Ziben Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Panowie, odmeldowuję się DragStar 650 z 2007 roku. Odpalamy jutro o 10:30 rundę ciężkim sprzętem z pod ZOO w Łodzi. Po małej rundce meldujemy się na zlocie w Dłutowie. Miłośników ciężkiego sprzętu serdecznie zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano49 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Jestem tu nowy ale jak tak patrzę sobie na galerie i opisy moto to raczej większośc (żeby nie powiedzieć wszyscy jeżdżą tu "ścigaczami" lub innymi nie-choperami... czy ktoś oprócz mnie ma tu jakiąś Virażkę lub inny motorek z tych wolniejszych :)PozdrawiamEdit: Lista choperów na motocykle-lodz.pl (kobiety przodem, reszta według alfabetu ) Witaj ja też jestem tu nowy zaczynam ponownie przygodę ze stalowym rumakiem po 30 latach przerwy teraz jeżdżę shadowką 750 z 99r Pozdrawiam Edytowane 4 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witajcie serdecznie w dziale chromów 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesper Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witaj ja też jestem tu nowy zaczynam ponownie przygodę ze stalowym rumakiem po 30 latach przerwy teraz jeżdżę shadowką 750 z 99r Pozdrawiam No proszę, ja też dosiadam 750ki Shadow, tyle że z 2008 roku. Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafar.74 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witajcie. Nie wiem czy mojego Vulcana można zaliczyć do typowych chopperów bo to nie V-ka ( tzw. soft-chopper ;p ) ale jeśli tak to proszę o dodanie do listy. Kawasaki EN500C Vulcan. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 No proszę, ja też dosiadam 750ki Shadow, tyle że z 2008 roku. Powitać Jest nas więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lannister Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam To jeszcze ja.Świeży posiadacz i użytkownik Suzuki VZ 800 Marauder " Szwarc Maruda" Pozdrawiam wszystkich chromowanych . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Siema kolego 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 cze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam To jeszcze ja.Świeży posiadacz i użytkownik Suzuki VZ 800 Marauder " Szwarc Maruda" Pozdrawiam wszystkich chromowanych . Powitać nowego kolegę Dosiadałem Marude swego czasu zacny moto do zobaczonka na ustawkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek teofilow Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witajcie.Od kilku miesięcy szczęsliwy posiadacz yamahy drag star 650. Tylko 40 koników a tyle radości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie wiem czy mojego Vulcana można zaliczyć do typowych chopperów bo to nie V-ka Nie łam się... wszystko da się przerobić 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam Też bym się wcisnoł SUZUKI VLR 1800 2008r , chyba ciężki .Poprzedni VL 800 2002r. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Leci ktoś do Aleksa jutro na paradę i Dżem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tak. Brykne greckim motongiem. Parakulos 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 i z tego co widzę to chyba z parasolkiem 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIC Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 heja!!! też witam wszystkich pochromowanych i zmatowanych a odnosząc się do tematu głównego czy jest tu ktoś kto jeździ HD ? że zacytuje swoje słowa z postu o motorkach ..... " ... przejeżdzałem parę razy o 18 koło "samolotu" a raczej miejsca po nim i nie widziałem żadnej bratniej duszy jak coś zapraszam do naszego forum użytkowników HD ... dopiero tworzymy http://hoglchp.phorum.pl/index.php oraz na stronę fejsową https://www.facebook.com/pages/Harley-Owners-Group-Lodz-Chapter-Poland/648351761901927 nie wiem czy te linki zadziałają więc jak coś to info na priva .... " pozdrawiam LwG Mic - Maruda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Siemanko, dopiszę się i ja honda shadow VT 750 Edytowane 10 Lipca 2014 przez JarekC3 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Hej a zawitasz do nas kiedyś ? 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Taką mam nadzieje, choć liczę na to, że Wasze wypady w moim kirunku, będą bardziej mi po drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jarek my się znamy z innego forum -siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Intruz25 - powitać kolegę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_78 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 a co to za lista powstaje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Lista? A ! to taka tam Do urzędu skarbowego . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Gregor.. nie strasz! Kiedyś jak nas było kilkanaście sztuk na FŁM powstała taka lista żeby wiedzieć ilu nas jest i tak już zostało .... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi