leniuchmichał Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Taka opcja Zróbmy mała tabele wyników po każdym spotkaniu. Wiem, że lider jest tylko jeden ale będzie można się porównywać i wprowadzimy opcje rywalizacji. Co myślę doda więcej radochy Propozycja taka Liczba przejazdów treningowych nieograniczona. Ale czas mierzymy tylko dla 3 prób i najlepszy czas trafia na tabelę. 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tylko pytanie. Czy nie bedzie to zniechecajace dla "nowych" Mozna zrobic taka opcje, ze pod koniec ukladac zawsze jedna ustalona trase, i mierzyc czas, ale dla porownania wlasnego postepu w "pacholkowaniu". A chetni moga zawsze poprosic o zmierzenie czasu i gdzies pozapisywac, to akurat nie problem Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dobra opcja z ta jedną trasą albo wybierzmy 3 trasy które będziemy powtarzać Moje typy to Wczorajsza szybka Wczorajszy Łamacz nadgarstków I ta z potrójnymi jajkami czy jak tam to było Będziemy monitorować czasy i każdy będzie wstanie śledzić swoje postępy. Czytaj @Kazik będzie czuł oddech konkurencji na plecach Nowi się wkręcą 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wczoraj po raz pierwszy z wami pokręciłem i juz chcecie żebym położył ,, Magdalenę,, zartowałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ale zdaje sie ze odczules juz poprawe. Po jednym treningu Nowy kolega na srebrnym gs1150 tez zaczal juz skladac motocykl, pieknie! Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 hehehe z tym pięknie to bym nie przesadzał ale wola walki rozbudzona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tak właśnie wola walki rozbudzona ale teraz to ja muszę wrócić do domu, a tu pada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Myślę że tabele nie mają sensu, po prostu trzeba poprosić żeby ktoś zmierzył nam czas (jak oczywiście tego chcemy) 3 przejazdy i mamy wiadomy wynik, pozniej trening i znowu pomiar sobie zrobic, chodź i tak najważnienszy jest to żeby samemu poczuć że coś się zmieniło w stylu jazdy Edytowane 1 Lipca 2016 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Rywalizacja musi być ale jeden przejazd wszyscy bez wyjątków niektórym tylko opaska na 1 oko he he 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 I odjac przednie kolo Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 najlepiej tylne zeby łatwo nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Po co chcecie demontować moto przecież wystarczy, że trasę przejedzie nie składając bocznej stopki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 niech kazik mierzy Wam czasy i z głowy a jemu niech nie mierzy nikt :P 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) A to moje wrażenia z ubiegłego tygodnia: https://youtu.be/ewXUD4uH84E https://youtu.be/j0xU2JYlPVY Mam nadzieję, że w najbliższą środę uda się znowu spotkać i popracować nad sobą Edytowane 4 Lipca 2016 przez Magellan (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A to moje wrażenia z ubiegłego tygodnia: https://youtu.be/ewXUD4uH84E https://youtu.be/j0xU2JYlPVY Mam nadzieję, że w najbliższą środę uda się znowu spotkać i popracować nad sobą A właśnie miałem rzucić prośbę o udostępnianie materiałów foto, wideo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 A to moje wrażenia z ubiegłego tygodnia: https://youtu.be/ewXUD4uH84E https://youtu.be/j0xU2JYlPVY Mam nadzieję, że w najbliższą środę uda się znowu spotkać i popracować nad sobą Zmień datę w kamerze bo jest 2017r. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Zauważyłem i zmieniłem Ale już po fakcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dziś ma przestać padać ok.17-tej. To o której na Pienistej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 opady kowekcyjne, więc może będzie git. ja dopiero po 19 dam radę przybyć, więc jakby nie kapało dajcie znać czy jesteście czy was nie ma. jak będzie padało to odpuszczę raczej 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dzisiaj normalnie na 17.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nienawidzę intermotors myślałem że coś sie zmienilo od zeszlego roku niestety czekam z rozkreconym motorem i nie wiadomo czy i kiedy przyjdą części. .Proszę wszystkich nic u nich nie kupujcie.Niestety dziś nie będę może co najwyżej popatrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja podjadę na 17:30 ale długo nie zabawię Żona mi ogranicznik na smyczy założyła. 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plonky Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jak nie będzie deszczu to będę ok 18stej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No przy takiej pogodzie to nie wiem czy damy cokolwiek zrobić... chyba trzeba odpuścić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi