fixman Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Witam Co tu dużo opisywać oto moja miłość hahaha Dokonane naprawy i modyfikacje 1 Wymiana rozrządu 2 Regulacja zaworów 3 Czyszczenie i regulacja gaźników 4 Wymiana króćcy ssących na nowe 5 Wymiana świec 6 Wymiana wszystkich płynów ( olej, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy) oraz filtry 7 Wymiana oleju i uszczelniaczy w lagach 8 Wymiana przewodów hamulcowych na czerwony oplot 9 Montaż gniazda zapalniczki Edytowane 25 Stycznia 2014 przez fixman (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 paskudny fazer 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 paskudny fazer hahaha moje cudeńko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Niezły komin, będziesz z niego strzelał? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Niezły komin, będziesz z niego strzelał? zgadza się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Cóż mogę powiedzieć, pozostaje współczuć.Ale na pocieszenie dodam, ze zawsze mogło być gorzej...mógł być czerwony (żeby wyjaśnić: sam miałem Fazera przez 3 lata i uważam, że to świetny sprzęt, jednak nigdy nie byłem fanem jego urody ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Kolejny FZS na forum ! Gratulacje i miłego śmigania 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Znowu fazer bleee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Znowu fazer bleee Tylko bez pawika hahahahhahah 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Tylko bez pawika hahahahhahah co ja poradzę że mi się cofa sprzęcik przyzwoity tylko czarny nie bardzo pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 co ja poradzę że mi się cofa :hihi:sprzęcik przyzwoity tylko czarny nie bardzo pasuje Co kto lubi mnie sie wlasnie czarny podoba ale rzecz gustu oczywiscie :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Znowu fazer bleee żółwik nie podpadaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopijus Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 fajna maszyna, czarna jest elegancka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 naklejki malosii na czaszy (czerwone) do zerwania - to nie piździk :| 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 to nie piździk :| że co ????????? hahahahah naklejeczki zostają ładnie stroją i to co najważniejsze mnie się tak podoba ale zastanawiam się co to " piździk " hahahaha upsss chyba za stary jestem dobrze że wujek Google działa http://www.miejski.pl/slowo-Pi%C5%BAdzik już wiem co to słowo oznacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 chodziło mi o to że Malossi produkuje "rzeczy" (a to cylindry tuningowe,wariatory,oleje do 2t i mase innych) do jak to określiłem "piździków" dlatego sadzę że ta vlepa tu nie pasuje - byłoby wtedy czyściej i bardziej schludnie ale Twoje moto, rób jak uważasz, Tobie ma się podobać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Komin konkret chyba do cichych nie nalezy. A moto fajniutkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SobolQ Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Zajebist* sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Chyba jakiś brat bliźniak mojego Fazera ;D Dobry sprzęcik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi