Krzysiek rst1000 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 nie za bardzo do kręcenia kółek ? a CBR 954 się nada? No to dobrze trafiłem . Cały czas uczę się coraz lepszej obsługi tego urządzenia. Zakręty wychodzą ... eeeeeeeeeeeeeeee, nie chcę zniszczyć sprzętu i nieco się blokuję. Robi się super słoneczna pogoda, będzie fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegal Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jakieś 'wpisowe' jest ? Półóweczka... oleju silnikowego np ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Kurna w tygodniu brak czasu ale może kiedyś się uda :-o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Do zo jutro, o ile pogoda będzie ok 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Widzę że jednak wzbudzilismy pewne zainteresowanie. Bardzo mnie to cieszy. Liczy na sporą grupę. Opady jutro miga być malutkie, ale to nie powinno przeszkadzać Ja poprzesuwalem nieco obowiązki i będę dość szybko. Kuba, mam nadzieję że też prędko przyjedziesz. Biegal, wpisowe? Najpierw przyjedz, potem pogadamy. No to dobrze trafiłem . Cały czas uczę się coraz lepszej obsługi tego urządzenia. Zakręty wychodzą ... eeeeeeeeeeeeeeee, nie chcę zniszczyć sprzętu i nieco się blokuję. Robi się super słoneczna pogoda, będzie fajnie. Bez treningu i odwagi postępów nie będzie. Warto zainwestować 200zl w craschpady, wtedy przy takich małych wywrotkach masz spokój. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak17 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No i ja jutro postaram się pojawić już w pełnej gotowości. Warto zainwestować 200zl w craschpady, wtedy przy takich małych wywrotkach masz spokój. No ja coś o crashach wiem, gdyby nie one, to pewnie już bym nie miał impulsatora ani alternatora. ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To trzeba w takim razie jechac do pracy bzykiem, co by zdążyć Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Taka propozycja na 4 pachołki i stoper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Być może jutro przed południem pojedziemy z Kubą na chwilę na pachołki. Ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 o której i gdzie ? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 o której i gdzie ?Jeśli nie będzie padało. Zdzwonimy się koło 9:00. Damy znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 o ile wstane .... 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Krzychu, koło 10:15, na końcu Pienistej jest taki mały parking. Tam gdzie zima ludzie bączki kręcą. Chcemy sprawdzić ten plac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Panowie, plac na końcu Pienistej ma co prawda tablicę "Teren Prywatny", ale ... od lat driftują tam "BeeMki" i nikomu to nie wadzi. Wydaje mi się można by spróbować potrenować "na nowej lokalizacji" (choćby testowo). My dziś z Kazikiem jeździliśmy tam 90 minut. Wzbudziliśmy trochę zainteresowanie panów w samochodach z "L" na dachu. Po za tym spokój. Zalety tej lokalizacji: 1. Asfalt - fajnie trzyma 2. Sporo miejsca, ciekawy układ 3. Właściwie dwie różne nawierzchnie, asfalt oraz beton 4. Wymalowane miejsca parkingowe (co 2,5m), co ułatwia stawianie pachołków 5. Można jeździć na około, czyli zrobić taki tor przejazdu aby kilka motocykli jeździło jednocześnie (tylko wyznaczymy sobie taką strefę buforową, dla wyrównania różnic w prędkościach przejazdów) Co Wy na to? Być może część z Was będzie miała bliżej a część dalej, ale to chyba nie kłopot. krzychoslav, yoshi, pająk17, Bodgiee, Kazik, reszta, ? Czekamy na Wasze opinie. Oczywiście spotkamy się jak zwykle o 17:30 w środę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak17 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Kojarzę ten parking. Co prawda będzie ciut dalej, ale spróbować nie zaszkodzi. W tę środę akurat nie zawitam. Ale jak coś to powinienem trafić na przyszłość ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co Wy na to? Być może część z Was będzie miała bliżej a część dalej, ale to chyba nie kłopot. krzychoslav, yoshi, pająk17, Bodgiee, Kazik, reszta, ? Czekamy na Wasze opinie. Oczywiście spotkamy się jak zwykle o 17:30 w środę. Przede wszystkim musi nie padać. Jak pada to należy spotkanie przełożyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Przede wszystkim musi nie padać. Jak pada to należy spotkanie przełożyć. Krzysztof, przyjeżdża kto chce ... Nikt obecności nie sprawdza, ani karty obiegowej nie podbija. Pada to pada. Są chętnie - super W zeszłym tygodniu padało, ale wyschło za 5 minut, więc jeździliśmy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nikt obecności nie sprawdza, ani karty obiegowej nie podbija. Hahahaha ... to dobrze, że karty obiegowej brak . Od maja już ma być ciepło, powyżej 18 stopni. Właśnie patrzę na prognozę i bez opadów jest jutro oraz w resztę tygodnia. Natomiast w środę akurat leje. Może przenieśmy termin na jutro lub czwartek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) No tak jak Grinch pisze, ustaliśmy że środa jest najlepszym dniem do gymkhnany, jeździć wokół słupków nawet w deszczy się da, a na zawodach to nawet trzeba jeżeli pada.Co do miejscówki, myślę że jest ona 1000% lepsza od Stokowskiej, ponieważ jest asfalt i jest tam więcej miejsca Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 no to czemu by nie spróbować 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Panowie, plac na końcu Pienistej ma co prawda tablicę "Teren Prywatny", ale ... od lat driftują tam "BeeMki" i nikomu to nie wadzi. Wydaje mi się można by spróbować potrenować "na nowej lokalizacji" (choćby testowo). My dziś z Kazikiem jeździliśmy tam 90 minut. Wzbudziliśmy trochę zainteresowanie panów w samochodach z "L" na dachu. Po za tym spokój. Zalety tej lokalizacji: 1. Asfalt - fajnie trzyma 2. Sporo miejsca, ciekawy układ 3. Właściwie dwie różne nawierzchnie, asfalt oraz beton 4. Wymalowane miejsca parkingowe (co 2,5m), co ułatwia stawianie pachołków 5. Można jeździć na około, czyli zrobić taki tor przejazdu aby kilka motocykli jeździło jednocześnie (tylko wyznaczymy sobie taką strefę buforową, dla wyrównania różnic w prędkościach przejazdów) Co Wy na to? Być może część z Was będzie miała bliżej a część dalej, ale to chyba nie kłopot. krzychoslav, yoshi, pająk17, Bodgiee, Kazik, reszta, ? Czekamy na Wasze opinie. Oczywiście spotkamy się jak zwykle o 17:30 w środę. Dla mnie podobna odległość i jeśli rzeczywiście będzie tam spokojnie to OK. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 czyli co, dzisiaj 17.30 na Pienistej jakby co ? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie. Dzisiaj jeszcze na stokowskiej, w starym miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 byliście dzisiaj ? na Stokowskiej byłej jakoś 17:20 i ni widu, ni słychu, ni tu tu tu tu, a przed 19 jakos dojechałem na to niby nowe miejsce i też cicho i spokojnie. Choć wyjeżdżając akurat widziałem że ktoś wjeżdżał, choć nie wiem kto i w jakim celu (ja w lewo z podporządkowanej, a ktoś z kuferekiem w prawo z brzezińskiej) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) byliście dzisiaj ? na Stokowskiej byłej jakoś 17:20 i ni widu, ni słychu, ni tu tu tu tu, a przed 19 jakos dojechałem na to niby nowe miejsce i też cicho i spokojnie. Choć wyjeżdżając akurat widziałem że ktoś wjeżdżał, choć nie wiem kto i w jakim celu (ja w lewo z podporządkowanej, a ktoś z kuferekiem w prawo z brzezińskiej) Byliśmy coś między 17:30 a 19:30 właśnie wróciłem że Stokowskej. Napisz do czego był przyczepiony kufer, to może ktoś z nas. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Archi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) wyjeżdzałem jakoś 17:37, nie poznałem, jakiś jasny turystyk) - kufer taki kanciasty biały myślałem żeby jednak zawrócić i zobaczyć, ale ... później same zakazy skrętu w lewo a przecież my motocykliści nie łamiemy przepisów a chciałem jak najszybciej podjechać na nowa miejscówkę sprawdzić. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi