A04 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 A ja mam pachołki z Pepco , takie piłkarskie po 7 zł za 4 szt. w sumie 12 ich jet z czego cztery to pomarańczowe więc umówmy się ze to Czerwone a reszta to żółte. Filmik z Czwartku (fragment) niestety ale Środowe spotkanie uległo sformatowaniu xd 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Panowie, jeśli chcecie to mogę wam załatwić grube tuleje po stretchu maszynowym. Średnica 10 cm, wysokie na 50 cm. Możecie je sobie przeciąć na pół i powinny być git. Do tego zainwestujecie w spray i możecie sobie zrobić dowolne kolory. Tuleje są z tektury grubej na 1 cm, twardej zbitej więc dużo wytrzymają. Mam pod ręką z 25-30 co da wam jakieś 50-60 pachołków. Jeśli chcecie to dajcie znać i jakoś wam podrzucę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Wszystko fajnie ale nikt nie będzie jeździł z przyczepą żeby tytle do soba wozić poza tym kwestia jeszcze odpowiednie jego przystosowania jej do naszych potrzeb czyli zrobienia z tego faktycznie fizycznie pachołków jakaś podstawa co żeby to było stabilne i bezpieczne na wypadek zaliczenia czołówki z pachołkiem 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Powiem tak: 1. Wozić? a po jaką cholerę, znaleźć miejsce tam gdzie ćwiczycie i zostawiać w kartonie, kto to buchnie? (a jak już to załatwi się kolejne) 2. przystosowanie - tniesz na połowę i masz rurę o wysokości 25 cm i średnicy 10 cm, jak dla mnie wystarczająco stabilna. 3. Czołówka z tym czymś raczej nie będzie groźna. Ale jak to mówią "nie miła księdzu ofiara, chodź ciele do obórki", wiem że co funkiel nówka ze sklepu to nie ręczna robota. OK, nie narzucam się z darowizną Edytowane 13 Maja 2017 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Pracuje na szwalni wiec mam tego tez na tone, ale jednak pachołek to pachołek. Piwo jednak za pomysł się należy Ps: Sałat poruszył temat możliwości skorzystania w weekendy z placu LOK-u mieszczącym się na terenie WORD-u na ul. Maratońskiej, ale temat widzę umarł albo bardziej zamilkł albo dla wybranych jedynie słyszalny chyba... Edytowane 14 Maja 2017 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Panowie Wstępnie zbiórka zainteresowanych w środę Pienista na 18:00. @Rastaf zakupił pachołki piłkarskie więc będzie się można pokręcić i cos ustawić. Wiem to nie to co oryginalne ale mamy plan powoli uzupełniać ten stan już profesjonalnymi. mam nadzieje, że rozkręcimy temat na nowo..... 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Siemano, zakupiłem znaczniki (talerzyki) piłkarskie 15 stuk czerwonych, 15 sztuk niebieskich oraz 10 sztuk żółtych, coś się może z tego ułoży. Czekam na propozycje trasy na środę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 talerzyki pilkarskie? toz to nijak ma sie do pacholkow.. warto jednak kupowac zwykle pacholki. na moim przykladzie na takich niziutkich fazerem bylo cudowie. wjechalismy na zwykle to co 2 zahaczalem podnozkiem pasazera Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Krzysiu od czegoś trzeba zacząć A dalej już jakoś pójdzie Tak jak pisałem powoli będziemy uzupełniać pachołki 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Talerzyki są po 1,50zł :-) na początek wystarczą :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Kurde źe ja nie mogę wziąć udziału ..... 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ja dzisiaj do 18 pracuje ale jestem na moto więc postaram się być około 18:15 na pienistej. pogoda zapowiada się świetna więc Panowie do dzieła. Wczoraj z @leniuchmichał byliśmy odwiedzić plac i stał jeden TIR ale nie zajmował dużo miejsca, po za tym była jakaś stara plama po oleju ale w samym narożniku więc też za bardzo nie będzie przeszkadzała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Istnieje ryzyko, że się spóźnię, ale powinienem dotrzeć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Tez postaram się podjechać ale rowerkiem raczej No bo jak inaczej ....chyba żebym miał zbroje ... Edytowane 17 Maja 2017 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Tez postaram się podjechać ale rowerkiem raczej No bo bak inaczej ....chyba żebym miał zbroje ...Ja będę nawet chwilkę wcześniej 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Dobra, wywrotowca udało się wyklepać bez użycia części zamiennych. co nie zmienia źe nie pojawię się z uwagi na Derby( będę idopingował gospodarzy) ale i was będę dopingował z całych sił i liczył na poprawę czasów na gymkhanie 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Spotkanie gymkhanowe na Pienistej uważam za udane Pojeżdżone, pogadane, pogoda dopisała, plac bez TIRów Nawet mały serwis motocykla tez miał miejsce Znaczniki dają radę ale @krzychoslav ma dużo racji - slalom na znacznikach wydaje się banalny , Przy przesiadce na pachołki będzie problem. jest plan aby z czasem zmieniać systematycznie znaczniki na pachołki Rezerwujcie sobie kolejną środę 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 No qrka wodna!!!!! Fajnie, że zaczęliście jazdę na Pienistej. Szkoda, że mnie nie udaje się na razie dojechać. Niestety wyjazdy służbowe powodują, że będzie to możliwe dopiero w połowie czerwca (mam taką nadzieję ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam dzisiaj pogoda nie dopisała niestety, chyba że coś się zmieni, jeżeli pogoda się ustabilizuje to podjadę koło 19 na pienistą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ja na chwile obecna będę na 100% pogoda chyba się prostuje. 18 zaczynamy, Postaram się być chwilkę wcześniej i coś ułożyć Jakiegoś łamacza nadgarstków 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Prognozy różnie podają... jak nie będzie mokro to chętnie dołączę 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Pogoda pokrzyżowała plany Wysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Dla osób które są za zainteresowane kupieniem pachołków, znalazłem po 10 złoty za sztukę nowe, pełnowymiarowe jak na zawodach. Dostępne w aldim Edytowane 3 Czerwca 2017 przez A04 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 No to jutro zbiórka, ja dam rade na 18 Ale wczoraj już kilka moto było na placu i panowie ćwiczyli 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ja postaram się być na 18:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi