leniuchmichał Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 17:30 ?? 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Podjadę, popatrzę no i może spróbuję… a może tylko podjadę i popatrzę ehhh… 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja dzis nie dam rady, praca mnie zatrzymuje Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plonky Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja podjadę ok 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) pienista 85 wpsiana wkoncu dp gps, mzoe dzis sie uda Edytowane 13 Lipca 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Może "Moto Cyrk"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Taa, cyrk na kolkach... Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Mnie się podoba "między pacholkami". Witamy, jesteśmy z Łódzkiej grupy "między pacholkami". Tak to widzę. W samej nazwie nie musimy być nazwy miasta. Jakaś mania jest w tymi miastami. Ludzie nie jestem z Łodzi i kiedy ta grupę najwięcej "Łódzką" to niestety nie będę mógł do niej należeć Taa, cyrk na kolkach... Wysłane przez gołębia pocztowego Noo i do tego specjalne kostiumy! Extra. Postaram się do Was dojechać koło 19:00. Mam dziś dyżur z dzieckiem i jestem ugotowany. Edytowane 13 Lipca 2016 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravender Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Zróbta se profeske Łódź Gymkhana Team Dziękuję.. Nie musicie dziękować Edytowane 13 Lipca 2016 przez Ravender (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plonky Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Przepraszam, że się dziś nie pożegnałem(miałem nadzieję, że zaraz wrócę) ale stawianie mojej małej cbrki na koło się nie powiodło.Za pierwszym razem się udało ale było słabo więc dałem manetkę do oporu i strzeliłem ze sprzęgła a moje moto postanowiło pojechać bez kierowcy:) na szczęście straciłem tylko lusterko, kierunkowskaz i trochę dumy...pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravender Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Hah.. Nie martw się plonky. Nie liczę swoich upadków . Gdy mój motocykl pojechał pierwszy raz beze mnie zamontowałem zrywkę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dziś byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni, było Super!!! Niestety gdy zacząłem robić jakieś delikatne postępy (a przynajmniej tak mi się wydawało) padł akumulator Ale na pewno powrócę i to już niebawem Dzięki koledze z innego FZ6 za pomoc z lampą i odpaleniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak odkopie trochę zdjęć z zeszłego roku to na grupie zrobię się wesoło. Fajnie, podoba mi się. Tylko proszę zróbcie to dla mnie i nie nazywajmy grupy "łódzkie snoby", albo coś innego z "łódzkie w nazwie". Ja nie jestem z łodzi. ;( Jestem że wsi pod Poznaniem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak odkopie trochę zdjęć z zeszłego roku to na grupie zrobię się wesoło. Fajnie, podoba mi się. Tylko proszę zróbcie to dla mnie i nie nazywajmy grupy "łódzkie snoby", albo coś innego z "łódzkie w nazwie". Ja nie jestem z łodzi. ;( Jestem że wsi pod Poznaniem. Może "pyrek w łodzi kręci pachoły" :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja też podjechałem pierwszy raz i przyznam, że co poniektóre osoby śmigają pomiędzy pachołkami po mistrzowsku. Generalnie bardzo fajna miejscówka z dala od ulicznego zgiełku z dużym potencjałem w ustalaniu tras przejazdu. Zapewne będę odwiedzał jak czas i pogoda pozwoli . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Jestem że wsi pod Poznaniem. Patrząc na Euro 2016 w szczególności reprezentację Francji odniosłem wrażenie, że dziś nikt specjalnie nie przejmuje się miejscem urodzenia. Jesteś tutaj to jesteś nasz i będziesz pod naszymi barwami. W logo grupy (nieważne jak ostatecznie będzie się nazywała) można wkleić >> जिमख़ाना << (czyli gymkhana zapisana w dewanagari). Swoją drogą niektórzy faktycznie poruszają się tak płynie jak tocząca się kulka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Info : w niedzielę o 15:00 zbiórka na gymkhanę w Zgierzu przy stadionie MOSiR 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Albo 15:30 pod Oszolomem i jedziemy nie przez Zgierz tylko prosto na miejsce. Jak beda chetni, dogadamy sie Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Darek_Lodz Opublikowano 15 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 no, to kolejny termin na trening, w koncu Level Kazik sam sie nie wyexpi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dajcie znac czy ktos chce jechac bezposrednio z Lodzi zebym nie kwitl pod "Oszonem" czekajac na nikogo jak sie nikt nie zglosi to pojade po prostu z domu Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 ja bym jechałbym z Łodzi bym jechał 15:30 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 15:30 bysmy wyjechali z pod oszoloma trzeba na spokojnie moto-gp obejrzec Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 a tak w sumie, to gdzie i dokładnie o której ta gymkhana ? bo spotkamy się o 15:30 pod auchanem a dalej ... ? bo to chyba nie na pienistej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie, nie na pienistek. Na kawalku placu przy autostradzie za zgierzem Dlatego spotykaja sie o 15 w zgierzu, ale tam tempo jest bardzo zgodne z przepisami. Ok 16 zacznie sie zabawa na miejscu dlatego wyjezdzam pozniej i rzucam propozycje dla chetnych by jechac razem Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 " ale tam tempo jest bardzo zgodne z przepisami. " znaczy, że nasze będzie inne ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi