Skocz do zawartości

Kto Tu Jeździ Choper'em-Cruiser'em?

Micek1968

Rekomendowane odpowiedzi

Micek przeczytaj mojego posta wyżej ze zrozumieniem....napisałem że nikogo podejścia do motocykla i jazdy nim nie kwestionuje więc po co temat rozwijasz

zgierz-crop8c5gw.jpg

Nie rozwijam tematu tylko wyraziłem swoje zdanie a chyba TU mi to wolno http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Nie tylko tu bo wszędzie Ci wolno pisać i wyrażać swoje zdanie, już to przecież sprawdziłeś :decayed:

A ktoś musi się wycofać z tematu więc z racji moich wcześniejszych doświadczeń oficjalnie z tego wątku w temacie sie wycofuje http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

zgierz-crop8c5gw.jpg

A ja z racji swoich wcześniejszych doświadczeń tym razem nie zamierzam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Nie przekomarzać się. Każdy jeździ jak chce. :riding:http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Ja do pracy chyba tez bede jezdzil, jedyny jaki problem widze to to ze teraz nie mam za bardzo gdzie zaparkowac :sad2:

Ja u siebie w firmie chyba jako jedyny załatwiłem sobie przepustkę, żeby parkować tuż pod samymi drzwiami na terenie firmy :)A jak zaczyna mocno padać to chowam do służbowego garażu :smile:

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Ja u siebie w firmie chyba jako jedyny załatwiłem sobie przepustkę, żeby parkować tuż pod samymi drzwiami na terenie firmy :)A jak zaczyna mocno padać to chowam do służbowego garażu :smile:

Przepustka....Służbowy garaż....Takiemu to dobrze...A co to za firma, że Ci się tak udało??
128330.png

A co to za firma, że Ci się tak udało??

A taka duża polska firma (może niekoniecznie lubiana) ... :smile:

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Duża, Polska i niekoniecznie lubiana, no cóż, przychodzi mi coś na myśl, ale nie będę strzelał... ;)Ja zaczynam próbę sił i wytrzymałości w takiej jednej włoskiej, też chyba raczej nie lubianej, tylko że mam raczej marne szanse na parkowanie za bramą...
128330.png

u mnie wiajzd na teren nic nie daje bo każdy może wjechac a poza tym nie ma wiaty wiec w sakwie mam zawsze pokrowczyk jakby miało pokropic Sezon juz zakonczylem stoi w garażu i czeka na wiosne bo jej objecałem synchro gazników A dzis byłem na przelotce kawałek i musze przyznac ze juz rześko co nie zmienia faktu że i tak gęba się cieszy

Na to wpływu nie mam osobiście nie widziałem by ktoś sobie z nią zdjęcia robił ale miło słyszeć ;)Mnie jak i innych crouzerowców jak i choperrowców (sorki za spolszczenia) po prostu nie kręci już prędkość a czysta przyjemność jazdy na jednośladzie BO O TO WŁAŚNIE CHODZI

Dokładnie tak. Plus możliwość przerabiania maszyny "pod swój gust" która w przypadku innych "gatunków" jest dużo bardziej ograniczona... a co to za przyjemnosć jeździć "takim jak wszyscy" ? To jak z dwiema kobietami w identycznych kieckach na przyjęciu.

zgaduje.... TPSA?kurde ale to nie jest polska firma ;/

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

zgaduje.... TPSA?kurde ale to nie jest polska firma ;/

ja pracuję w tej polskiej części :smile: ale już od przyszłego roku ma zmienić nazwę na Orange

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

ładna maszynka... fajna sesyjka w fajnych okolicznościach przyrody :biggrin:

pozdrawiam
Micek

-----------
----------------------
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Wydaje mi się, że miałam okazję zobaczyć to moto na żywo. :biggrin: Byłeś kiedyś na Wycieczkowej?

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka