Bulba Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 http://www.vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?t=2093 Oby nie, ale moze sie komus przyda. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 tak czytam i trzymam się za głowę. jak można ludziom taką padlinę wciskać.. jak napisane 'ryzykować czyjeś życie dla kilku tysi'. taki kraj, wszyscy już chyba wiedzą że trzeba BAARDZO uważać.. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) super pomocny temat dobrze, że handlarzyna dostał za swoje Edytowane 14 Października 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Pozostaje salon choć i to nic pewnego jak nie raz życie pokazało :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Bubla aleś się dokopał starego tematu 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ew sprzęt pewny, najlepiej od kogoś znajomego... 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi