yoshi Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 na pewno, na otwarciu ma byc cos zwiazanego z gymkhana wiec trzeba pocwiczyc przed Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka na otwarciu mają być ligowi zawodnicy z PL i świata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Rozgrzewamy nadgarstki.... 👍👍👍💨 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 słyszalem, że " ligowi zawodnicy z PL i świata" jeżdżą na maszynach klasy "Master of Torque". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 no jakby nie patrzec do tej zabawy potrzebujemy mocy dostapnej z dolu, a wiec duzego momentu Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 no popatrz to znaczy że kruszyna jest stworzona do tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Krzychu a czemu by nie Edytowane 17 Marca 2017 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 na otwarciu mają być ligowi zawodnicy z PL i świata Zgadza się, ale to nie wyklucza konkursów gymkhanowych dla amatorów. Nie będę robił spoilerów, ale szykujcie się! 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) az mnei to boli ze mnie nie bedzie :unsure: ale wiem ze bedzie fajnie poki co gymkhana musi wrocic w srody Edytowane 17 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Zgadza się, ale to nie wyklucza konkursów gymkhanowych dla amatorów. Nie będę robił spoilerów, ale szykujcie się! Przetestuję crashpady zamiast gmoli Niestety na zmianę Bandita na coś bardziej gymkhanowego w tym roku nie mam raczej szans, ale podejmę próby wyciśnięcia z tej maszyny czegoś więcej, niż w ostatnim sezonie 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 poki co gymkhana musi wrocic w srody Zgadzam się. Z tym że jest małe "ale". Od połowy 2015 roku ja i Kuba (i nie tylko, ale każdy wie o co chodzi) organizowaliśmy "środowe pachołki". Przywoziliśmy pachołki na miejsce, ustawialiśmy, itd ... Czasem nawet zamiataliśmy plac Część z Was bardzo nam pomagała, a część aktywnie brała udział i propagowała dyscyplinę. Cieszy nas to niezmiernie W sezonie 2017 zamierzamy oczywiście to kontynuować. Z tym, że tu jest właśnie "małe ale" ... Czas leci, obowiązków przybywa. Mamy z Kubą pewną sugestię. Prosimy abyście nieco nas odciążyli w te środy. Trzeba jakoś ustaliś m.in. przechowywanie pachołków i itd itd. Powody są dwa: Po prostu nie zawsze będziemy mieli czas aby w środę przyjeżdzać. A po drugie my kilkoro (m.in. Kuba, Bodgee, Yosi, Krzychosław) z całego tego grona chce w tym roku brać udział w Gymkhana GP i potrzebujemy "więcej trenować, a mniej gadać". Nie odbierajcie tego, źle. Integracja i spotkania są świetne, ale duża grupa nie służy treningom indywidualnym. Myślę, że jak się spotkamy na pierwszych pachołkach, to omówimy sprawę na żywo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupaczek_p Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Uważam, że wszytko jest do dogadania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) jak duzy kufer na nie potrzeba ? Edytowane 19 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 tak naprawde kufer nie jest niezbedny. wystarczy zeykla torba i siatka bagazowa Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 to damy rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Grinch oczywiście rozumiem to wszystko, ale jak napisałeś jest w tym "pewne ale". Otóż patrzenie na Was w te środy kiedy byłem w Łodzi i mogłem do Was dołączyć było baaaaaardzo inspirujące Dlatego mam prośbę: w miarę możliwości nie odpuszczajcie tych środowych spotkań :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 nie boj sie nie bedzie na pewno tak ze zrezygnujemy z naszych spotkan Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) a ja wam powiadam, spróbujcie sobie pojeździć tutaj https://www.google.pl/maps/place/Paradna,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA/@51.7009807,19.4748352,222m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x471a3479688cdb35:0xe26d740fc87016c0!8m2!3d51.7103371!4d19.4766055?hl=pl spokojnie, cicho, NIE ŚMIERDZI, i całkiem spory plac z ładnym asfaltem, dojazd bajecznie prosty, trasą górna do skrzyżowania z ul. Siostrzaną, w lewo, do końca w prawo i na końcu ślepej drogi jest to Potwierdzam placyk macie miodzio. Później po treningu blisko do Kosmatego na kawę i ciasto Hehe Edytowane 20 Marca 2017 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Robimy trening w najbliższą środę? Pienista/M1, jeszcze gdzie indziej? 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 mi pasuje i to bardzo, bo od kolejnej środy przez 3 meichy nie mogę Zaliczyłbym piersza gymke w sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Powiedzcie mi ile pachołków potrzeba to tej gymki która uskutecznialismy na pienistej w minionym roku ??? 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Taki przykładowy: pętla +2, slalom +3, zawracanie +1/2, slalom krótki +2/3 lusterko +2 meta i start +4; dodatkowo z boku jakaś ósemka +2. Czyli średnio dla 10-15 moto (dobra frekwencja) około 15 pachołków. Dla 3-4 (przy podejrzanej pogodzie) wystarczy 5-10 (np. 2 ósemki + egzaminacyjny powolny slalom). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Taki przykładowy: pętla +2, slalom +3, zawracanie +1/2, slalom krótki +2/3 lusterko +2 meta i start +4; dodatkowo z boku jakaś ósemka +2. Czyli średnio dla 10-15 moto (dobra frekwencja) około 15 pachołków. Dla 3-4 (przy podejrzanej pogodzie) wystarczy 5-10 (np. 2 ósemki + egzaminacyjny powolny slalom).A może takie cus się nada jako pachołki???? Są toszpile po niciach, mige tego załatwić spora ilość niemal na tony. Ps. Czerwona szpula ma wysokość około 20cm a reszta jak widać mniej Edytowane 28 Marca 2017 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 ogolnie nadac nada sie wszystko ale warto jakby byly wymiary "konkursowe" bo potem wyjdzie ze takiego nie tkniesz a potem przejazd i przewracasz pacholki Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 zalezy z jakiego materialu to musi byc cos co nie rozdupcy sie jak najedziesz, a jednoczesnie cos co jak najedziesz nie rozwali Ci motocykla / nie spowouje Twojego upadku ja mam 4 pacholki + XX (chyba ze 40/50 ) takich niskich talerzykow. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 jak najedziesz nie rozwali Ci motocykla / nie spowouje Twojego upadku kupiłem wczoraj takie talerzyki jak poniżej, no i właśnie obawiam się, że najechanie przy skręconej kierownicy może skończyć się glebą.. także trzeba nie najeżdżać i będzie ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi