Skocz do zawartości

Moto-Dziewczyny Forum Łódzkich Motocyklistek 2013

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Sesja zarąbista, mnie osobiście druga od lewej na moto najbardziej kręci :P

flm_1381916042__moto_0048.jpg

Edytowane przez tlfabianka (wyświetl historię edycji)

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

aaa  ktoś pytał gdzie zdjęcia robione i przez kogo : Sebastian Glapiński ( za***isty fotograf!!) miejsce:ul. Skrzywana

Ja pytałam z ciekawości, bo myślałam, że do takiej sesji weźmiecie niezawodnego zwykle Smootha, a zdjęcia nie wyglądały mi na jego robotę ;)

I ogólnie sesja fajna, dziewczyny prezentujecie się super, pomysł niezły, ale jak dla mnie jakość, kreatywność i profesjonalizm wykonania (albo chociaż namiastka jeśli gość nie jest profesjonalistą) d*py za przeproszeniem nie urywa. Ale to moje skromne zdanie, które zapewne teraz rozpęta burzę :P

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

• 2 tygodnie później...

Marta :sad2: seba jest bardzo dobry tylko biedny nie miał siły przebicia jak 15 dziewcząt ( :blink: ) trajkotało i uwierz  mi- nie na jeden temat a już na pewno nie na temat robionych zdjęć ;) ... obiecujemy że za rok się bardziej zorganizujemy i posłuchamy Sebastiana ....

Sesja zarąbista, mnie osobiście druga od lewej na moto najbardziej kręci :P

flm_1381916042__moto_0048.jpg

a Tomku że tak zapytam - od której lewej ? od tej jak stoimy czy jak się patrzy na nas ? :blink:

:decayed:

a Tomku że tak zapytam - od której lewej ? od tej jak stoimy czy jak się patrzy na nas ? :blink:

:decayed:

Ale Tobie chodzi o moto, czy o kobiety ? :biggrin:

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Świetne zdjęcia, Sebę Glapę znam osobiście i polecam - szczególnie jako reportera imprezowego i fotografa ślubnego, sama param się fotografią i tak pomyślałam że mogłybyście z nim zrobić jeszcze taki temat jak kiedyś byl robiony z ludźmi wytatulowanymi czyli połączenie pasji moto w kontraście do tego czym się na co dzień zajmujecie :-) pogadajcie z nim, bo jak on się za to nie weźmie to może ja do wiosny ogarnę :-)

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

pierwsze najlepsze, naturalne, brak sztucznego beznadziejnego pozowania, uśmiechnięte itd itd. no dziewuchy, jak wybierzecie jakieś inne sztuczne, pozowane, paskudne to po pierwsze będę omijać to zdjęcie w kalendarzu a po drugie każę wam wrócić do kuchni ! :biggrin:

niesty roolek, wygrało pozowane :wacko:

niesty roolek, wygrało pozowane :wacko:

Dobrze jest,  wygląda że bawiłyście sie dobrze i aż miło się patrzy na fotki a to najwazniejsze.

Ja pomimo że często sie czepiam nie widzę tu strasznie sztucznych zdjęć a wiadomo jak ktoś nie pozuje na codzień to czesto sie stresuje przed obiektywem ;)

PS

W sumie to jeszcze raz obejrzałem zdjęcia  i nawet mam pare faworytek ;)

Jak będę miał trochę czasu na fotografię to chętnie porwe je do studia albo w plener :P

Edytowane przez ridrick (wyświetl historię edycji)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Ala612- zaproszonych dziewczyn do sesji było 30 - pojawiło się 15  - miejmy nadzieje, że w przyszłym roku będzie nas więcej :smile:  na forum dziewcząt jest ponad 300 choć część tych dziewczyn zapisała się bo taki miały kaprys to i tak mało motocyklistek pojawia się na różnych imprezach, zjazdach - zlotach - a jak mamy kogoś zaprosić do sesji jak go nie znamy osobiście ? ...

i tu przy okazji (pozwolę sobie wybiec po za temat zdjęć ) ZAPRASZAMY NA MOTOMIKOŁAJE !!! (będzie okazja do poznania się ;) )  no i prosimy o wpłacanie kaski  na PREZENTY DLA DZIECIAKÓW (nie trzeba przyjechać na moto żeby wziąć udział w tym ;)- choć mile widziane  )