DanielWR Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A ja dzieki wielkie za pomoc w naprawie moto!! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No fajnie, dzięki za pomoc w walce z nowoczesnymi technologiami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 ??? gdzie co jak o której he he he, muszę blędę podnosić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 zna ktoś jakieś miejsca na Widzewie, gdzie moznaby se rozrzucić pachołki i sobie po prostu pojeździć, tak by nikomu nie przeszkadzac i z drugiej strony by nikt nie przeszkadzał mi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ja jeździłem na parking pod tesco - nawet ósemki tam są namalowane, tyle, że ze szczotą trzeba tam teraz bo straszny syf robią. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ja się swego czasu bawiłem pod Kauflandem na Kilińskiego. Miejsca sporo, aut mało... nikt mnie nie wyganiał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Postaram się czegoś poszukać jak wrócę, myślę że trzeba teraz przyjąć opcję jakiegoś marketu z dobrym asfaltem ale żeby wszystko było na legalu, czyli pisemko do zarządcy terenu, i jeżeli się zgodzą to pisemnie potwierdzenie że mamy pozwolenie na wjazd i czasowe zagospodarowanie terenu. Edytowane 1 Października 2016 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) no, nie mówię o takim ... "dużym" treningu jak mamy na pienistej, bo to jednak dużo ludzi i motocyklów... bardziej chodziło mi o takie ... prywatne 1-osobowe jazdy sobie a parking na dużym tesco - wiem i znam ale szukam czegoś w "zapasie", na wypadek ... czegokolwiek PS. zastanawiam się nad kupnem pachołków. Wypatrzyłem takie fajne talerzyki treningowe, całkiem płaskie i widoczne. Do tego chciałbym jakieś pachołki - macie doświadczenie jakie są najlepsze do jazdy czy nie ma większego znaczenia ? (rozpiętość cen od 2 do 30 zł za szt. ) materiał / elastyczność / odblask / kolor Edytowane 1 Października 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Widoczne przede wszystkim! Bo wiesz, że ja ślepa jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ze względu na pogodę kończymy sezon pachołkowy. Gdyby jednak pogoda się bardzo poprawiła, wrzucimy info, kiedy i gdzie się spotykamy. 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Buuuuuuuuu :-( smutek... Ale dlaczego...:-/ 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Matki natury pytaj czemu raczy nas deszczem i tak niskimi temperaturami Generalnie gumy juz nie kleja tak jak wczesniej, mniejszy fun, duze ryzyko gleby itp.. Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Są juz terminy na rundy Gymkhany w 2017. Łódź jeszcze nie potwierdzona ale doszło kilka innych miast https://www.facebook.com/GymkhanaGp/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 noo a pierwsza zabawa w Lodzi 8 kwietnia Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Czekałem, aż ktoś ten wątek odświeży 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 ja go nie moglem znalesc kiedy 1sze rundki ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 kiedy 1sze rundki ? jak zmienię kapcie w jadzi 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Chętnie się pobawię 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 I ja się pojawię. Może tym razem bez szlifu 😃 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Przybędę z ochotą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Miejscówka nadal na pienistej czy jakaś zmiana ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ostatnio widziałem sporo ciężarówek czekających przed punktem dostarczania odpadów. Myślę, że przyjeżdżają one tam dość regularnie. Zresztą na jednej z ostatnich gymkhan podjechało kilka.. Tu jest sporo miejsca, ale jest to prawdopodobnie teren prywatny, także trzeba by do kogoś podpytać czy można https://www.google.pl/maps/@51.7052955,19.415397,86m/data=!3m1!1e3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ostatnio widziałem sporo ciężarówek czekających przed punktem dostarczania odpadów. Myślę, że przyjeżdżają one tam dość regularnie Przyjeżdżają tam bo to jest parking MPO więc raczej nie zmienią miejsca postoju, jedynie możemy liczyć na trochę szczęścia, że gdy tam będziemy to one nie przyjadą (bo nie za każdym razem przecież tam są) albo staną tak byśmy się razem pomieścili. 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 a ja wam powiadam, spróbujcie sobie pojeździć tutaj https://www.google.pl/maps/place/Paradna,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA/@51.7009807,19.4748352,222m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x471a3479688cdb35:0xe26d740fc87016c0!8m2!3d51.7103371!4d19.4766055?hl=pl spokojnie, cicho, NIE ŚMIERDZI, i całkiem spory plac z ładnym asfaltem, dojazd bajecznie prosty, trasą górna do skrzyżowania z ul. Siostrzaną, w lewo, do końca w prawo i na końcu ślepej drogi jest to 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 To "to" wygląda zaje%^&*(# 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi