Baal Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Powitać - proszę i nas wpisać.Honda VTX 1300C - ale woli jak ją nazywać po imieniu: LILITHJutro ok 11 odbieram ją z "serwisu zerowego" i na mur parę cyferek na liczniku przekręcę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam...ja na swojej 535 nawinalem od dzisiejszego poranka kilkadziesiat km.wczesniej nie bylo okazji w tym roku wiec radosc ogromna ze w koncu sie udalo....do tego pogoda booossska )))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam...ja na swojej 535 nawinalem od dzisiejszego poranka kilkadziesiat km.wczesniej nie bylo okazji w tym roku wiec radosc ogromna ze w koncu sie udalo....do tego pogoda booossska ))))A po 13 nie byłeś w okolicach UM P-ce? Bo za taką Virago tam stałam. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 A po 13 nie byłeś w okolicach UM P-ce? Bo za taką Virago tam stałam. nie wykluczone jutro tez bede sie krecil gdzies miedzy lodzia a pabianicami. ewentualnie jakis wypad w strone lotniska w piotrkowie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Micek - taka mała sugestia. Może warto przy liście obecności chopków dodać numeracje albo taki ogólny licznik stanu osobowego. Zaglądając na temat można by od razu stwierdzić czy ktoś przybył do naszego grona. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No przyznawać się kto dzisiaj jeździł i jaką trasę zrobił? Bo ja dzisiaj samochodem za motocyklami ponieważ moto jeszcze w przygotowywaniu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 11 maszynOlsztyn kolo Czestochowy310km 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 w sobotę 220 a dziś 140 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 A ja w tym sezonie mniej będę jeździć bez celu, a bardziej zliczać ciekawe miejsca, które odwiedzę. Nawet jeżeli są 20 km od domu. Wczoraj odwiedziłam urokliwy Talar k. Ldzania z zabytkowym młynem wodnym, a dzisiaj Walewice w grupie 19 moto. W jedno i drugie miejsce mam zamiar pojechać jeszcze raz jak przyroda odżyje. A jeżeli miałabym liczyć to wyszło przez te dwa dni jakieś 200 km chyba. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tup Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Sobota i niedziela jakieś 250 km - dziś "taras widokowy Kopali Bełchatów" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 w niedziele zrobilem kołko jakies 120 km: pabianice, rzgów, piotrkow, belchatow, lask, pabianice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baal Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja 78,7 milimoje pierwsze mile w życiu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tup Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzis nad jezioro Jeziorsko i spowrotem - rano troche zimnawo było ale potem fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ja zdjałem wydech i chodzi jak czoper;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kto tu jeździ czopkiem? otóż ja tu jeżdżę czopkiem Honda VTX 1300c 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kto tu jeździ czopkiem? otóż ja tu jeżdżę czopkiem Honda VTX 1300cwitamy i oczywiście dopisujemy na listę 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dzis nad jezioro Jeziorsko i spowrotem - rano troche zimnawo było ale potem fajnieJak tam Jeziorsko jeszcze zamarznięte czy już pływać można ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak tam Jeziorsko jeszcze zamarznięte czy już pływać można ?skute lodem 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 U mnie w oczku jeszcze wielka bryła lodu pływa dlatego pytam bo kiedyś jak pamiętam gdy się pojawiły pierwsze ciepłe dni i pojechaliśmy nad zalew Sulejowski to jeszcze było zamarznięte zalewisko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Johnny nie wiesz co sie stalo z forum virago??? staram sie zalogowac a tu zonk, mowi ze konto zawieszone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 z Forum Virago jest wszystko ok... przed chwilką sprawdzałem 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 U mnie też działa Jak nie będzie prażyło daj znaćRacja były problemy ale już jest dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witamy w gronie łódzkich choperów Bardzo fajny motór i do tego z tego samego rocznika co mój... Nie mów tylko że granatowy? Zieleń Ciemna, ale zieleń :DDawno nie zaglądałem, bo brakowało mi ciągle czasu.P.S. Te roczniki podobno najlepsze 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 widzę że jest nas coraz wjęcej i bardzo się z tego cieszę 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 nas więcej, ale za to wiosny jakby mniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi