Skocz do zawartości

Kto Tu Jeździ Choper'em-Cruiser'em?

Micek1968

Rekomendowane odpowiedzi

A, no to dobrze pamiętam :biggrin:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

To ty byłaś wtedy co do Maćka na grila mieliśmy śmignąć?

Tak, dokładnie, na parkingu przy Wycieczkowej, 24.09. :biggrin:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

No dobra a mnie panowie to gdzie zakwalifikują?Jak ktoś niewie to moje moto : Picasa Web Albums - Krzysztof Okrojek - Motosesja

Bliżej mu do cruisera ale nie czystej krwi ;)ale ładna maszynkatylko nie moge nie zadać pytania czy jezdziłeś kiedyś na mokrymbo błotnika z tyłu jakoś nie widzę

Wiesz w kwesti lansu niema kompromisów B)Zresztą po mokrym to sie nieda zabardzo tym sprzętem jeździć no i zawsze na taką okoliczność staram się jakąś pasażerke zabierać. ;)

To i ja się dopiszę. Wprawdzie prawko będę robić dopiero na wiosnę, ale mam Virażkę 535 i nie mogę się doczekać pierwszych legalnych lotów :biggrin:

Kto wie czy w przyszłym roku nie będą wstrzymane egzaminy na prawko jeśli poprawek w ustawach nie zrobią... B)

zgierz-crop8c5gw.jpg

To i ja się dopiszę

Witam Cię serdecznie ... :smile: i już dopisuję do listy w pierwszym poście :smile:

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Kto wie czy w przyszłym roku nie będą wstrzymane egzaminy na prawko jeśli poprawek w ustawach nie zrobią... B)

E tam. W Polsce mamy specjalistów od obchodzenia przepisów, więc pewnie i na to ktoś znajdzie rozwiązanie ;)http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

M.Konopnicka

na dzien dzisiejszy było gwarancją przejście kurs nauki jazdy oraz zaliczona teoria egzaminu państwowego i to gwarantuje egzamin w nowym roku z praktyki.....na pewno ktoś nad tym pracuje przecież tak tego zostawić nie mogą

zgierz-crop8c5gw.jpg

• 2 tygodnie później...

Coś mi podpowiada że do rozpoczęcia sezonu grono się jeszcze bardziej powiększy :riding:

To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze...

I ile pań... super. Zaskakujące, jakoś nieczęsto widziałem dziewczyny na chopperach w innej roli niż plecaczki.

to już normalność i to nie na byle jakich sprzętach pomykają...dla przykładu moja znajoma jeździ Harym i nie ma goscia co by się nie obejrzał za nią :decayed: a jak jeszcze bez kasku? :whistling:

zgierz-crop8c5gw.jpg

Jestem kolejnym miłośnikiem chromów i V-twinów

Witaj... :smile: dopisałem Cię do listy w pierwszym poście na 1 stronie wątku :smile: trochę się nas uzbierało :smile:

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

to już normalność i to nie na byle jakich sprzętach pomykają...dla przykładu moja znajoma jeździ Harym i nie ma goscia co by się nie obejrzał za nią :decayed: a jak jeszcze bez kasku? :whistling:

No własnie jak chodzi o Harleye to im więcej jeżdżę i gadam z ludźmi tym gorsze opinie słyszę o ich awaryjności. Podobno ciągną głównie na sentymentach i legendzie marki, ale zostają coraz bardziej z tyłu

I ile pań... super. Zaskakujące, jakoś nieczęsto widziałem dziewczyny na chopperach w innej roli niż plecaczki.

Moja znajoma lata czarnym Dragiem,ma warkocz do pasa - faceci szaleją jak Kati jedzie...To ona mi pokazała uroki jazdy bez kasku - to trzeba samemu doświadczyć ale nie na parkingu tylko jakiejś ładnej i zielonej trasie :riding:Kati jak sama mówi o sobie jest "motórowym włuczykijem"...a znana jest w Łodzi z tego że pewnej nocy pojechała Dragiem do całodobowego tesco na zakupy...wjechała motórem do środka i zaparkowała przy kasach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze...