AndrzejCBR Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Siedziałby jak na czereśni:) w moim guście 3 od lewej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aidekk Opublikowano 23 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 na forum dziewcząt jest ponad 300 choć część tych dziewczyn zapisała się bo taki miały kaprys Albo po to, żeby kontrolować co by ich faceci za dużo nie bajerowali z innymi laskami na forum 6 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Aidekk masz rację ja zrobiłam A żebym mogła za mężem śmigać, a że dopiero w tym roku, to nie miałam zaszczytu wspólnej sweet-foci' z dziewczynami. 1 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Albo po to, żeby kontrolować co by ich faceci za dużo nie bajerowali z innymi laskami na forum Hmm musze sobie chyba nowe konto założyć 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chcesz Przemku sobie sam wymierzać karę? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Hmm musze sobie chyba nowe konto założyć To zakładaj a nie pisz o tym bo pisząc to tylko pokazujesz, że masz coś do ukrycia. Brawo mądralo 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chcesz Przemku sobie sam wymierzać karę? Sam sobie to by mało zabawne było To zakładaj a nie pisz o tym bo pisząc to tylko pokazujesz, że masz coś do ukrycia. Brawo mądralo Do dodaje trochę pikanterii, domyślać się a wiedzieć to drobna różnica no risk no fun 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 They are gorgeous! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Panie może next time nam jakiś filmik nagrają np. Edytowane 28 Listopada 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Łoooj taak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja również jestem ZAAAAA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kwaśna Opublikowano 28 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 zaraz po tym jak wy zatańczycie tak dla nas 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wacking Seriously (chyba nie ma tyle alkoholu) ??? to już to jest lepsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 zaraz po tym jak wy zatańczycie tak dla nas Kwaśna to było tak........ niesamowite że nie mogłam oczu oderwać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wacking Seriously (chyba nie ma tyle alkoholu) ??? to już to jest lepsze kurcze samych Kosmatych tu widzę damy radę zaraz po tym jak wy zatańczycie tak dla nas Kwaśna nie wierzę że oni mają tylko te szpilki i tak się ruszają ,muszą mieć jeszcze jakiś damski gadżet zamontowany i dla tego zakrywają to tym zdjęciem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jestem poruszona. Nie wrzucaj takich rzeczy, bo wpadam w kompleksy Radzą sobie lepiej niż... Niejedna laska zaraz po tym jak wy zatańczycie tak dla nas 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 osssz kurna dobrzy są 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 spokooooo! też tak umiem i mam gładkie nogi….yyyy…i nie mam zarostu….yyy…i mam piersi…yyy…i nie mam jąder….yy…no to tyle. http://img.sadistic.pl/pics/ffe82d10677d.gif 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) spokooooo! też tak umiem i mam gładkie nogi….yyyy…i nie mam zarostu….yyy…i mam piersi…yyy…i nie mam jąder….yy…no to tyle. potwierdzam, widziałam tzn. widziałam jak tańczy Edytowane 29 Listopada 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) potwierdzam, widziałam tzn. widziałam jak tańczy Winny się tłumaczy A tak btw, Panowie robią karierę w Rosji ^^ Thx Suchy, nie radzę sobie z internetami ^^ Edytowane 29 Listopada 2013 przez DaDa link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Winny się tłumaczy A tak btw, Panowie robią karierę w Rosji ^^ Thx Suchy, nie radzę sobie z internetami ^^ Ty to się już nie "kompromisuj" co? ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) troche mi powyższe przypomina to poniższe (tylko poniżej się lepiej ruszali, i muza była lepsza ) a i kobitki na teledysku fajne... no i ten klimat... (śpiewający steven seagal, i blondina w staniku) Edytowane 2 Grudnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dziewczyny podbijają internet http://www.wykop.pl/link/1767558/motocyklistki-z-lodzi-bez-photoshopa-i-plastikowych-cyckow/ 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Niektóre komentarze mnie zabiły :-) leżę, kwiczę i się tarzam. Dobrze mieć pojęcie o fotografii a jeszcze lepiej gdy zna się fotografa który te zdjęcia robił - można kwiczeć podwójnie 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ha mi osobiście "pochlebia" fakt, ze mam ( i nie tylko ja) swoich osobistych "hejterów". Dziewczyny to oznacza, ze jesteśmy sławne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi