem - poznajemy gdy jest rozgrzany po tarciu podnóżków o drogę. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Pytanie techniczne 😉 godzina jest jakaś stała, czy tak na bieżąco ustalacie? Zdążyłem wyczytać miejsce, czyli parking na pienistej. Czy chodzi o ten parking? Pinezka w pobliżu Pienista 85, 94-109 Łódź-Polesie https://goo.gl/maps/MiccPB2PVdM2 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Tak to ten parking. Godzina okolo 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dnia 25.08.2017 o 12:40, Logan napisał: Trafiłeś na Kazika- to zawsze tak wygląda To jest wycięty fragment przejazdu, ten lepszy😋. Zacząłem, puszczając Kazika przed sobą licząc na to, że mnie nie dogoni. Jednak jak widać na załączonym obrazku, tylko myślałem😁 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 w końcu się wybiorę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 MOje skromne wideo-relation z minionej Środy :-) 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ekipa dopisała, sporo osób Fajnie takie dni motywują do działania, aby targać razem z @Rastaf i @Grinch te pachołki na plac co środę 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 No i stało się. Spodobało się na dobre. Będę Was nękał swoją osobą 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dzisiaj pogoda nienastraja pozytywnie, więc raczej nie podjedziemy z pachołkami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Jak tylko nie bedzie lało a ktos bedzie chetny ja moge podjechac, kwestia tylko pochołków bo niestety ja nie posiadam jeszcze :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Jeżeli się przejaśni i nie będzie padało to podjedziemy z pachołkami... ale prognoza nie jest najlepsza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Gymkhana o godz 18 sie odbedzie. Potwierdzone info. Do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wymiękłem, pogoda mnie przestraszyła. Do następnego 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jutro 17:30 - 20 :00 Zacznijmy chwilkę wcześniej bo teraz wcześnie zaczyna się zmierzchać. 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Krótki filmik z dzisiaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dzisiaj specjalne wydanie gymkhany. Serdecznie wszystkich zapraszam, jest prawdopodobne że to osatatnie spotkanie w tym roku. Zapraszam już od godź. 17. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 jak specjalne to będę 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi