Kejcior Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Aga za to nadzwyczaj chętnie jeździła :D 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Aga za to nadzwyczaj chętnie jeździła :biggrin: Ale na "prawym jądrze" zazwyczaj w krzaki wjeżdzała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Bo o oba trzeba dbac a nie tylko o lewe Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zabawa świetna. Fotki dają radę Podziękowania dla organizatorów Ja byłem tylko prowodyrem tej zabawy, ale ostatnio ładnie dowodzenie przejęła młoda kadra, czyli Kazik. Tak więc poklony do Kazika bić trzeba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 19:30, Pienista, tak na szybko. Ktoś się pisze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Właśnie jadę się przewietrzyć i z chęcią bym skoczył pośmigać między pachołkami, ale niestety mam za daleko (40minut jazdy).No nic... czekam na środę. Oby pogoda dopisała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pacholkow nie było ale też było zaj....ście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Bylam ok 20:20 ale Was nie bylo 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Przepraszamy. Pokrecilismy się nieco, iskry parę razy poszły i postanowiliśmy posmakować trochę Offa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja Cie kręcę, Grinch, czemu nie powiedziałeś że dałeś info n forum, teraz czuję, że zawiodłem resztę.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja Cie kręcę, Grinch, czemu nie powiedziałeś że dałeś info n forum, teraz czuję, że zawiodłem resztę....Tak, zawiodles wszystkich. Bij się w pierś. Nie dość że zapomniałeś pacholkow zabrać to jeszcze Ci się wyjazdu w krzaki i lodów zachciało. Chcesz to omawiać publicznie na forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 spokojnie Panowie, była luźna propozycja na szybki spontan, przeczytałam pomyślałam "a przejadę się" , Wy zmieniliście plany i nikt nikogo tu nie zawiódł bynajmniej się przejechałam 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Chłopaki a jak dzisiaj? W pogodzie niby trochę kropi... Ja bym pośmigał troche. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 No zobaczymy bliżej 17.00, jeśli deszcz nie spadnie do tej godziny to myślę że nie będzie przeciwskazań co do gymkhany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Moze uda mi sie podjechać,chetnie poobserwuje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Moze uda mi sie podjechać,chetnie poobserwuje:) jakie poobserwuje. wsiadasz na Sunię i jedziesz Edytowane 15 Czerwca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Moze uda mi sie podjechać,chetnie poobserwuje:) Sebol, pokażesz nam jak się składa przegubowiec ? :D 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 przegubowiec składa się z przyczepy i przegubowca właściwego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 A śródprzegubie przegubowca właściwego składa się ..... Ja potwierdzam tez dojadę na 17:30-18 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 A srodprzegubie srodorzegubia przegubowca wlasciwego...... Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 to temat o gymkhanie o nie o przegubowcu, przegubowca, przegubowego i jego śródprzegubach i jego innych przegubach Zobaczymy jak dzisiaj trasę będziecie jeździć 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 To zalezy czy srodprzegubie przegubia wasciwego odpowiednio zlamie sie w zakrecie Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Już śmigałem na spotkanie, a tu nagle poluzowało mi się mocowanie linki sprzęgła w moim junaczku i niestety nie miałem przy sobie odpowiedniego klucza aby to dokręcić, wiec musiałem zawrócić :/ Miłej zabawy i do zobaczenia za tydzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi no hajimari Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wczoraj był "mój pierwszy raz". Koszulka i wyściółka z kasku nadawały się potem do odwirowania, ale mam nadzieję, że po kilku takich imprezach, na kursie na kat.A będę już wymiatał Dzięki wszystkim za pomoc! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nic dziwnego, że piszczały o wymianę Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi