Dominik Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Super ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Nie no zdjęcia po prostu super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Super super ,tylko magister oblukał i mam Zakaz wyjścia z domu.Jest chyba ciut zazdrosna ha ha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Grzegosławie ogólnie lubiany to ja mam lepiej mogę patrzeć do woli abym tylko nie dotykał i nie komentował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Modelki, plener i sam pomysl ... super:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 A ja jeszcze wp***dol i groźby porąbania hondziny. czy to podlega pod groźby karalne? Sam pomysł ,A laski są niesamowite , Jeszcze się ślinię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 oj Nasz dziadku - żebyś tylko zawału nie dostał ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No sesja zdjęciowa SUPER, pozdrawiam wszystkie urocze Modelki!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 KWASKOWA GRABISZ .............................................................><<<< :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 aaa ktoś pytał gdzie zdjęcia robione i przez kogo : Sebastian Glapiński ( za***isty fotograf!!) miejsce:ul. Skrzywana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Super zdjęcia i pomysł a ja nie wiedziałem że tyle dziewczyn ujeżdża moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Sesja zarąbista, mnie osobiście druga od lewej na moto najbardziej kręci Edytowane 21 Października 2013 przez tlfabianka (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 aaa ktoś pytał gdzie zdjęcia robione i przez kogo : Sebastian Glapiński ( za***isty fotograf!!) miejsce:ul. Skrzywana Ja pytałam z ciekawości, bo myślałam, że do takiej sesji weźmiecie niezawodnego zwykle Smootha, a zdjęcia nie wyglądały mi na jego robotę I ogólnie sesja fajna, dziewczyny prezentujecie się super, pomysł niezły, ale jak dla mnie jakość, kreatywność i profesjonalizm wykonania (albo chociaż namiastka jeśli gość nie jest profesjonalistą) d*py za przeproszeniem nie urywa. Ale to moje skromne zdanie, które zapewne teraz rozpęta burzę 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dziewczyny pierwsza liga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncas Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Szacun siostry po siodle :-) Edytowane 7 Listopada 2013 przez Suchy-wolk cytat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Marta seba jest bardzo dobry tylko biedny nie miał siły przebicia jak 15 dziewcząt ( ) trajkotało i uwierz mi- nie na jeden temat a już na pewno nie na temat robionych zdjęć ... obiecujemy że za rok się bardziej zorganizujemy i posłuchamy Sebastiana .... Sesja zarąbista, mnie osobiście druga od lewej na moto najbardziej kręci a Tomku że tak zapytam - od której lewej ? od tej jak stoimy czy jak się patrzy na nas ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 a Tomku że tak zapytam - od której lewej ? od tej jak stoimy czy jak się patrzy na nas ? Ale Tobie chodzi o moto, czy o kobiety ? 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ale Tobie chodzi o moto, czy o kobiety ? hi hi a Tobie o co chodziło ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 chyba chodzi o tą Yamahe z piękna boczną stopką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Świetne zdjęcia, Sebę Glapę znam osobiście i polecam - szczególnie jako reportera imprezowego i fotografa ślubnego, sama param się fotografią i tak pomyślałam że mogłybyście z nim zrobić jeszcze taki temat jak kiedyś byl robiony z ludźmi wytatulowanymi czyli połączenie pasji moto w kontraście do tego czym się na co dzień zajmujecie :-) pogadajcie z nim, bo jak on się za to nie weźmie to może ja do wiosny ogarnę :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 pierwsze najlepsze, naturalne, brak sztucznego beznadziejnego pozowania, uśmiechnięte itd itd. no dziewuchy, jak wybierzecie jakieś inne sztuczne, pozowane, paskudne to po pierwsze będę omijać to zdjęcie w kalendarzu a po drugie każę wam wrócić do kuchni ! niesty roolek, wygrało pozowane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) niesty roolek, wygrało pozowane Dobrze jest, wygląda że bawiłyście sie dobrze i aż miło się patrzy na fotki a to najwazniejsze. Ja pomimo że często sie czepiam nie widzę tu strasznie sztucznych zdjęć a wiadomo jak ktoś nie pozuje na codzień to czesto sie stresuje przed obiektywem PS W sumie to jeszcze raz obejrzałem zdjęcia i nawet mam pare faworytek Jak będę miał trochę czasu na fotografię to chętnie porwe je do studia albo w plener Edytowane 12 Listopada 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ala612 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dziewczyny super zdjecia :-) trzeba zgadac wszystkie panie na kolejna sesje - jesli na taka macie ochote :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ala612- zaproszonych dziewczyn do sesji było 30 - pojawiło się 15 - miejmy nadzieje, że w przyszłym roku będzie nas więcej na forum dziewcząt jest ponad 300 choć część tych dziewczyn zapisała się bo taki miały kaprys to i tak mało motocyklistek pojawia się na różnych imprezach, zjazdach - zlotach - a jak mamy kogoś zaprosić do sesji jak go nie znamy osobiście ? ... i tu przy okazji (pozwolę sobie wybiec po za temat zdjęć ) ZAPRASZAMY NA MOTOMIKOŁAJE !!! (będzie okazja do poznania się ) no i prosimy o wpłacanie kaski na PREZENTY DLA DZIECIAKÓW (nie trzeba przyjechać na moto żeby wziąć udział w tym - choć mile widziane ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Zdjecia jak zdjecia ale dziewczyny przecudne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi