Kofi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) no to na nowy rok pochwale się, że dokupiłam sobie do kompletu, fioletową HONDA, VT 750Ca co tam będę na dwóch jeździć Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Kofi (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 no to na nowy rok pochwale się, że dokupiłam sobie do kompletu, fioletową HONDA, VT 750C a co tam bee na dwóch jeździć Gratuluję wyboru . Więc pozwól się zaprosić do grona shadowmaniaków . http://www.shadow.org.pl/forum/index.php 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Gratuluję wyboru . Więc pozwól się zaprosić do grona shadowmaniaków . http://www.shadow.org.pl/forum/index.php no zobaczymy jak się będzie jeździło... a za forum dziękuję jestem tam gdzieś dwa lata ale bardzo cicho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Kofi, niech Ci służy jak najlepiej ale żeby nie było za słodko to dodam, że bez gwiazdy nie ma jazdy 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Kofi pogratulować ale słuchaj starszych bo wiele racji mają bez gwiazdy nie ma jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Volusia Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja też należę do miłośników chromowanej armatury. Z prędkością turystyczną przemierzam drogi moją Suzuki Volusią Vl 800. I jest git 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Paweł Volusia, i tak trzymaj 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca 71 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To i ja się dopisuję. Nie ma jak: powoli lecz dostojnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ale numer, po roku korzystania z forum znalazłem taki tematyczny wątek Pozdrawiam jeźdźców armatury 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 AndrzejM większość z nich to martwe dusze 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nie martwe, ale mało udzielające się.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nie martwe, ale mało udzielające się... Czyli takie na ostatnim tchnieniu 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 badzo zabawne naprawdę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To może spróbujmy zrobić jakąś ustaweczkę armatur? i zobaczmy jaki będzie odzew i frekwencja 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A ty masz świadomość ile musiałbym pucować żeby przypomniało armaturę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A ty masz świadomość ile musiałbym pucować żeby przypomniało armaturę? no raz do roku mógłbyś 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 raz do roku mógłbyś Popieram, przy częstszym pucowaniu chromy schodzą Zarzućcie jakiś termin, (chyba że jutro traktujemy że jest ustawka). 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 może temat ustawki lepiej będzie zarzucić w temacie spotkań cruiserów ? AndrzejM nie dam rady jutro nawet podjechać i Wam pomachać przed odjazdem ale na następnej ustawce będę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Też nie dam rady muszę odleżeć pod autem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 OK, zmobilizuję się i po majówce popatrzę w terminarz 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam Czy w tak zacnym gronie znajdzie się miejsce dla mojego bobbera? Urodził się 30 lat temu jako Kawasaki LTD 450, ale zmienił się od tamtego czasu troszkę. To nie V-ka i nie ocieka chromami, ale z kim, jak nie z Wami LwG! Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Kolego jak dla mnie to nie problem, problemem jest że rzadko się spotykamy, ale mam nadzieję że to się zmieni. W swoim imieniu zapraszam serdecznie, a chromu ci poprawimy 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Cześć Nervus i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Kolego jak dla mnie to nie problem, problemem jest że rzadko się spotykamy, ale mam nadzieję że to się zmieni. W swoim imieniu zapraszam serdecznie, a chromu ci poprawimy Właśnie. Ja bym się chętnie spotkał, ale wczoraj cały dzień spędziłem przy motorku (wymieniony nowy aku, świece i ogólnie wszystko pod pierwszy przelot w sezonie) i d*pa Moto nie odpalił. Raz strzelił w lewy wydech i tylko taka reakcja. Nie pomogło nawet wstrzykiwanie paliwa w cylinder. Synchro i regulacja robiona (gaźniki ogólnie wyszykowane), iskra jest. Pod koniec zeszłego sezonu regulacja zaworów była. Nie chciałem go wczoraj zapychać (bo zaczęło padać) i z pomysłów zostaje mi zmierzyć kompresję. Potrzebuję jednak przyrząd do pomiaru z wkręcaną końcówką (rozmiar 12), bo mój z takim gumowym stożkiem na wcisk nie sprawdza się. Może ktoś posiada i mógłby pożyczyć w najbliższą sobotę na parę godzin??.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Znajomy ma możliwość użyczenia, ale potwierdzi mi dopiero w jutro. Jeśli się da to wypożyczę na chwilę i potwierdzę ci. Tak przy okazji gdzie garażujesz? 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi