leniuchmichał Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) No przy takiej pogodzie to nie wiem czy damy cokolwiek zrobić... chyba trzeba odpuścić... Mieszkam w okolicach lotniska. Wieje i pada ja odpuszczam Edytowane 6 Lipca 2016 przez leniuchmichał (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Byliśmy, zobaczyliśmy suchy parking i pojechaliśmy do domu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Serio tam sucho jest? Ja z pracy wyszedlem to padaaa wiec pocisnalem do domu Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Chłopy pytania: 1. Czy mamy chęć i ochotę stworzyć własną grupę na FaceBooku? 2. Czy macie jakieś propozycje nazwy grupy? Co ogólnie o tym sądzicie? Na FaceBooku, można łatwo wrzucać multimedia, i linkować inne materiały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 ale grupa na fejsie bylaby poza forum czy rowiez z forum ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Chłopy pytania: 1. Czy mamy chęć i ochotę stworzyć własną grupę na FaceBooku? 2. Czy macie jakieś propozycje nazwy grupy? Co ogólnie o tym sądzicie? Na FaceBooku, można łatwo wrzucać multimedia, i linkować inne materiały. Uważam, że pomysł dobry z racji choćby możliwości tworzenia wydarzeń i potwierdzania lub nie swojej obecności. Multimedia to wartość dodana Co do nazwy to może "FŁM - Gymkhana" ? Edytowane 12 Lipca 2016 przez guciolek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kejcior Opublikowano 12 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Fani Łódzkiej Moto gymkhany i jest FŁM i gymkhana 5 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Kejcior, propozycja brana pod uwagę. Czekamy na dalsze propozycje ze strony kolektywu.Darek, moim zdaniem - zamiast tego wątku na forum.Guciolek - słusznie A może jakaś nazwa grupy nie związana z nazwą miasta? Dlaczego zawsze Łódź, łódzka, łódzkie ... może nazwać grupę niezależnie od lokalizacji. Sam się nad nazwa zastanawiam, aby jakiś przykład podać ... Edytowane 13 Lipca 2016 przez Grinch (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 A może jakaś nazwa grupy nie związana z nazwą miasta? Dlaczego zawsze Łódź, łódzka, łódzkie ... może nazwać grupę niezależnie od lokalizacji. Sam się nad nazwa zastanawiam, aby jakiś przykład podać .. To wymyśl coś lepszego Z drugiej strony czemu właśnie nie Łódź, Łódzkie, Łódzkich, Łódzka skoro właśnie stąd jesteśmy... z Łódzkiego ! Tworząc grupę /stronę na fb ludzie którzy do nas trafią na fb dowiedzą się z samej nazwy skąd jesteśmy i gdzie trenujemy.I praktycznie większość na gymkhanę trafiła/ trafi właśnie przez forum ŁÓDZKICH motocyklistów 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Łódzka Grupa Cyrkowa - Gymkhana - nudzi mi się w robocie 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Patrząc na ksywe "Grinch" i nazwę dyscypliny "Gymkhana" to powinno być coś na "G" i ciężkie do wypowiedzenia :-D :-D :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja bym był jednak za tym żeby w nazwie była łódź, bo z tąd pochodzimy, no i przy ostatnich wydarzeniach motocyklowych głupio byłoby nie nawiązać do naszego miasta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Tak najprosciej to "moto-gymkhana Łódź" by bylo xD Wysłane przez gołębia pocztowego Albo jakies "Lodz miedzy pacholkami" czy cos... Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Może "pachołki z łodzi" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Bardziej mi sie jednak podoba "lodz miedzy pacholkami". Pachol kojarzy mi sie jakos zle, ze sluzacym sluzacy z lodzi xD Edytowane 13 Lipca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Tak najprosciej to "moto-gymkhana Łódź" by bylo xD Rozwiązania najprostsze są najlepsze. Można kombinować z różnymi synonimami ale tylko zagmatwamy sprawę 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Bardziej mi sie jednak podoba "lodz miedzy pacholkami". Pachol kojarzy mi sie jakos zle, ze sluzacym sluzacy z lodzi xD Ostrzej po bandzie ... "między pachołkami w mieście meneli" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 To wymyśl coś lepszego Wyczułem foszka Proponuję 'Gymkhana Łódź' lub 'Łódzka Gymkhana'. Dlaczego nie pachołki, moto-gymkhana, itp.? Po wpisanu słowa Gymkhana łatwiej będzie można nas odszukać. Jest to słowo światowe A Łódź, bo Kajak 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Łódzka gymkhaneria 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Im dalej w las tym ciemniej, im dłużej myślimy, tym większy paździerz wyjdzie. Zróbmy prosto, by ludzie, nie tylko z Ldz, zainteresowani tematem mogli do nas dołączyć (vide Motocyklem po Polsce i Europie). Mozemy iść dalej i nazwać profil Gymkhana Poland, a w profilowym dać supported by FMŁ. Możemy wtedy stworzyć fajną społeczność... 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Zróbcie Gymkhana Łódź albo FŁM Gymkhana i wszystko będzie jasne. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 noo jasna cholera !!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 "noo jasna cholera !!!!" podejrzewam, że takiej nazwy filtry fb nie przepuszczą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 kucze a ostatni zwój mi się wyprostował jak to wymyślałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 noo jasna cholera !!!! 5 zł za bluzgi. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi