Kojak Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja bez kasku nie wsiadam ale wolna wolaRado,ja naprawdę bardzo dbam o swoje bezpieczeństwo i nawet w największy upał jadę w pełnych skórach.Ale są takie odcinki nieuczęszczanych dróg gdzie znając drogę pozwalam sobie jechać jakiś kawałek bez kasku z prędkością dosłownie skuterową w zakresie 20-40km/h...bo to nie chodzi o gnanie tylko o wrażenia...pomijam wiatr we włosach bo ich nie mam,ale dźwięk silnika,szum wiatru,odgłosy jakiś ptaków czy lopoczących na wietrze drzew...tego się nie opisze dopóki się nie spróbuje samemu.Uwierz mi że nawet jadąc 20km/h bez kasku przez jakąś leśną drogę odczujesz i poznasz inny klimat jazdy motórem...Czy przypadkiem nie pomyka na DS 650? Bingo :)Lata czarnym Dragiem 650 Customem,z sakwami i szybą 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Kojak- Peace, każdy robi co lubi, naprawde nie mam zamiaru nawet próbowac mówić innym jak się mają cieszyć jeżdżeniem . Robisz co lubisz- jest ok. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Rado - peace i jeszcze do tego browar 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Lata czarnym Dragiem 650 Customem,z sakwami i szybą No to jak sie nie mylę miałem okazję poznać a moze i nawet razem bez kasku na DS po Rosanowie śmigaliście? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja z Kati bez kasku to tylko raz po terenach wokół żwirowni pod Łowiczem lataliśmy.A jak się już raz Kati pozna to nie zapomina...eh ten długi warkocz spędza sen z powiek... 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Trochę nawiążę do tematu i pochwalę się czym pomykam Yamaha V-Star 1100 classic 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Trochę nawiążę do tematu i pochwalę się czym pomykam Yamaha V-Star 1100 classicBemol co tu dużo mówić Twoja V-ka robi wrażenie w realu...piękny sprzęt 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kojak, a gdzie widziałeś moją Lole?? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Bemol w czerwcu lecieliśmy razem z Deltą do Fryszerki na rybkę ...z nowym rokiem zmieniłem nick z candy na Kojak 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ale są takie odcinki nieuczęszczanych dróg gdzie znając drogę pozwalam sobie jechać jakiś kawałek bez kasku z prędkością dosłownie skuterową w zakresie 20-40km/h...bo to nie chodzi o gnanie tylko o wrażenia... Prędkości raczej rowerowe, szum, ptaszki, ja tak mam codziennie jeżdżąc rowerem, tylko dźwięku silnika brakuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ja tak mam codziennie jeżdżąc rowerem, tylko dźwięku silnika brakuje.I właśnie taki "drobiazg" nadaje cały smak tej zabawie...a rower choćby najdroższy to sam nie pojedzie 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No dobra, następną razą jak będziecie się umawiać na przejazd bez kasku aby poczuć wiatr we włosach to proszę mnie wziąć pod uwagę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arash Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam kolegów co do predkośći skuterowej, http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif .... mam Piaggio BEVERLY 500 ccm . 150/h idzie... żebyście widzieli zdziwione miny tych co zostali w tyle. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 taki ? http://www.v10.pl/narzedzia/tapety/Motocykle/Piaggio/Piaggio%20Beverly%20500/Piaggio%20Beverly%20500%201600x1200_c152.jpg ładny 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No dobra, następną razą jak będziecie się umawiać na przejazd bez kasku aby poczuć wiatr we włosach to proszę mnie wziąć pod uwagę Załatwione ...tylko że my to za bardzo nie poczujemy tego wiatru we włosach 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ale ja poczuję http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif bo oczywiście tez się piszę na taki spacerek Specjalnie włosy rozpuszczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Specjalnie włosy rozpuszczę Zołza to ja już dziś rezerwuję sobie ten przywilej i zaszczyt jazdy za Tobą 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nie ma sprawy. Jak się tylko ciepło zorbi to zapraszam na spacerek bez kasków http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Co do jazdy w rozpuszczonych włosach to raz spróbowałem i......nigdy więcej!!!Tak mi się kłaki poplątały że z godzinę się męczyłem żeby je rozczesać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 NIe ma sytuacji bez wyjścia - jak się nie da rozplątać to się utnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Taaaa, miqul i obcinanie włosów, już to widzę..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Taaaa, miqul i obcinanie włosów, już to widzę..... mówiłam raczej o sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Rado,ja naprawdę bardzo dbam o swoje bezpieczeństwo i nawet w największy upał jadę w pełnych skórach.Ale są takie odcinki nieuczęszczanych dróg gdzie znając drogę pozwalam sobie jechać jakiś kawałek bez kasku z prędkością dosłownie skuterową w zakresie 20-40km/h...bo to nie chodzi o gnanie tylko o wrażenia...pomijam wiatr we włosach bo ich nie mam,ale dźwięk silnika,szum wiatru,odgłosy jakiś ptaków czy lopoczących na wietrze drzew...tego się nie opisze dopóki się nie spróbuje samemu.Uwierz mi że nawet jadąc 20km/h bez kasku przez jakąś leśną drogę odczujesz i poznasz inny klimat jazdy motórem...Wiem doskonale o czym mowa bo jak tylko mam okazję to zdejmuję kask. Robię to jednakl tylko na odcinkach praktycznie nie uczęszczanych i poruszam się w iście ślimaczym tempie ciesząc się przy tym każdą chwilą bo wrażenia są niezapomniane. Bez kasku szum powietrza i gang silnika trafiają przez ucho prosto w serce :riding:Oczywiście piszę się na przejażdżkę a i trasę w okolicach Brzezin mogę zaproponować (dosłownie kilka kilometrów) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Widzę że zaczyna się tworzyć ładna grupa na ślimakowanie bez skorup 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Fajnie się lata bez skorupy a w moim przypadku to jest nawet bezpieczniejsze......bo moja gładka i " zapastowana" na błysk "fryzurka" idealnie odbija światło dając mi dodatkowe luxy światła przede mną 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi