Grinch Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 1. Tak, termin będzie stały. Środa 17:00 (niestety już około 19:20 robi się szarówka, więc później niż o 17:00 nie ma sensu) 2. Planujemy zawsze 2 godziny PS: Aktualnie szukamy dogodnego miejsca. Mam co prawda już pewien "typ" ale robimy głębsze rozeznanie. Na pewno będzie informować tu na forum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravender Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 hej, kiedy i gdzie można Was spotkać w Zduńskiej Woli ? zaczynacie o 17tej. A jak długo zajął Wam trening? o której skończyliście? Każdy czwartek, 17:00 - 19:00. Zduńska Wola - parking przy Mickiewicza 13 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Każdy czwartek, 17:00 - 19:00. Zduńska Wola - parking przy Mickiewicza 13 ok, dzięki za info postaram się kiedyś Was odwiedzić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravender Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zapraszam zwłaszcza w ten czwartek bo ja się pojawię. Potem nie ma mnie dwa tygodnie i chłopaki trenują sami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 środa 17:00 bez zmian ogólnie miejsce spotkania w linku do google maps https://www.google.pl/maps/@51.7900781,19.5057542,70m/data=!3m1!1e3 wiem że tego nie wiać ale za policją jest wjazd pod zastawione bloki betonowe i tam jest kostka z długą drogą i wystarczająco obszernym placem w tym tygodniu jeszcze grill'a nie będzie 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Czyli gdzie dokładnie? Ul. Stokowska? A nr? ok już ogarnęłam Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dziękuje wszystkim za przybycie, wspólne jeżdżenie i cenne rady bardziej doświadczonych kolegów. Postępy: Makak poprawił swój czas o 7 sekund. Grinch o 6 sekund. Kazik96, jak zawsze trzyma formę i nie daje nam szans. Ale ja mu kota ścignę - a co - małolat (celowo nie podaje uzyskiwanych na GP8 czasów) Zaraz wrzuce jakies foty, tylko kolacje sobie zrobię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 kiedyś go dogonimy, zobaczysz 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dobra dobra. Spokojnie . Potrenujemy jeszcze tak z roczek i zobaczymy efekty . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Tu zdjęcia, dokładnie widać kto się wczoraj wywrócił Tak tak, jeszcze w roczek Co najmniej roczek BTW: Muszę pomyśleć nad zmianą tej galerii, bo w tej nie można przełączać fotek "jedna po drugiej". Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Tu zdjęcia, dokładnie widać kto się wczoraj wywrócił Tak tak, jeszcze w roczek Co najmniej roczek BTW: Muszę pomyśleć nad zmianą tej galerii, bo w tej nie można przełączać fotek "jedna po drugiej" A później przyjeżdża mi z butami do reklamacji Kazik! Mam Cie ! :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 żech bych te rejestracje przesłonił.... 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 No dobra dobra. Błędy w "sztuce" się zdarzają . Się naprostuje pomaluje i dalje można śmigać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Co Wy tacy krytyczni jesteście do siebie, dawaliście super radę - Ja się nawet nie zdecydowałam na '8', jedynie slalom sobie zrobiłam wyjeżdżając już do domu Ale mam nadzieje, że przełamię się na nowej lokalizacji no i chyba pomyślę o crash padach Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 na nowej lokalizacji A co mało miejsca? Jeździło jednocześnie 7 motocykli i raczej sobie nie przeszkadzaliśmy. Oczywiście jeśli zdecydujemy się "Ptaka" to będzie więcej miejsca. Rozumiem, Juśka że potrzebujesz większa prędkość najazdu na figury? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) dokładnie tak, potrzebuje dużooooo przestrzeni żeby swój niemały tyłek przecisnąć między innymi tak to jest ze świeżakami Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 no dobra. To gzie będzie następny trening, tam przy M1 czy na ptaku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Kazik, omówię to jutro z Aidkiem, bo On załatwiał "Ptaka". Dam znać od kiedy możemy tam korzystać z placu. Na tą chwilę jeszcze zmiana miejsca nie nastąpiła. Wszystko więc po staremu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Ok. Chciałem się upewnić żebym w srode na ptaka nie pojechał Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Potwierdzam na 100%. Lokalizacja nie uległa zmianie. Sprawa z Ptakiem nie jeszcze dograna więc spotykamy się tak gdzie ostatnio - czyli na Stokowskiej. Gdyby ktoś się spóźnił / nie mógł trafić / albo coś proszę telefonować: 50dwa6pięć6674. Postaram się odbierać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 fajna pogoda 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) fajna pogoda Gdyby ktoś chciał zapytać, czy da się "kręcić pachołki" w deszczu, to proszę .... Edytowane 2 Września 2015 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak17 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Rozumiem, że jeśli tylko pogoda nie spłata jakiegoś figla, to jutro można się podłączyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 jak zwykle było miło a w tym tygodniu to pewnie nawet ciepło będzie 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 dokładnie, muszę pamiętać o jakiejś szczotce co by trochę oczyścić kostkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi