zino Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No to trzeba powtórkę sesji zrobić. Najlepiej bez owiewek:-) A Panie mamy piękne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) a umiecie gotować ? (bo wygląd to nie wszystko w dzisiejszych czasach) Edytowane 16 Października 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Mega Super ,to jest to co chłopcy lubią najbardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darka Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 trochę zawrzało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Było gdzieś info o sesji? Brakuje mi tu jednej pani Nie było info o sesji oficjalnego, tylko panie między sobą się dogadały i zaprosiły te dziewczęta, które pojawiają się na spotkaniach, zlotach etc. Nie ma na fotkach wszystkich kobiet z forum, więc nie tylko jednej tu brakuje. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Było gdzieś info o sesji? Brakuje mi tu jednej pani żeby nie było Pati dostała info ale pracowała;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Przez te zdjęcia nie mogłem się na pracy skupić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 a umiecie gotować ? (bo wygląd to nie wszystko w dzisiejszych czasach) umiecie jakbyś przyjechał na ostatnie dwa spoty czwartkowe to byś głupich pytań nie zadawał oo_OOOOO 3 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 mniam, mniam! chyba czas sie podlaczyc do kobiecej ekipy, przynajmniej jako fotograf Ogolnie sluze pomoca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Luuuuuuuuuubie To! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) widzę że na motocykl wchodzi więcej niż w busa... 4 motocykle = 14 motocyklistek (: Edytowane 16 Października 2013 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 pierwsze najlepsze, naturalne, brak sztucznego beznadziejnego pozowania, uśmiechnięte itd itd. no dziewuchy. Dobrze gada! Polać mu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Bo nie widział reszty ;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No naprawdę foty wypas dziewczyny wymiatają więcej, więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 chyba mniej, mniej (na sobie) 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 chyba mniej, mniej (na sobie) to się rozumie samo przez się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 nasze gwiazdy jak zawsze wymiatają ciekawa jestem zdjęć ocenzurowanych hehe Ogólnie rewelka laseczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Połowa Panów teraz dostanie zakaz na moto ;d 4 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Powiem tak CKM to już puka do drzwi Motokobietek 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Fajne zdjęcia Chociaż myślałem, że więcej kobitek ujeżdża 2oo ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Przypuszczam, że to chyba najbardziej interesująca sesja zdjęciowa, przecież o taką Polskę walczyli nasi dziadkowie, ojcowie…. Rozumiem, że sesja w bikini będzie ujawniona jak przyjdą mrozy i śnieg spadnie ;-) Taki prezent pod choinkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Chociaż myślałem, że więcej kobitek ujeżdża 2oo ;-) oczywiście, że jest nas więcej ale nie wszystkie były na sesji z róznych powodów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dodam siebie w tle i wieszam na scianie... niech zazdroszczą... 1 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Super zdjęcia na forum mamy motomodelki teraz tylko więcej takich sesji zdjęciowych 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 jak to sie stało że ja dopiero teraz widzę te zdjęcia?? fajne te foteczki i czekamy na więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi