krzychoslav Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Bylismy ja tak przed 18 z 40 minut sie pokrecilem i pojechalem. Przyczepnosci nie moglem zlapac co ostrzej to mi ucieka tyl Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Darek_Lodz to chyba my się mijaliśmy, trzeba czasami poczekać bo jechałem z Teofilowa a na Limanowskiego był wypadek i za nim objechałem przez Lutomierską to chwile mi to zajęło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Te mijałem ten wypadek bocznymi ulicami i ... chodnikami :-) http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a/wypadek-na-ul-limanowskiego-stoja-tramwaje-sa-ranni-korki,9927916/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Panowie, plac na końcu Pienistej ma co prawda tablicę "Teren Prywatny", ale ... od lat driftują tam "BeeMki" i nikomu to nie wadzi. Wydaje mi się można by spróbować potrenować "na nowej lokalizacji" (choćby testowo). My dziś z Kazikiem jeździliśmy tam 90 minut. Wzbudziliśmy trochę zainteresowanie panów w samochodach z "L" na dachu. Po za tym spokój. Zalety tej lokalizacji: 1. Asfalt - fajnie trzyma 2. Sporo miejsca, ciekawy układ 3. Właściwie dwie różne nawierzchnie, asfalt oraz beton 4. Wymalowane miejsca parkingowe (co 2,5m), co ułatwia stawianie pachołków 5. Można jeździć na około, czyli zrobić taki tor przejazdu aby kilka motocykli jeździło jednocześnie (tylko wyznaczymy sobie taką strefę buforową, dla wyrównania różnic w prędkościach przejazdów) Co Wy na to? Być może część z Was będzie miała bliżej a część dalej, ale to chyba nie kłopot. krzychoslav, yoshi, pająk17, Bodgiee, Kazik, reszta, ? Czekamy na Wasze opinie. Oczywiście spotkamy się jak zwykle o 17:30 w środę. Jak będzie tak blisko ode mnie, to chyba zaczne jako obserwator przychodzić Mnie tam pasuje 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Niedzielny zgierski trening pod autostradą; tak się kończy próba doścignięcia Kazika. Wygrał Pan K. 36s:40s. Edytowane 1 Maja 2016 przez yoshi (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam.Yoshi podałbyś mi namiary na miejscówkę tą pod autostradą ? Też bym chętnie potrenował pod okiem Takich zawodowców. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 tak się kończy próba doścignięcia Kazika I jak tam sachs? Porysowany? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Niedzielny zgierski trening pod autostradą; tak się kończy próba doścignięcia Kazika. Wygrał Pan K. 36s:40s. Pozazdrościłeś Kazikowi położenia wcześniej GS'a ?! :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam.Yoshi podałbyś mi namiary na miejscówkę tą pod autostradą ? Też bym chętnie potrenował pod okiem Takich zawodowców. PozdroGPS z googli 51.896319,19.533163 Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wielkie dzięki za info ,a kiedy Was można pooglądać ,porozmawiać .Może nauczyć czegoś od Was ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wielkie dzięki za info ,a kiedy Was można pooglądać ,porozmawiać .Może nauczyć czegoś od Was ? Obserwuj profil na FB (https://m.facebook.com/autoszkolaW2/). Jak będzie trening to się dowiesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wielkie dzięki Guciolek . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Gymkhana jutro o 17.30 na końcu ulicy Pienista 85, 94-109 Łódź-Polesie przy punkcie Dobrowolnego Oddawania Odpadów, proszę o cierpliwość gdybym się lekko spóźnił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Gymkhana jutro o 17.30 na końcu ulicy Pienista 85, 94-109 Łódź-Polesie przy punkcie Dobrowolnego Oddawania Odpadów, proszę o cierpliwość gdybym się lekko spóźnił Długo tam będziecie? Bo ja realnie to do 18.30 bym dotarł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 dziś kacowe, nie jeżdżę :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Trosze pada a chciałem wpasc Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Chyba pogoda pokrzyżuje nam plany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 tak właśnie walnęło że chyba nie pojeździmy dzisiaj. chyba że gymkhana w wersji kajakami 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 No niestety. Nie wyszło, może za tydzień się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 To co? Pienista o 17.30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Mnie zmoczylo wlasnie Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Większy przechył na wiatr niż na skręt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 hmm... no ja zobaczę, jak na razie u mnie za oknem nie pada, i te chmurki nie są jakoś specjalnie deszczowe, zobaczymy jak będzie wyglądać sytuacja za 1h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Kto się jutro wybiera? Ja mogę jedynie na 4-ech kołach podjechać. Do zobaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ja PASS. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi