Patrycja Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A, no to dobrze pamiętam 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A, no to dobrze pamiętam No niebąć taka tajemnicza,mów gdzieś mnie widziała bo niewiem czy Cie do znajomych dodać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 To ty byłaś wtedy co do Maćka na grila mieliśmy śmignąć?Tak, dokładnie, na parkingu przy Wycieczkowej, 24.09. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No dobra a mnie panowie to gdzie zakwalifikują?Jak ktoś niewie to moje moto : Picasa Web Albums - Krzysztof Okrojek - MotosesjaBliżej mu do cruisera ale nie czystej krwi ;)ale ładna maszynkatylko nie moge nie zadać pytania czy jezdziłeś kiedyś na mokrymbo błotnika z tyłu jakoś nie widzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wiesz w kwesti lansu niema kompromisów B)Zresztą po mokrym to sie nieda zabardzo tym sprzętem jeździć no i zawsze na taką okoliczność staram się jakąś pasażerke zabierać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arash Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Moj szwagier pracuje w tp w Lodzina Balutach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 To i ja się dopiszę. Wprawdzie prawko będę robić dopiero na wiosnę, ale mam Virażkę 535 i nie mogę się doczekać pierwszych legalnych lotów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 To i ja się dopiszę. Wprawdzie prawko będę robić dopiero na wiosnę, ale mam Virażkę 535 i nie mogę się doczekać pierwszych legalnych lotów Kto wie czy w przyszłym roku nie będą wstrzymane egzaminy na prawko jeśli poprawek w ustawach nie zrobią... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tak zostawić sprawy nie mogą, choćby z powodu strat jakie poniosą i szkoły jazdy i WORDy, więc... jestem dobrej myśli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 To i ja się dopiszęWitam Cię serdecznie ... i już dopisuję do listy w pierwszym poście 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Kto wie czy w przyszłym roku nie będą wstrzymane egzaminy na prawko jeśli poprawek w ustawach nie zrobią... E tam. W Polsce mamy specjalistów od obchodzenia przepisów, więc pewnie i na to ktoś znajdzie rozwiązanie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 na dzien dzisiejszy było gwarancją przejście kurs nauki jazdy oraz zaliczona teoria egzaminu państwowego i to gwarantuje egzamin w nowym roku z praktyki.....na pewno ktoś nad tym pracuje przecież tak tego zostawić nie mogą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jestem kolejnym miłośnikiem chromów i V-twinów 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Super, kolejna Virago do kompletu Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Coś mi podpowiada że do rozpoczęcia sezonu grono się jeszcze bardziej powiększy 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Nowy sezon pogodowo zapowiada się że w każdej chwili można go zacząć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Coś mi podpowiada że do rozpoczęcia sezonu grono się jeszcze bardziej powiększy Ciekawe, bo mi coś podpowiada to samo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 I ile pań... super. Zaskakujące, jakoś nieczęsto widziałem dziewczyny na chopperach w innej roli niż plecaczki. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jak widzisz nadszedł czas zmian.... i nas kobiet jest coraz więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 I ile pań... super. Zaskakujące, jakoś nieczęsto widziałem dziewczyny na chopperach w innej roli niż plecaczki.to już normalność i to nie na byle jakich sprzętach pomykają...dla przykładu moja znajoma jeździ Harym i nie ma goscia co by się nie obejrzał za nią a jak jeszcze bez kasku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jestem kolejnym miłośnikiem chromów i V-twinówWitaj... dopisałem Cię do listy w pierwszym poście na 1 stronie wątku trochę się nas uzbierało 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 to już normalność i to nie na byle jakich sprzętach pomykają...dla przykładu moja znajoma jeździ Harym i nie ma goscia co by się nie obejrzał za nią a jak jeszcze bez kasku? No własnie jak chodzi o Harleye to im więcej jeżdżę i gadam z ludźmi tym gorsze opinie słyszę o ich awaryjności. Podobno ciągną głównie na sentymentach i legendzie marki, ale zostają coraz bardziej z tyłu 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 I ile pań... super. Zaskakujące, jakoś nieczęsto widziałem dziewczyny na chopperach w innej roli niż plecaczki.Moja znajoma lata czarnym Dragiem,ma warkocz do pasa - faceci szaleją jak Kati jedzie...To ona mi pokazała uroki jazdy bez kasku - to trzeba samemu doświadczyć ale nie na parkingu tylko jakiejś ładnej i zielonej trasie :riding:Kati jak sama mówi o sobie jest "motórowym włuczykijem"...a znana jest w Łodzi z tego że pewnej nocy pojechała Dragiem do całodobowego tesco na zakupy...wjechała motórem do środka i zaparkowała przy kasach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja bez kasku nie wsiadam ale wolna wola- każdy chroni, to co jego zdaniem cenne 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 No własnie jak chodzi o Harleye Moja znajoma lata czarnym Dragiem,ma warkocz do pasaCzy przypadkiem nie pomyka na DS 650? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi