Kejcior Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 możne być spore opóźnienie z pachołkami - kaziu ma problemPróbujemy ogarnąć to logistycznie, więc jakby ktoś już przyjechał to niech poczeka.Bo na pewno przyjedziemy 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 możne być spore opóźnienie z pachołkami - kaziu ma problem Próbujemy ogarnąć to logistycznie, więc jakby ktoś już przyjechał to niech poczeka. Bo na pewno przyjedziemy Podziękowania dla organizatorów za walkę aby kolejna Gymkhana się odbyła. Bo robiło się nerwowo 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velastir Opublikowano 1 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 takie tam zrobione na szybko w zoe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nice :-) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Było super! Za tydzień będę na pewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dzisiaj jeździmy, trasa: 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 O której zaczyna się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Większość przyjeżdża ok 18:00 - 18:30 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dzięki za wspólne latanie, a Kasi za rozwianie wątpliwości związanych z warkoczem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drożdżu Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Bylem raz na spotkaniu potem zaczalem wyjezdzac na dluzsze wypady po polsce a jak juz sie uspokoilem i zamierzalem systematycznie sie pojawiac to spotkala mnie taka przygoda jak jest tu napisane :/ http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki/a/wypadek-na-al-wlokniarzy-w-lodzi-ranny-motocyklista-zdjecia,10643465/ nie predko sie pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 aua... Ty cały? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drożdżu Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 tak jedynie to usztywnili mi noge na 10 dni heh a moto .... czeka mnie sporo roboty i tak mialem nad nim posiedziec :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 zima sie zbliża, ja też muszę sie moto zaopiekować. a odnośnie zimy i w sumie tematu - kiedy można powiedzieć że jest za zimno na gymkhanę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Na gymkhane robi się za zimno wtedy kiedy szron pojawia się na ulicy popołudniami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 dla kazika nie ma określenia "za zimno" 3 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Bylem raz na spotkaniu potem zaczalem wyjezdzac na dluzsze wypady po polsce a jak juz sie uspokoilem i zamierzalem systematycznie sie pojawiac to spotkala mnie taka przygoda jak jest tu napisane :/ http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki/a/wypadek-na-al-wlokniarzy-w-lodzi-ranny-motocyklista-zdjecia,10643465/ nie predko sie pojawie ..tak mi się właśnie wydawało, że znajoma ta okleina na moto minąłem Cię w drodze do pracy. Szybki rzut oka na sytuację i widzę, że trafiłem z hipotezą, że drzwi zostały otworzone i się poodbijałeś od aut. Z ciekawości czyją winę osądzili niebiescy, kto kryje szkody? Dla Ciebie pewnie mandacik za nie zachowanie bezpiecznej odległości przy omijaniu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 tak jedynie to usztywnili mi noge na 10 dni heh a moto .... czeka mnie sporo roboty i tak mialem nad nim posiedziec :/ wina oczywiscie puszkarza, czy tak? 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) dzieki za gymkhane, i dzięki Kejcior za poświęcenie i Twoje 86 k/h aby dowieść nam pachołki PS. Kupie 6 pachołków, mogą być używane Edytowane 22 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Czy moźe mi ktoś podesłać techniczny rysunek/parametry rozstawienia pachołków na gymkhanie tej którą ćwiczymy na Pienistej??? Bo jakoś znaleść tego nijak nie mogę a chciałemm ćwiczyć indywidualnym tokiem nauczania (z uwgia na roataycjny tryb pracy nie mogę zawsze być w środę na treningu 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) dzieki za gymkhane, i dzięki Kejcior za poświęcenie i Twoje 86 k/h aby dowieść nam pachołki PS. Kupie 6 pachołków, mogą być używane taaaaa..... właśnie zrobiłam przelew i zasiliłam budżet państwa ..... ehhh program 500+ sam na siebie nie zarobi Edytowane 22 Września 2016 przez Kejcior (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 taaaaa..... właśnie zrobiłam przelew i zasiliłam budżet państwa ..... ehhh program 500+ sam na siebie nie zarobi Kasiu w imieniu partycypujących w programie 500+ chciałem podziękować za wpłatę 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 za tydzień na gymkhanie podam Wam moj numer konta wpłaty za moj mandat będą skrupulatnie rozliczane 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drożdżu Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 ..tak mi się właśnie wydawało, że znajoma ta okleina na moto minąłem Cię w drodze do pracy. Szybki rzut oka na sytuację i widzę, że trafiłem z hipotezą, że drzwi zostały otworzone i się poodbijałeś od aut. Z ciekawości czyją winę osądzili niebiescy, kto kryje szkody? Dla Ciebie pewnie mandacik za nie zachowanie bezpiecznej odległości przy omijaniu? wWina jest dzieciaka majacego16lat ( osobiscie slowo dzieciak kojarzy mi sie z 8-latkiem ) szkody pokrywa utalentowana mamusia bachora nie dostalem mandatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Byłem nikogo dziś nie widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No popatrz, a ja byłem i spotkałem tam sporo osób Była jak zwykle fajnie i ... pouczająco 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi